efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Мнениеот vvessel » 11 мар 2025 00:37

Halo написа:А преди гола за 1:1 на Славия, защо публиката искаше аут? Имаше ли наистина ъглов удар, или съдията си го измисли?

Ъглов имаше, но можеше и да се свири фал в нападение, защото един от Славия връхлетя върху Алдаир, който се опита да избие в тъч, но излезе в корнер. Сега си го пуснах пак да го видя и ми направи впечатление Иван Минчев какво центриране направи. Нямаме такъв футболист.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2025 02:32

mikata написа:Веласкес си няма идея къде е попаднал.
Тук за една загуба или няколко равни ще изхвърчи.
Колко треньора минаха през Левски последните години и все едно и също.

"Последните"? Един от най-качествените като човек и треньор, водили "Левски" - Муслин - как го махнаха?
А треньор от ранга на Муслин посмъртно вече не можем си позволи. Това е все едно днес Де Дзерби да стане треньор.
Не съм защитник на Хулио. Просто казвам. За съжаление, след мача със Славия, мога да кажа, че не се оправдава треньорската смяна.
Въпреки резервите ми към Веласкес, смятам, че трябва да остане следващия сезон.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 мар 2025 10:03

Чак сега сколасах да гледам разширен решортаж...ами толкова ли нямаше кой да му каже на дон Хулио какво ни чака със Славия ?!

Сами сме си виновни с безидейната игра, като контузените и това че имаме преотстъпени играчи са някакво малко оправдание за това че няма синхрон и се пускат играчи на едноцифрено число тренировки.

Защитата ни е потрес, Дългия при всичките му кусури дава спокойствие, а се видя че Цунами си е истински капитан - органиира хаоса в средата. След този мач е редно да видим на вратата малката Вуца.

И риторичен въпрос, защо като знаем как играе Сангаре + контузен Колев не се взе нападач и се преотстъпиха юнушките.

И последно, чк е 50/50, не знам как няма дузпа за нас - дърпането на фланелката заършва в пенала + имаше балтия..
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2025 18:42

blue avalanche написа:Значи трябва да им благодарим, че са лежали, а не да ги критикуваме, нали?
Зависи кой-как гледа на Футбола.
Никога не съм имал против отборите, които надиграват тимовете, които подкрепям, чрез класа, себераздаване и рутина.
От това само можеш да се поучиш.
Това, което направиха "белите" през вторите 45 мин. си е за забрана със закон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2025 20:39

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Значи трябва да им благодарим, че са лежали, а не да ги критикуваме, нали?
Никога не съм имал против отборите, които надиграват тимовете, които подкрепям, чрез класа, себераздаване и рутина.

Кажи го на италианските фенове, които с катеначо спечелиха един куп "неща".
Или на немците, които през '74 победиха Холандия на Кройф, Неескенс, Рензенбринк и Реп...

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 мар 2025 21:25

Оригиналното катеначо на Роко не е като играта на Славия. Пък и едно време са играели доста по-бавен футбол, а идеята е да не се позволи на съперника да създава голови възможности. Това не е чрез лежане и симулации. Италианците мачкат с катеначото, говоря за миналото.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 мар 2025 21:56

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

Кажи го на италианските фенове, които с катеначо спечелиха един куп "неща".
Или на немците, които през '74 победиха Холандия на Кройф, Неескенс, Рензенбринк и Реп...

Тук съм съгласен с тебе, но едно време - на носилката, хвърляш го на тъча и да се оправя.
Много мачове съм гледал, при които се е бавело времето, но такова полувреме с толкова малко игрово време не съм. Лошото е, че и нашите се бавеха с тия ъглови, а тия играеха без вратар. Трябва да благодарим на нашето момче на вратата им. Феновете да му се извинят за освиркванията.
А иначе Загорчиш беше жалък, че не му пуснали играч и наш'те вкараха гол. При толкова лежане и смени можеше да си го свърши по това време.
2 мача повеждат срещу нашите с два гола, бавене на играта и им вкарваме 2 гола дълбоко в продълженията.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 мар 2025 16:54

За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Върни се в “Левски”