Левски - Локо София 1:1 Контрола
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски - Локо София 1:1 Контрола
Гонзо като играч велик ,като ръководител пълна нула.Дано тази година не изпаднем.Гонзо и Батков черното петно в историята на великият ЛЕВСКИ.А бе Батков а бе помак скапан махни се от любимият ми ЛЕВСКИ докато не е късно.Ако нямаш пари направи едно добро за България и верните левскари.Напусни клуба и се гръмни заедно с Тонев - ритуално за кеф на целият български народ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
пфффф всички са егати разбирачите !
хейтъри

-
- Контакти:
Много сте слаби.Добре че Гонзо имаше рожден ден, та не ви бихме.
Щом Локомотив в тва състояние играе като с равен с Пфк Левски - значи има нещо много сбъркано при вас
Иначе съм много доволен от Хаджиев, от Пепи Димитров, Генов игра не лошо, Иво Иванов добре разцъкваше в центъра , но е много рисков футболист.
Трябва ни плеймейкър някакъв човек да дърпа конците в центъра.И още един нападател !!!
САМО ЛОКО !
Щом Локомотив в тва състояние играе като с равен с Пфк Левски - значи има нещо много сбъркано при вас

Иначе съм много доволен от Хаджиев, от Пепи Димитров, Генов игра не лошо, Иво Иванов добре разцъкваше в центъра , но е много рисков футболист.
Трябва ни плеймейкър някакъв човек да дърпа конците в центъра.И още един нападател !!!
САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- ralka_levskarka
- Контакти:
favaca8888 написа:Много сте слаби.Добре че Гонзо имаше рожден ден, та не ви бихме.
Щом Локомотив в тва състояние играе като с равен с Пфк Левски - значи има нещо много сбъркано при вас![]()
САМО ЛОКО !
Викаш, пръскахте се от положения към, пред и в нашата врата, та добре, че е на Гонзо рд- то. С този Х, който ни пуснахте, спечелихме 6т. и 6 000 лева от националната лотария със Захари Бахаров.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Не може от 3 контроли да заиграем като Реал М.
Отделно, че повечето ни настоящи играчи имат нисък лимит на качествата си.
Ясно е, че няма да сме с този състав за офи-сезона.
Критиците, дали забелязаха, че между 80-та и 90-та мин. опитахме интезивна висока преса ?
Левски от миналият сезон, дали имаше сили за подобно нещо ?
Ясно е, че ако останем с настоящите играчи, едвали ще печелим всеки мач с лекота.
Ясно е, че новият сезон на Левски ще е борба с всеки и всичко.
Ясно е, че ще е трудно.
Който е очаквал нещо друго, очевидно живее в матрицата.
Има много примери за това, как отбори с псредствени играчи, играят силно и бият тогава, когато никой не очаква.
Колкото и странно да звучи, моята надежда за този Левски е в Пепе Мурсия.
Струва ми се, че човека знае с какво разполага и как да се противопоставяме нагло на "силните" в "А група".
Отделно, че повечето ни настоящи играчи имат нисък лимит на качествата си.
Ясно е, че няма да сме с този състав за офи-сезона.
Критиците, дали забелязаха, че между 80-та и 90-та мин. опитахме интезивна висока преса ?
Левски от миналият сезон, дали имаше сили за подобно нещо ?
Ясно е, че ако останем с настоящите играчи, едвали ще печелим всеки мач с лекота.
Ясно е, че новият сезон на Левски ще е борба с всеки и всичко.
Ясно е, че ще е трудно.
Който е очаквал нещо друго, очевидно живее в матрицата.
Има много примери за това, как отбори с псредствени играчи, играят силно и бият тогава, когато никой не очаква.
Колкото и странно да звучи, моята надежда за този Левски е в Пепе Мурсия.
Струва ми се, че човека знае с какво разполага и как да се противопоставяме нагло на "силните" в "А група".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Това не е добре
Предупреждавам ви още от сега, че ако няма сериозно подсилване преди сезона, ви чака нов кошмар
До едно време беше смешно, ама айде стига вече
Остава да се превърнете в средняк, дето да се бори със Славия и Локо Сф
Дайте да направиме някое дерби по-така 

Леевски, оле

И какво ви е виновен Гонзо? Какво да направи човека? В България всеки от всичко разбира и знае само да плюе. Щом още от контролите почнахте, какво да говорим за официалните мачове. Отборът ни не е сбъркан, вие сте сбъркани, че очаквате много от тези футболисти. Подкрепям изключително мнението на Играта. Оставете отбора да се развива. И после защо сме сменяли треньорите след 3 месеца : Заради ей такива като вас, мрънкачи.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Синичко написа:И какво ви е виновен Гонзо? Какво да направи човека? В България всеки от всичко разбира и знае само да плюе. Щом още от контролите почнахте, какво да говорим за официалните мачове. Отборът ни не е сбъркан, вие сте сбъркани, че очаквате много от тези футболисти. Подкрепям изключително мнението на Играта. Оставете отбора да се развива. И после защо сме сменяли треньорите след 3 месеца : Заради ей такива като вас, мрънкачи.
От 5 години всяка година слушаме как отбора ще се развива , и до кога ще го развиваме, още петилетка ли, калъфки и ебавки от розовите още толкова време?
Ако на тебе ти харесва средняшкия Левски, на мен не ми харесва!
boabbb написа:Това не е добре![]()
Предупреждавам ви още от сега, че ако няма сериозно подсилване преди сезона, ви чака нов кошмар
До едно време беше смешно, ама айде стига вече
Остава да се превърнете в средняк, дето да се бори със Славия и Локо Сф
Дайте да направиме някое дерби по-така
За пореден път влизаш тук и пускаш мнение единствено с цел заяждане.Явно така те кефи

Theos написа:Синичко написа:И какво ви е виновен Гонзо? Какво да направи човека? В България всеки от всичко разбира и знае само да плюе. Щом още от контролите почнахте, какво да говорим за официалните мачове. Отборът ни не е сбъркан, вие сте сбъркани, че очаквате много от тези футболисти. Подкрепям изключително мнението на Играта. Оставете отбора да се развива. И после защо сме сменяли треньорите след 3 месеца : Заради ей такива като вас, мрънкачи.
От 5 години всяка година слушаме как отбора ще се развива , и до кога ще го развиваме, още петилетка ли, калъфки и ебавки от розовите още толкова време?
Ако на тебе ти харесва средняшкия Левски, на мен не ми харесва!
Това е едва втора контрола, а не пети официален мач. Това разбираш ли го? Еми то хубаво слушаме как щял да се развива отборът, ама развитието не става за 1 година. При първите 2-3 лоши резултата и всички почват да псуват и логичното се случва : треньорът е виновен, напуска, след това следващия и т.н и т.н. Затова каквото и да става този сезон, Мурсия не трябва да се пипа. Всички ние искаме промяна, но без пари няма как да стане. Може да инвестираш прилична сума в Левски и да го финансираш, ако желаеш. Всичко е деструктивно, всеки само плюе, а в същото време никой не излиза и не казва как аджеба да излезем от тая ситуация.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!