Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Re: Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Мнениеот tonito » 21 фев 2012 18:29

Дано да си удържи на думата и първо да гледа юношите ни а след това каквото е на пазара.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2012 18:43

Лека работа му желая и успех : )

На локомотивците, отбор с отбор не си прилича ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 21 фев 2012 20:19

Тия и двамата се продават за по 2 лева.А защо забравяте,че дончо почна в ЦСКА.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2012 20:32

Успех на Дончо Донев, определено e човек който може да ни бъде полезен. Определено ми се понравиха на мен идеите му, заслужава си да бъдат изслушани отново.
Само се чудя с превличането на тези интелигентни хора Иво, Дончо и Ники по рано, какво ще прави Георги Иванов покрай тях, дано със събирането на хора с идеи,възможности и знания да се намали и въздействието на натрапника Гонзо. Нещо което наай-верояно и ще се случи след като властта му се стопява като снега на вънка, всеки на негово място би си тръгнал, но все пак трябва и достойнсвто да имаш, а Иванов е опериран от него.
Но лятото идва а като се очертава още повече от днес, с него си отива и Батков, а това означава и ГИ, просто няма да има кой да търпи некомпетентността му повече.
Отново успех на един Голям Човек като Донев на новата длъжност и дани радва с действията си на тихият фронт както го правеше икато футболист.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2012 20:35

loko29 написа:Тия и двамата се продават за по 2 лева.А защо забравяте,че дончо почна в ЦСКА.

Помня и това, даже и май гол срещу Левски има там. Шишков пък е цскар и него крие но само, ''феновете на декларациите'' са срещу него, за мен човека си разбира от работата, порфесионалист е и също има място в Левски.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 21 фев 2012 21:49

Ами приятелю Дончо Донев поигра малко през цска , също и Пламен Гетов поигра. Но Дончо Донев и Пламен Гетов играха за синята фланелка за синята религия за синята идея и само как играха спомняте ли си фенове на другите отбори ??? Играха и двамата по Левскарски. А по темата си мисля , че наше момче като Дончо ще успее в Левски.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 фев 2012 22:26

Имам въпросче, че нямам информация. Дончо беше ли селекционер в Локото? Ако е бил лошо ни се пише. Там последните години не мисля, че е имало някое добро попадение на футболист. Един не се сещам. Имаха по едно време добър треньор - Грозданов, но с това се изчерпва май всичко положително.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 23 фев 2012 01:20

Успех на Дончо Донев !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 фев 2012 09:04

tonito написа:Дано да си удържи на думата и първо да гледа юношите ни а след това каквото е на пазара.

Доколкото знам, синът му играе в една от юношеските формации. Най- малкото заради това ще ги гледа. Но Дончо е голям професионалист, левскар и човек със способности. Кой пръв в България направи профсъюз на професионалните футболисти? Спомням си и оттеглянето му: "Май трябва да спирам с футбола. Вече двама- трима ме надбягват." Това може да го каже мъж който иска винаги да е пръв и е достатъчно силен психически да обяви оттеглянето си по подобаващ начин. И в сарказма има сила. Сега остана инжинера- осмокласник, след като му отнеха и последния ангажимент да намери сила в себе си, да каже нещо за излизане от ситуацията с чест и достойнство (ако въобще са му останали).
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
stoichokrasi
Контакти:

Мнениеот stoichokrasi » 23 фев 2012 12:33

Браво за Дончо! Добро решение на ръководството! А колкото до Гонзо нека си стои иначе ония дето си мислят че ръководят феновете на ЛЕВСКИ ще почнат с декларацийте,Гонзо им урежда финансирането,а на тях като им плащаш си мълчат!

Върни се в “Левски”