efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

Nepobedim
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот Nepobedim » 02 сеп 2019 18:04

tatusindo написа:Пича Непобедим - да не си на Хуби племенник ??? Такава защита на "удачните" смени и като цяло на играта му хвърляш ... А да не говорим че ми изкарваш Любко и отбора на цска някви супер силни и невероятни ....

Не, не съм му племенник. Просто не смятам за редно да разкъсаме треньора конкретно за този мач и да се уповаваме на някакви странни стандарти с оглед на това как протече мача цялостно, в каква форма сме и какви реални възможностите имат играчите ни. Не казвам, че бяхме перфектни, разбира се. Нямам и нищо против забележките, когато са разумни и аргументирани. Просто непрестанната критика за абсолютно всички грехове дразни и то много на фона на липсата на всякаква вяра и подкрепа за отбора напоследък. Вече имам чувството, че мнозинството от сини привърженици се радва повече на лошите работи, само и само да си има повод да мрънка и съди, вместо да се радва и да прегръща победите и хубавите неща. Това е все едно слушам 80-те процента от българите, според които виновниците за всички техни несгоди и житейски неправди е държавата, политиците и никой друг. Извинявай за крайния пример, не е насочен към никого конкретно, но за него се сетих най-напред.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 сеп 2019 18:15

drvasko98 написа:След края на мача се оказа, че нищо не сме играли. Обаче един не написа на полувремето, че не е доволен от играта и че е притеснен за крайния изход (от нашите) Толкова сме смешни всички като фенове. Гледаме само резултата и правим дълбоки анализи. Не виждам някой път да бием с 4-0 и да напишем, че нищо не сме играли или да паднем 1-3, но да се отбележи добра игра.

Аз само да кажа, че веднъж го писах тва и послед некой ми писа на ЛС Shut Up, и вече несмея :|
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 18:31

drvasko98 написа:Във вашия форум прогнозите преди мача бяха 3-4-5 гола, тук бяхме по скромни с 0-1/2, на полувремето обаче стана неудържимо, вече се рисуваха 4-ки, 5-ици, унижения.
След края на мача се оказа, че нищо не сме играли. Обаче един не написа на полувремето, че не е доволен от играта и че е притеснен за крайния изход (от нашите) Толкова сме смешни всички като фенове. Гледаме само резултата и правим дълбоки анализи. Не виждам някой път да бием с 4-0 и да напишем, че нищо не сме играли или да паднем 1-3, но да се отбележи добра игра.

Е, аз имах едно гадно чувство под лъжичката и при 0-2, и не можех да си го обясня. Иначе, то и Милан води на Пул в оня мач в Истанбул...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 сеп 2019 18:46

Nepobedim написа:
tatusindo написа:
Nepobedim написа:Баси, човек ако не е гледал мача и чете коментарите, ще си каже, че сме паднали с 200-0. :roll: Щото нали ние винаги повеждаме на преместения от Ловеч отбор, редовно ги бием с по 2 или 3-0, редовно създаваме по 20-30 чисти положения пред тяхната врата. Май определено сме позабравили последните дербита и играта ни срещу четата на Стойкас.
И никаква подкрепа за отбора, за играчите и треньора. Само капризи, мрънкане, черногледство и вече станалия традиционен в тоя форум - син нихилизъм. Ебаси и левскарството, ебаси и синия дух. :|

Такъв мач като вчерашния нямаш право да го изпуснеш при тая бездушна и безсмислена игра от четата на Люпко и при така развилата се ситуация ...

Ми четата на Люпко не беше чак толкова бездушна, колкото тука масово я изкарвате, поне второто полувреме. Имаха въздух да ни понатиснат из фланговете и да ни понапънат в центъра, щото дедо ти се светна и си пусна новия негър халфбек, играещият на фланга и стартирал мача негър си създаваше доста проблеми цял мач, а тоя Марая Кери влезе и развинти нашето Юруковче за втория им гол. Просто Люпко си "ремонтира" фланговете в хода на срещата и станаха по-опасни, но това, че не почна в оптимален състав си е изцяло негова грешка и нас не ни касае, ама вие ги изкарахте пък на нивото на Черноморец Балчик, баси.

+1 Доста хора като че ли забравят максимата, че играеш толкова, колкото ти позволява противника. Дедо Люпо направи правилни схеми, коригира си тактиката и тиренцата се разиграха второто полувреме. С оглед и на отслабената ни средна линия, просто бяха по-силния отбор второто полувреме...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2019 18:53

metodito написа:
drvasko98 написа:Във вашия форум прогнозите преди мача бяха 3-4-5 гола, тук бяхме по скромни с 0-1/2, на полувремето обаче стана неудържимо, вече се рисуваха 4-ки, 5-ици, унижения.
След края на мача се оказа, че нищо не сме играли. Обаче един не написа на полувремето, че не е доволен от играта и че е притеснен за крайния изход (от нашите) Толкова сме смешни всички като фенове. Гледаме само резултата и правим дълбоки анализи. Не виждам някой път да бием с 4-0 и да напишем, че нищо не сме играли или да паднем 1-3, но да се отбележи добра игра.

Е, аз имах едно гадно чувство под лъжичката и при 0-2, и не можех да си го обясня. Иначе, то и Милан води на Пул в оня мач в Истанбул...

Аз ще ти го обясня. Играчите ни като цяло са с малък опит в големи битки, а отборът като сработка по линии допълнително - също и ти го осъзнаваш (подсъзнателно). Това е обяснението защо ни се разпада буквално организацията в определени мачове и периоди и ни ушиват 2-3 гола за отрицателно време. Аз бях сигурен, че ако пуснем гол преди 80тата минута, ще пуснем и друг/и. И тук причината не е в тактиката на Хубчев (примерно треньор тип Тройчо може и да успее в такава ситуация с т.н. максимално надъхване). В този ред на мисли поведението през целия мач беше да ни вкарат максимално късно и е оправдано. Същото ще е срещу Лудогорец и този сезон ще е така. Надявам се (и очаквам) напролет да има известно подобрение в това отношение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 19:12

Nepobedim написа:Ок. Добре, отказвам се да споря повече. Имаме невероятни играчи, особено в центъра на терена, имаме и мечтани смени, просто тренюорът ни е тъп, гаден, гложенски чвор, който е трябвало да се развика на играчите да не отстъпват, щото ни сме Левски София. Даже трябваше направо да влезе на терена да им опъва ушите и да им вкара по един боц в г*за, за да е сигурен, че са го разбрали, темерутът му с темерут.

И по-добре, че такива профили обикновено се появявате само когато има нужда да се правите на адвокати на някого. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 02 сеп 2019 20:58

Thsmith написа:
WPWW написа:
Thsmith написа:
WPWW написа: На запад едва ли някой гледа нашето първенство, но и да го прави, е негова работа да научи как се изписват имената на латиница.

На практика всички западни народи ползват чужда писменост, защото Римската империя отдавна не съществува, сам да се откажеш от нещо, с което превъзхождаш другите е комплекс, а не обратното.

Лесно например и защо му е да учи как се пишат на латиница? :lol:

"На практика" никой не го интересува дали е чужда, а дали върши работа. Другото е точно комплекс да се покажеш като по по по по по по най и да избягаш от удобството за сметка на това.

Нашата писменост върши перфектна работа. Що за логика да наричаш комплекс това че пишеш на собствения си език :?: Може би и феновете трябва да изписват трасперантите си на маймуно-латиница, така на кирилица е много комплексарски :mrgreen:

Феновете могат да си драскат каквото искат, никой не го интересува. Освен ако не е за да драснат някоя глоба.

И никой не пише нищо по тениските, щамповат нещо с дадена цел, а не просто да се намират на работа.

За теб да направят едно приложение да виждаш екипите на латиница щом кирилицата ти е трън. :mrgreen:

...

Каквото и да се говори за мача и въпреки сгрешената настройка на полувремето, излизането на Тиам и Нашименто доведе до равния. Сините резерви за пореден път трябва да се каже, са драстично несъпоставими като класа с титулярите. Титулярите бяха равностойни на Ларнака до ч.к., резервите можеха да паднат с 10 гола, няма по-небалансиран отбор в групата в момента.

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 02 сеп 2019 21:03

koisa написа:
Nepobedim написа:Ок. Добре, отказвам се да споря повече. Имаме невероятни играчи, особено в центъра на терена, имаме и мечтани смени, просто тренюорът ни е тъп, гаден, гложенски чвор, който е трябвало да се развика на играчите да не отстъпват, щото ни сме Левски София. Даже трябваше направо да влезе на терена да им опъва ушите и да им вкара по един боц в г*за, за да е сигурен, че са го разбрали, темерутът му с темерут.

И по-добре, че такива профили обикновено се появявате само когато има нужда да се правите на адвокати на някого. ;)

Железен аргумент, евалата! Направо ме съсипа. :oops: Хубаво, я кажи тогава ти лично как видя мача и какво се обърка според теб? Какво трябваше да случи, какво беше хубавото в нашата игра, какво лошото, какво обърка тренера и т.н.? Интересно ми е да видя като не трябваше така, как трябваше. Тука говорим за конкретния мач, за наличните играчи и формата им, а не за глобалното затопляне, моля.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 02 сеп 2019 21:32

MASTER_COOL написа:Казах ви да не ни подценявате, колкото и да сме зле.
Статистиката от мача, изобщо не е във ваша полза.
Абсолютно заслужено равенство

вземи си статистиката на един лист ,направи си самолетче и се пускай да летиш...аз толкова отчаяни никога не съм ви виждал , готови бяхте да поемете поне пет,защо не ви ги дадохме и петте, не знам и не зависи от мен

а методито да не пипа Каргас,Юруков е проблема,абсолютно не става за Левски,доказано

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 02 сеп 2019 21:45

specter написа:
drvasko98 написа:Обобщено
Селекцията ни е слаба, скамейката е къса, треньорът още по-слаб, но ако сме играели офанзивно през 90-те минути мачът сме го печелили с 4-5 гола. Боже, ако имахме поне прилична селекция и треньор колко ли щяхме за ги бием?

Аз от изброените приемам за вярно само "скамейката е къса". Нито селекцията е слаба, нито треньорът е слаб. С малко надграждане зимата и по възможност да не продадем същевременно някой основен футболист, пролетта тоя отбор ще изглежда много по-силен.

Селекцията ни е скандално слаба. Имаме само два бека, единият от тях на 35. Само един качествен дефанзивен халф - Тиам. Каргас ставаше за резерва на Яблонски и до там. По крилата имаме един Паулиньо и това е. Тоя Нисиру е загадка, но засега изглежда доста съмнителен играч. ЗД има само една скорост и нищо друго. Алар сякаш насила е докаран да играе тук. Уж всички внимателно следени и наблюдавани от Хубчев и ПК.
И най-вероятно зимата ще има разграждане, а не надграждане. Такава е тенденцията.
Пък Хубчев е посредствен треньор и го доказа не веднъж. Уж е наш бивш играч, а си мисли, че това е Берое. Едно пораженческо и средняшко мислене има, което грам не отива на Левски. Да изпуснеш такъв мач е престъпление. Хубчев е абсолютен престъпник.
Това, че пролетта ще изглеждаме много по-силни го слушам вече 10-а година.

Върни се в “Левски”