Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:С бате гонзи и купения му лиценз от чужбина не ми се мисли как ще я докарате преди да се разделим на две 6-ци
Аз имам интерес вие да сте в горната 6-ца, щото това е мача на мачовете...
Мани, ама сега ако Левски отстрани Монтана Гонзо ще обяви, че отбора е показал дух и новото си лице и край, нема опция да подаде оставка. Всички чакат Нова година и Херо ама.. ако му се бъркат на Херо и там нищо няма да излезе.
бате не искам да злорадствам или нещо такова, но тая история вече един път се случи и го отнесе Илиян Илиев... също така го чакахте от лятото направи слаби мачове и го изгонихте... не че искам да кажа нещо, но ние оставихме Младенов след срамното отпадане от Зимбру и Монтана... вече съм се уверил, че в България трябва да се даде достатъчно време на един треньор да може да покаже нещо... въпреки това не става... един Хубчев прави хубави неща в Берое за 3 години...
за какво сменихте испанеца?
Колкото до историята с Илиев - и на мен ми мирише нещо такова че може да се случи с Херо. Освен ако не е предвидена тотална подмяна на ръководството или собственика.
Смяната на испанеца.. е как така защо, баси въпроса! За да стане тренер Гонзо разбира се ! Па току виж после изрита Херо и пак стане треньор и така няколко пъти :D
Върху Херо още от сега има натиск.. един колеблив старт пролетта и той ще бъде изритан

Вече зависи.. ако направи добра подготовка и вземете нещо добро в офанзивен план и поне 2-ма нови защитници... поне това виждам, че ви куца.. при вас е че няма кой да завършва атаките ви.. правите положения и до там...