Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот mikata » 14 юни 2014 22:36

amstel_beer написа:
mikata написа:Какво става с бомбата вече минаха 15 дни :?:

Наско Сираков: До две седмици пускам "атомна бомба"

Целта беше да се продава книгата, няма да има никаква "бомба" :idea:

Излъга ли за бомбата :?: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 юни 2014 19:40

И аз се сетих сега за "бомбата" на Сираков(даже АТОМНА) и ми стана хем смешно хем тъжно. Колко ли още може да падне един човек за пари. Примери за политици - много. И за спортисти има не малко. Ама за писатели :mrgreen: май не бях чувал. Сираков винаги си е бил меркантилен и с това ме е дразнил, но след гоненето на Петев от качулатите ми стана направо противен. Понеже вече не може да си прави далаверки с треньора дето доведе, реши да прецака целия отбор. Не че малко го цака с разни футболни недоумения, от които Левски трябваше да се отървава после, но ясно му се видя максимата - след мен и потоп. С Батков са един дол дренки, само дето Сираков по разбира от футбол. Та дори и да успее някак си да направи преврат и да махне Батков, най-вероятно положението ще е - от трън та на глог, че е по-висок ;)

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 15 юни 2014 23:01

Всяка една буква, всяка една запетайка от книгата му си струва :idea:
Другото е безсмислен "хейт", както е модерно да се изразяват някои :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 юли 2014 23:41

Кво стана с насковата... бомба след 10 дни? Бях забравил, понеже мина сигурно месец...
Такъв талант, направо да се чуди човек как още не е започнал някоя далавера с Лупи.
...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 юли 2014 17:50

Не се притесняваи...очаквам в близкият месец да скочи и да оплюе и футболисти и треньор.То нямаше за него добри такива от времето със Стоилов...Ако е Левскар на място ще си мълчи и окуражава отбора.Опитали се обаче да вкара напрежение ще е много жалко...На този етап е това.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Какво стана с "атомната бомба" на Сираков?

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2014 11:35

Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Какво стана с "атомната бомба" на Сираков?

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2014 11:41

Red Warrior написа:Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков? :?

Второто го твърдиш само ти. Понеже има акции в СК ивече бил собственик на Левски, то по твоята логика и Сираков е заедно с него собственик при при положение, че Илияна Раева също е акционер в СК

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2014 11:42

milen.hristov написа:
Red Warrior написа:Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков? :?

Второто го твърдиш само ти. Понеже има акции в СК ивече бил собственик на Левски, то по твоята логика и Сираков е заедно с него собственик при при положение, че Илияна Раева също е акционер в СК

Въпроса ми е за "атомната бомба". Не искам да спекулирам с Пеевски. И твърдението не е мое, а на вестник "Капитал". ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юли 2014 11:45

ХАХА смеххх батеее :lol: :lol:

Вълчо никога е нямал топки да каже нещо повече от това което казва и в момента :idea: :mrgreen:

Треперете, мача наближава ;)
Последна промяна от Teo на 21 юли 2014 11:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 юли 2014 11:46

Red Warrior написа:
milen.hristov написа:

Въпроса ми е за "атомната бомба". Не искам да спекулирам с Пеевски. И твърдението не е мое, а на вестник "Капитал". ;)

Ми,че тя гръмна ! Сума ти книжки продаде !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Левски”