Заклет Левскар написа:volf написа:ralka_levskarka написа:volf написа:Някой може ли да ми обясни, защо съдията, който „свирил за Лудогорец” спря играта за да си почива Костадинов, който просто беше свършил физически, може би защото не му вдигнаха неколкократно жълт картон за спиране атаки на шампионите с препъване отзад?!
Пич, Костадинов е с контузия още след мача на националите, така че трай малко.
Пич, Костадинов не взе участие в мача на националите!
Щом като е бил контузен, редно ли беше съдията да го търпи 90 минути да рита футболистите на Лудогорец и после да го обгрижва докато клечи на терена почивайки си от „контузията”!
Виж сега, Костадинов не беше напълно възстановен и Стоев рискува с включването му.
Но на мен болката ми е друга:
Силно съм притеснен за състоянието на младото момче Керчев. Знае ли се вече дали му е сериозна контузията?
Нещо мускулно ли е, или някоя връзка е скъсал? Кога ще мине на резонанс? Много лошо е когато млади момчета на които треньорът явно ще разчита в мача се контузват толкова лошо. Тук вина има и съдията, който не пресече навреме грубата игра на домакините и се стигна до тежката контузия на Керчев. Може би сега лежи в болницата и приема обнадеждителни съобщения в мрежата. И аз ще му пиша, за да му вдъхна кураж. Горе главата момче, стискай зъби и знай, че кариерата е пред теб. Ще се справиш. Всички те подкрепяме.
Не знам дали усети, но след тази „хитринка” Лудогорец остана без централни защитници и оцеля, само защото Левски не разполага с нападатели?!
Нямаше ли да е по хитро да пуснат Василев и като се „контузи” да го заменят с М. Александров, Мисиджан, Лукоки и още куп играчи с които Лудогорец разполага на този пост, при това без да се лишават от защита и ръстов съзтезасъзтезател ?
Иначе добре познавам качествената на Костадинов, който три години и при трима треньори, беше твърда
резерва в Лудогорец ( даже почти не попадаше в групата ) и преди да му изтече договора беше освободен да си търси отбор без претенции от страна на шампионите.
След като е бил контузен, а Вие такива моралисти, що не пуснаха някое момче от великата Ви школа, а оствиха горкия контузен да рита и рие терена от злоба до последен дъх срещу отбора в който го разкриха като нерентабилен?!