Паметни мигове в историята на Левски и спомени от тях
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Паметни мигове в историята на Левски и спомени от тях
на живо ако говорим братя,са 2 мача,първо Левски-АИК 2-1 бихме и влязохме в групите,и един по кофти спомен миналата година когато обърнахме Спартак Търнава 0-1 до 2-1 на победните голове беше лудница,непознати се прегръщат,после цяла нощ не се спи от тръпка
Когато парите говорят и прокурора мълчи
http://vbox7.com/play:0544995a
Левски - Бран Берген 1:1
след това играхме с Галатасарай в два епични мача
Левски - Бран Берген 1:1
след това играхме с Галатасарай в два епични мача
-
- Контакти:
29.09.1993 година- ЛЕВСКИ- Глазгоу Рейнджърс 2:1 с онзи феноменален гол на Кайзера.Бях на 13 години, и бях на стадиона- това за мен е най-паметния миг.Кървавия гол, и победата с 4:3 в Ловеч през 2000 година след като губехме с 1:3 също са приятни спомени. Най-лошия спомен....автогола на Иво в мача с Лил...аа, и един мач в Ловеч миналото първенство, когато получихме нелеп гол в 90-тата минута, много се ядосах тогава 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- t0bl3ro_bg
За мен памети мигове видени на живо са:
1. Първото ми отиване на стадионът - преди 7 години срещу Литекс 1:1 правим и ни дават купата
2. Обратът срещу Гент
3. Обратът срещу Търнава
4. Гостуването на Челси на националният стадион (не е много паметен мигът, но за първи път видях звезди като Чех,Дрогба,Тери и т.н.)
По телевизията:
Обратът срещу Удинезе 2:1
Мачът с Киево, като домакини
Не се сещам за други..
1. Първото ми отиване на стадионът - преди 7 години срещу Литекс 1:1 правим и ни дават купата
2. Обратът срещу Гент
3. Обратът срещу Търнава
4. Гостуването на Челси на националният стадион (не е много паметен мигът, но за първи път видях звезди като Чех,Дрогба,Тери и т.н.)
По телевизията:
Обратът срещу Удинезе 2:1
Мачът с Киево, като домакини
Не се сещам за други..
-
- Контакти:
За мен най-паметния миг на Левски, на който съм присъствал на живо е мачът срещу Гент. Просто никога няма да го забравя. Как стадионът изрева и се разтресе след гола на Жоазиньо за 1:1...изобщо атмосферата беше страхотна през цялото време...беше просто уникално изживяване за мен поне...
Надявам се тази есен да има още по-паметни мигове

Ах, връщаш ме към този наистина незабравим мач... Аз още на стадиона се разревах от щастие.lazio1997 написа:За мен най-паметния миг на Левски, на който съм присъствал на живо е мачът срещу Гент. Просто никога няма да го забравя. Как стадионът изрева и се разтресе след гола на Жоазиньо за 1:1...изобщо атмосферата беше страхотна през цялото време...беше просто уникално изживяване за мен поне...

А "Ти си любовта..." я свързвам ВИНАГИ точно с този двубой...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Laetitia написа:Ах, връщаш ме към този наистина незабравим мач... Аз още на стадиона се разревах от щастие.lazio1997 написа:За мен най-паметния миг на Левски, на който съм присъствал на живо е мачът срещу Гент. Просто никога няма да го забравя. Как стадионът изрева и се разтресе след гола на Жоазиньо за 1:1...изобщо атмосферата беше страхотна през цялото време...беше просто уникално изживяване за мен поне...
Надявам се тази есен да има още по-паметни мигове![]()
Между другото и аз като се сетя за "Ти си любовта..." се сещам за този мач и по-специално за целия луд сезон 2010/11

Laetitia написа:Ах, връщаш ме към този наистина незабравим мач... Аз още на стадиона се разревах от щастие.lazio1997 написа:За мен най-паметния миг на Левски, на който съм присъствал на живо е мачът срещу Гент. Просто никога няма да го забравя. Как стадионът изрева и се разтресе след гола на Жоазиньо за 1:1...изобщо атмосферата беше страхотна през цялото време...беше просто уникално изживяване за мен поне...
Мъже, жени и деца.... сълзи в очите на всички ни!

Пф, вярвам ти, разбира се. Аз колко сънища съм имала преди мачове на Левски с точния резултат...TodorT написа:Няма да забравя на мача с АИК тъкмо влизахме в Сектор Б с едни мои приятели и горе точно пред седалките се спънах.... паднах и си ожулих китката. Иии може да ви се стори като пълна измислица, но кръвта ми се стече .... под формата на буквата "Л". Случайност ли бе, така ли бе писано.... един Господ знае!
А преди ЦСКА - Тулуза разправях на едни приятели: "Представете си колко ще е яко ония да поведат с 1:0, а да им изравнят в продължението". И... май ги урочасах.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
TodorT написа:Laetitia написа:Ах, връщаш ме към този наистина незабравим мач... Аз още на стадиона се разревах от щастие.lazio1997 написа:За мен най-паметния миг на Левски, на който съм присъствал на живо е мачът срещу Гент. Просто никога няма да го забравя. Как стадионът изрева и се разтресе след гола на Жоазиньо за 1:1...изобщо атмосферата беше страхотна през цялото време...беше просто уникално изживяване за мен поне...
Мъже, жени и деца.... сълзи в очите на всички ни!Страхотни двубой! Мачовете с Киево, Удинезе, Челси, АИК, Гент, Лил са уникални! Това са моментите, в които човек изпитва душевния си оргазъм
Няма да забравя на мача с АИК тъкмо влизахме в Сектор Б с едни мои приятели и горе точно пред седалките се спънах.... паднах и си ожулих китката. Иии може да ви се стори като пълна измислица, но кръвта ми се стече .... под формата на буквата "Л". Случайност ли бе, така ли бе писано.... един Господ знае! Показах на моите приятели какво стана и един от тях каза: "Ей това е съдбата! Този мач няма да го загубим" .... и в този момент вече знаех, че няма как ЛЕВСКИ да не играе в групите на ЛЕ.... просто го усещах
Двата бързи гола на Младенов и Дембеле пратиха феновете на Герена на "седмото небе"! Последва и мачът с Гент! Еуфория преди мача, силни шалчета из София... ентусиазирани фенове, хореография! Голът на Жо за 1-1 на полувремето.... после Гарата 2-2. Фалът отляво на наказателното... и днес като си затворя очите виждам как Сержиньо връхлита от дъгата на нак. поле и засича топката.... след този гол честно да си призная не помня мача до края му
Еуфория, прегръдки, феновете и футболисти летяха в последните минути..... Само този, който е бил на стадиона, знае какво беше!
Наистина беше страхотно. Това ми беше първия евромач и много се вълнувах. След всички голове стадионът изрева и се разтресе, но за мен най-емоционалния си остава за 1:1 на Жоазиньо, защото тогава за първи път чух мощния рев на 25 000 левскари препълнили Герена.