Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

На линия
honda
Контакти:

Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT

Мнениеот honda » 19 окт 2015 17:16

volf написа:
sin4ec написа:
volf написа:Някой може ли да ми обясни, защо съдията, който „свирил за Лудогорец” спря играта за да си почива Костадинов, който просто беше свършил физически, може би защото не му вдигнаха неколкократно жълт картон за спиране атаки на шампионите с препъване отзад?!

Като става дума за препъвания отзад, Марселиньо е доказан шампион в този мач, и то с жк. Селските изпълнения и симулации на Моцо и вратарчето ви пък са без коментар. Както и фиктивната смяна в 5 минута за несъществуваща контузия-евтини номера от селска вечеринка. А в последните минути се видя кой свърши въздуха-защитата ви пет пъти чисти топката в краката на наши нападатели и само недоброто отиграване на последните ви спаси от гол.

Това което си написал е съчинение при лошо настроение и е нов жанр, небазиран на факти.
Аз говоря за кремвирша—съдия, който не зачита правилника в полза на Левски!
Не забелязах да дава почивка за Лудогорец, ако както казваш са били уморени, но за Костадинов го направи?!
За да знаеш отук и нататък:
Ако състезател падне на терена, студията има основание да спре играта, ако срещу него е извършено нарушение или действие застрашаващо пряко здравето му в случаите когат действието влияе непосредствено на играта с топка!
При конкретната ситуация съдията трябваше да изчака топката да напусне игралното поле, след което да изиска отстраняване на Костадинов от терена до най—близката точка извън него БЕЗ ПРАВО НА СМЯНА!
След като футболистът подаде сигнал, че може да се завърне на терена или лекарскит щаб прецени че това няма как да се случи получава правото на смяна, но само ако топката е напуснала пределите на игралното поле и играта не е подновена!

Това някакви нови правила ли са? Или това са "разградските" правила ;) .

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 окт 2015 17:39

honda написа:
volf написа:
sin4ec написа:
volf написа:Някой може ли да ми обясни, защо съдията, който „свирил за Лудогорец” спря играта за да си почива Костадинов, който просто беше свършил физически, може би защото не му вдигнаха неколкократно жълт картон за спиране атаки на шампионите с препъване отзад?!

Като става дума за препъвания отзад, Марселиньо е доказан шампион в този мач, и то с жк. Селските изпълнения и симулации на Моцо и вратарчето ви пък са без коментар. Както и фиктивната смяна в 5 минута за несъществуваща контузия-евтини номера от селска вечеринка. А в последните минути се видя кой свърши въздуха-защитата ви пет пъти чисти топката в краката на наши нападатели и само недоброто отиграване на последните ви спаси от гол.

Това което си написал е съчинение при лошо настроение и е нов жанр, небазиран на факти.
Не забелязах да дава почивка за Лудогорец, ако както казваш са били уморени, но за Костадинов го направи?!
Ако състезател падне на терена, студията има основание да спре играта, ако срещу него е извършено нарушение или действие застрашаващо пряко здравето му в случаите когат действието влияе непосредствено на играта с топка!
При конкретната ситуация съдията трябваше да изчака топката да напусне игралното поле, след което да изиска отстраняване на Костадинов от терена до най—близката точка извън него БЕЗ ПРАВО НА СМЯНА!
След като футболистът подаде сигнал, че може да се завърне на терена или лекарскит щаб прецени че това няма как да се случи получава правото на смяна, но само ако топката е напуснала пределите на игралното поле и играта не е подновена!

Ако са с неблагоприятно въздействие върху фенската ти психика, наричай ги с имена които ще внесат повече душевен мир и равноврсие в личното ти пространство, ако пък проблемът е друг сигурно си има име и то точно?!

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 окт 2015 17:54

Red_Neck написа:
Eminem написа:Диаби НЕ влияе на положението, така че напълно редовен гол за Левски. Свалете си пристрастните очила. Чак е смешно.

Прегледай пак записа, прегледай и правилника и заповядай отново ;)
Ако не бе скочил Диаби, тогава можеше да се дискутира дали пречи/влияе на вратаря и оттам на ситуацията.
Опит за игра с топката при положение, че си зад последния защитник е засада ..... за какви очила става въпрос :?:

Не е срамно човек да си признае, че съдия е сгрешил фатално в полза на отбора му .... какво толкоз .... грешки стават.

Би ли ни светнал по кой точно правилник,когато има футболист в засада при ДИРЕКТЕН удар във вратата има засада?
Последните промени в правилника ,са за ситуация при които имаше известа дупка в правилника. Можеше при статично положение атакуващия отбор да прати един футболист ,който да пречи на реакцията на вратаря или да застане пред вратаря и да му пречи на видимостта. Ситуацията вчера не е такава.
Може да се дискутира дали Диаби влияе или не ,но това има значение ако Краев беше играл с топката...При удар ,когато топката влиза директно във вратата това няма значение. За мен Диаби не влияе на ситуацията -топката минава далеч от него- над 1 м над главата му при положение че футболиста е скочил ,няма как футболист да играе с топка на височина от около 3.50 м.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 19 окт 2015 20:08

PFC Litex написа:Хм, защо трябва се плюе, по който и да е?
Коментирам чисто спортно-технически дето се вика.

Това е ситуацията, има перфектна видимост към топката, никой не му пречи, може да проследи движението й, и същата отива в ъгъла, който той пази.

Изображение

Изстрелите в пазеният ъгъл точно затова се стрелят- за да се търси изненадата. В случая намери се . Добре ок , видимост има към топката , но с тази сила както я заби съм сигурен и че топ5 вратарите на европа трудно биха я извадили . Перфектен пряк свободен , румънчето им е най-добрият футболист този сезон .

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 19 окт 2015 21:21

PSvilenov написа:
PFC Litex написа:Хм, защо трябва се плюе, по който и да е?
Коментирам чисто спортно-технически дето се вика.

Това е ситуацията, има перфектна видимост към топката, никой не му пречи, може да проследи движението й, и същата отива в ъгъла, който той пази.

Изображение

Изстрелите в пазеният ъгъл точно затова се стрелят- за да се търси изненадата. В случая намери се . Добре ок , видимост има към топката , но с тази сила както я заби съм сигурен и че топ5 вратарите на европа трудно биха я извадили . Перфектен пряк свободен , румънчето им е най-добрият футболист този сезон .

Ако в конкретната ситуация Йорга не беше реагирал, или беше тръгнал към другия ъгъл, 100% вратарска грешка. Той реагира добре, протегна ръка, но с тази сила и фалц, спасяването щеше да бъде чиста случайност. Същото важи за гола на Живко. Просто Краев излезе от задна позиция и Борян очакваше да засече топката. Беше подготвен да парира удар на нападателя, но топката го излъга. И обратно, ако беше проследил траекторията на топката и беше тръгнал към ъгъла, и ако Краев беше засякъл топката в мрежата, то тогава е вратарска грешка. Голът на Живко е случаен и с доза късмет,но в никакъв случай не ни е подарен от вратаря на Лудогорец.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 окт 2015 21:49

volf написа:
honda написа:
volf написа:
sin4ec написа:

Ако са с неблагоприятно въздействие върху фенската ти психика, наричай ги с имена които ще внесат повече душевен мир и равноврсие в личното ти пространство, ако пък проблемът е друг сигурно си има име и то точно?!

Ти си неадекватен, бе. Каква почивка е дал съдията за Костадинов? Той се КОНТУЗИ. Губим го поне за един мач. Като ти чета изказванията и вече знам на кой отбор си бил фен преди Киро да купи Лудогорец.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 окт 2015 22:06

Няма никаква засада при гола на Ж. Миланов. Времената в които съдиите вдигаха засада още при центриране или подаване отдавна отминаха
(от 10-на години). При вдигане на засада съдиите се позовават на правилото "изчакай и виж" мисля че се казваше при което съдята не вдига
веднага засада ако има играч зад защитата а изчаква да види как ще се развие атаката и ако този играч не играе с топката засада няма. В случая
нападателя на Левски нямаше как да играе с топката и не пречеше на вратаря да проследи центрирането на Миланов. Краев можеше да играе с
топката но той излезе от чисто положение.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 19 окт 2015 22:12

Pragmatichen написа:
jungle написа:..... по едно време се дочу СМЕШНИ СТЕ, от сектора за гости...
Не разбрах какво ги разсмя...
Друго е да хапваш ХОТДОГ ...на мача...
за мача...слаб мач за Левски, а онези мисля че сдадоха титлата!
Левски и Литекс ще се борят за титла ...

Човек, ти си ненормален!
Направо си ненормален.
1. Литекс НЯМА да е шампион.
2. Лудогорец не само не са сдали титлата толкова рано, а ще са шампиони поне 3 кръга преди края, помни ми думата.
3. Левски има страхотна публика, но липсват куп други неща, за да бъде фаворит за титлата и шампион тази година.
4. Футболът в Бг бавно загива и след 2-3 години дали шампион ще е Монтана, Лудогорец или Локо Пд, на никой няма да му пука, защото ще сме на махленско-селско-полуаматьорско ниво.(не, че и сега не сме)
5. Първенството съвсем скоро ще е с 8, а после и с 6 отбора играещи по 1938834888 пъти в годината и така, докато закрият цялата ни жалка държавица. :(

Човек, ти си ненормален!
Направо си ненормален.
,,,,,Факт, защото ти отговарям!

2. Лудогорец не само не са сдали титлата толкова рано, а ще са шампиони поне 3 кръга преди края, помни ми думата.
Ще я запомня!

3. Левски има страхотна публика, но липсват куп други неща, за да бъде фаворит за титлата и шампион тази година.
Левски винаги е фаворит! След изборите липсващите неща ще се намерят...Бойко и Пеевски ще налеят пари ииии..... /шегичка/...
Защо мислиш, че ще сте вечния галеник на БФС? нали знаеш, че шампион не се става ей така...с игра;) погледни си отбора..играчи за милиони, а игра НУЛА!!!
Не искам да се заяждам, дори ви харесвах като отбор, но станахте национална кауза..това ми дойде в повече!
..а и злобата в играчите ви...когато не могат да бият дори със съдийска помощ говори за аматьорщина...
Бяхте в лигата порадвахте се ...и толкова.... сага следва падението...гответе се...
Не ми отговаряй...няма да го прочета!
Извинявам се за правописните грешки, ако има такива...

САМО ЛЕВСКИ
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 19 окт 2015 22:43

volf написа:
Заклет Левскар написа:
volf написа:
ralka_levskarka написа:

Пич, Костадинов е с контузия още след мача на националите, така че трай малко.

Пич, Костадинов не взе участие в мача на националите!
Щом като е бил контузен, редно ли беше съдията да го търпи 90 минути да рита футболистите на Лудогорец и после да го обгрижва докато клечи на терена почивайки си от „контузията”!

Виж сега, Костадинов не беше напълно възстановен и Стоев рискува с включването му.
Но на мен болката ми е друга:

Силно съм притеснен за състоянието на младото момче Керчев. Знае ли се вече дали му е сериозна контузията?
Нещо мускулно ли е, или някоя връзка е скъсал? Кога ще мине на резонанс? Много лошо е когато млади момчета на които треньорът явно ще разчита в мача се контузват толкова лошо. Тук вина има и съдията, който не пресече навреме грубата игра на домакините и се стигна до тежката контузия на Керчев. Може би сега лежи в болницата и приема обнадеждителни съобщения в мрежата. И аз ще му пиша, за да му вдъхна кураж. Горе главата момче, стискай зъби и знай, че кариерата е пред теб. Ще се справиш. Всички те подкрепяме.

Не знам дали усети, но след тази „хитринка” Лудогорец остана без централни защитници и оцеля, само защото Левски не разполага с нападатели?!
Нямаше ли да е по хитро да пуснат Василев и като се „контузи” да го заменят с М. Александров, Мисиджан, Лукоки и още куп играчи с които Лудогорец разполага на този пост, при това без да се лишават от защита и ръстов съзтезасъзтезател ?
Иначе добре познавам качествената на Костадинов, който три години и при трима треньори, беше твърда
резерва в Лудогорец ( даже почти не попадаше в групата ) и преди да му изтече договора беше освободен да си търси отбор без претенции от страна на шампионите.
След като е бил контузен, а Вие такива моралисти, що не пуснаха някое момче от великата Ви школа, а оствиха горкия контузен да рита и рие терена от злоба до последен дъх срещу отбора в който го разкриха като нерентабилен?!

Престани да се заяждаш с феновете на Левски. Харесваш шампиона, радвай се на играта на отбора си.
Не можеш? Защо? Милиони, милиони...
А Левски, те са един отбор, сбирщина от свободни агенти... Отбор, който ще се бори да не изпадне....ОПС... да ама не.... Левски е водач в класирането, може би до следващият кръг, и какво от това...
Дядо ми, баща ми, аз, синът ми.... ОБИЧАМЕ ТОЗИ ОТБОР...Обичаме го и в лошо и в добро...и ще го обичаме, защото ще го има...
Вие? Догодина..по стълбата надолу!
Засрами се бе човек, подкрепяш отбор, който е след ужасно слабия Левски в класирането, и твърдиш че сте голяма работа....
За Милсами няма да те питам, за да не ме питаш за многото срамни отпадания на Левски...
САМО ЛЕВСКИ!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 окт 2015 23:21

honda написа:
Red_Neck написа:
Eminem написа:Диаби НЕ влияе на положението, така че напълно редовен гол за Левски. Свалете си пристрастните очила. Чак е смешно.

Прегледай пак записа, прегледай и правилника и заповядай отново ;)
Ако не бе скочил Диаби, тогава можеше да се дискутира дали пречи/влияе на вратаря и оттам на ситуацията.
Опит за игра с топката при положение, че си зад последния защитник е засада ..... за какви очила става въпрос :?:

Не е срамно човек да си признае, че съдия е сгрешил фатално в полза на отбора му .... какво толкоз .... грешки стават.

Би ли ни светнал по кой точно правилник,когато има футболист в засада при ДИРЕКТЕН удар във вратата има засада?
Последните промени в правилника ,са за ситуация при които имаше известа дупка в правилника. Можеше при статично положение атакуващия отбор да прати един футболист ,който да пречи на реакцията на вратаря или да застане пред вратаря и да му пречи на видимостта. Ситуацията вчера не е такава.
Може да се дискутира дали Диаби влияе или не ,но това има значение ако Краев беше играл с топката...При удар ,когато топката влиза директно във вратата това няма значение. За мен Диаби не влияе на ситуацията -топката минава далеч от него- над 1 м над главата му при положение че футболиста е скочил ,няма как футболист да играе с топка на височина от около 3.50 м.

.... ааааааааааа сега разбирам, че Жиката тази я е бил във вратата :mrgreen:
Много му мек шута на Жиката, бе колега :)
Издишаш :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”