Здрав бой в София между феновете на Сараево и полицията

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Re: Здрав бой в София между феновете на Сараево и полицията

Мнениеот CFC » 19 юли 2012 01:02

"Другия с едно охлузване на лицев череп..." :)
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 юли 2012 01:08

Как може 40 лумпена от село Сараево да безчинстват, чупят, бият и нападат полицаи в европейската столица София, и като за капак да няма НИТО ЕДИН задържан?! Ченгетата за пореден път се изявяват като АНТИ-БЪЛГАРИ!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 19 юли 2012 01:13

crap написа:Как може 40 лумпена от село Сараево да безчинстват, чупят, бият и нападат полицаи в европейската столица София, и като за капак да няма НИТО ЕДИН задържан?! Ченгетата за пореден път се изявяват като АНТИ-БЪЛГАРИ!!!

славим се като гостоприемен народ :mrgreen:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 19 юли 2012 01:26

Ще става мазало. :evil:
В блиц пише, че боят е между феновете на Сараево и Левски, като е имало солидна група Левскари.

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 19 юли 2012 01:58

Майка им **** днеска като ме срещнаха 2ма Босненци - най- милите . От къде сте? Казва ми някво село в Босна точно до Сараево ,Илиас май беше и не иска да каже босна деее и нещастника скапан. Разбрах че са от босна чак като проверих дали има такъв град около СРАево...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 юли 2012 02:16

Ей, пичове, тези не ги подценявайте, защото може и да са малко, но са бучакчии! Като нищо ще резнат нечие гърло! Дано се размине без инциденти, че аман вече от глупости!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юли 2012 02:44

Ох, не ни стигат нашите селяндури, ами сега ни дойдоха и от измислената държавичка Босна. Може би за първи път от много години няма да ми е мъчно, ако левскарите ги бият тези. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 юли 2012 07:01

Представете си това нещо да беше станало в Сараево и така да правеха наши фенове. Според вас какво би станало, дали щеше да има някой задържан или както тук, ще си седят на хвода на хотела наредени и ще си пият бира, а останалите гости на хотела няма да могат да влезнат, защото ги е страх ? Ей това е полицията, силна срещу собствения си народ, тези, които уж трябва да защитава. :|
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 юли 2012 08:30

sostenere написа:Представете си това нещо да беше станало в Сараево и така да правеха наши фенове. Според вас какво би станало, дали щеше да има някой задържан или както тук, ще си седят на хвода на хотела наредени и ще си пият бира, а останалите гости на хотела няма да могат да влезнат, защото ги е страх ? Ей това е полицията, силна срещу собствения си народ, тези, които уж трябва да защитава. :|

За жалост е така. :evil:

Върни се в “Левски”