Контролна среща:Левски-Дунав(Русе) | 3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Контролна среща:Левски-Дунав(Русе) 29.06.16 в Правец,18:

Мнениеот Черният козел » 29 юни 2016 22:07

За мен контролите не значат нищо при тоя тренер !!! Петрович е дърта лисица при това спиртосана !!! Ще говорим след мача с Марибор. Ако знаете какви идей ми идват като жулна 200грама :P Алкохола има и предимства,лично съм се убедил :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 юни 2016 22:31

sin4ec написа:С тоя спиртомер начело не знам как не ни праснаха тия...

Колкото по-скоро разкарате този троянски кон от отбора, толкова по-добре.
Петрович е спрял футболното си развитие някъде преди 10-15 години.

(не съм гледал контролата)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 юни 2016 23:02

С тия играчи ще се борим за 2 - 3 място с ли текс сф
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2016 00:53

Никаква промяна от Стоев в тактически план! На Краев мястото му НЕ Е ТАМ!!!! Нар трябва да бъде разкаран веднага! Вместо централни защитници имаме дупка. Йорга страда от това.

Положителното... бием. Венци затвърждава, мнението ми, че е класен играч. Много движение без топка, пласиране. В Аденидже има хляб, но трябва да отиде може би в западен отбор. Веско е класа! Който квото и да ми разправя, но този наистина е класа. Много старание от Сашко. Браво! Победите в контролите са важни, но не са задължително показателни. При Мъри бяха с положителен актив и се виждаше после. При Илиан, Гонзо и Стоев - не и се виждаше после. Това обаче не трябва да ни залъгва.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 30 юни 2016 01:02

Краев го виждам като централен нападател, издължил се е още, и има добра игра с глава.
Като крило не става, а зад нападателя ще е Аниете. Дано Любко го налага като нападател.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 30 юни 2016 06:39

Не виждам какво го плюете Люпко?!Човекът излиза и казва:"тябват ми тези двама футболисти и още трима и играем за шампиони!Това чене си мишкува,като Стоев да мънка и се хили,като ряпа,го прави точният човек,а че шефовете ни явно са сложени,за да държат Левски далеч от всякакви амбиции,мисля стана ясно и на най-заблудените!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 юни 2016 09:42

Прави впечатление доброто представяне на младоците и в двете контроли. Задължително трябва да интегрират поне двама тази година. Чворович става за резерва. Защитата игра слабо. Веско на 35 най- добър. Това е зле за отбора. От Пиргов може и да стане читав защитник, но е рано за оценка. Другите двама не стават- единия може, но не иска (контузия уж), а втория иска, но не може. Само с хъс не става, трябват и качества. Дано Дидо Иванов се оправи, че тези несполучливи лекарски интервенции са много притеснителни. И задължително двама нови защитници. От средната линия само Де Ноойер е под нивото си. Ако проблема е физически- добре. Има лечебни и възстановителни процедури. Но ако е психически- по добре да си ходи. В нападение ни липсва ефективност. Може да е вследствие на преумора или по- ниско ниво на концентрация. Важното е, че желание, настроение и мотивация има. Което е повече от добре, тъй като до скоро не се забелязваше. Така както Венци ни изненада приятно виждам, че и Адениджи е на път да го стори. Май започна да му харесва във всеки мач да вкарва гол, макар и като резерва. Преди време го правеше Иса, но не знам кой и защо го прогони. Бабатундето е още млад, на годините на близнаците е, за пръв път напуска Африка, още се оглежда за лъвове, вие искате да покаже топ класа. Спомнете си Гарата кога избухна. Ако се работи правилно с него, с много търпение и толерантност, смятам че до година ще показва необходимите за Левски качества. Същото в пълна сила важи за Краев, Кабов, Иванов и Найденов. Стаси е още малък, а на Илия Димитров не липсват качества, но му липсва хъс. Нар и Орачев май са само в тежест. Ела зло, че без тебе по- зло. Аз бих ги освободил на момента. Очаквам прогрес в играта, иначе 14.07.2016 ще е лош ден.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 30 юни 2016 09:49

damyanov1963 написа:
g3_ev2 написа:Защо Левски излиза срещу Дунав, а не, напр., Дунав излиза срещу Левски? Или Дунав е просто чувал с картофи, върху който Левски ще опита подметките на новите си чепички?
Ей това е синдромът, заради който Левски ще е голям отбор само на приказки!
Само Дунав!

Колега, що се косиш за глупости? Темата е пусната от левскар в подфорума на Левски - как според тебе трябваше да го напише?
Стига с тия комплекси от Левски, вместо това, направете си и вие подфорум и си пускайте теми - Дунав излиза с/у еди кой си.
Аз лично нямам нищо против, защото отбора ви винаги ми е бил симпатичен.

Приятел, за комплексите от Левски си прав! В моята фамилия всички са не просто левскари, а левскари фундаменталисти - ако зависеше от тях, биха направили България, по подобие на ислямска държава, Левскарска Република България (ЛРБ). Преди повече от година бях на едно много мило левскарско тържество - за подкрепа на баскетболния отбор. Синът ми, като видя, че се трогнах, ми каза: "Тате, хайде да те направим, най-после, левскар! Така и така Дунав не е в А-група." Речено - сторено, аз не уважавам модела Лудогорец и миналата година поддържах Левски, дано стане шампион. Братко, какви ли нерви не съм хабил през живота си, ама това да поддържаш днешния Левски си е жива съсипия! Не може да се оформи нито като инфаркт, нито като инсулт, а непрекъснато си в прединфарктно състояние! Та оттам идва всичко...със заглавието!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2016 10:24

Добре, че е Левски ТВ, за да може човек да гледа читав репортаж.
Инак преди години трябваше да се дебне Канал 3. :lol:

От репортажа не може да се каже кой-знае какво за продукцията, та ще карам само на индивидуални оценки.
Хубав гол на Краев, натисна бранителя... Ако ще играе по фланговете, ще му се наложи да е нахален.
Две асистенции ( :o :shock: :mrgreen: ) на Орачев, и двете направени с мисъл и много качество, само поздравления.
2-ри пореден го на Тундето, нека да бележи, макар и в никакви мачове, но можеби ще има нужда, щото се виждаше през миналият сезон, че няма грам увереност и самочувствие, от което и постоянно вземаше лоши решения за едно или друго отиграване.
Притеснителното е, че отбори като Дунав и Септември ( нищо лично, щом Левски ще гони някви цели в Европа, значи се имаме за нещо повече ) ... Ни вкарват сравнително лесни голове.

Към днешна дата отборът ни категорично не е готов за двубоите с Марибор.
Гледам онези са били Щурм Грац, а наще се мъчат с Дунав ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”