tatusindo написа:Пича Непобедим - да не си на Хуби племенник ??? Такава защита на "удачните" смени и като цяло на играта му хвърляш ... А да не говорим че ми изкарваш Любко и отбора на цска някви супер силни и невероятни ....
Не, не съм му племенник. Просто не смятам за редно да разкъсаме треньора конкретно за този мач и да се уповаваме на някакви странни стандарти с оглед на това как протече мача цялостно, в каква форма сме и какви реални възможностите имат играчите ни. Не казвам, че бяхме перфектни, разбира се. Нямам и нищо против забележките, когато са разумни и аргументирани. Просто непрестанната критика за абсолютно всички грехове дразни и то много на фона на липсата на всякаква вяра и подкрепа за отбора напоследък. Вече имам чувството, че мнозинството от сини привърженици се радва повече на лошите работи, само и само да си има повод да мрънка и съди, вместо да се радва и да прегръща победите и хубавите неща. Това е все едно слушам 80-те процента от българите, според които виновниците за всички техни несгоди и житейски неправди е държавата, политиците и никой друг. Извинявай за крайния пример, не е насочен към никого конкретно, но за него се сетих най-напред.