amstel_beer написа:mikata написа:Какво става с бомбата вече минаха 15 дни![]()
Наско Сираков: До две седмици пускам "атомна бомба"
Целта беше да се продава книгата, няма да има никаква "бомба"
Излъга ли за бомбата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
amstel_beer написа:mikata написа:Какво става с бомбата вече минаха 15 дни![]()
Наско Сираков: До две седмици пускам "атомна бомба"
Целта беше да се продава книгата, няма да има никаква "бомба"
Red Warrior написа:Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков?
milen.hristov написа:Red Warrior написа:Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков?
Второто го твърдиш само ти. Понеже има акции в СК ивече бил собственик на Левски, то по твоята логика и Сираков е заедно с него собственик при при положение, че Илияна Раева също е акционер в СК
Red Warrior написа:milen.hristov написа:Red Warrior написа:Защо никой не задава въпроса какво стана със заявената от Наско Сираков "атомна бомба"? Преди 2 месеца каза, че "до 10 дни" ще обяви някаква информация за Левски със значението на атомна бомба. Аз се сещам само за две съществени новини след това, които излязоха за сините. Делото на Спортинг срещу Левски за 60 млн. лева и информацията, че Левски всъщност е собственост на Делян Пеевски. Та какво стана с "атомната бомба" на Сираков?
Второто го твърдиш само ти. Понеже има акции в СК ивече бил собственик на Левски, то по твоята логика и Сираков е заедно с него собственик при при положение, че Илияна Раева също е акционер в СК
Въпроса ми е за "атомната бомба". Не искам да спекулирам с Пеевски. И твърдението не е мое, а на вестник "Капитал".
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, drvasko98 и 22 госта