До средата на декември Левски ще има нов спонсор

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: До средата на декември Левски ще има нов спонсор

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:54

santiliana написа:тя, простотията, по хората ходи...И с какво помага Държавата? С пари ли? Или ни опрости някое задължение към съответна държавна институция-НОИ,НАП,ВиК и т.н. С какво са ощетени другите, толкова "чисти" клубове? Това, че ББ е направил някаква своеобразна връзка за партньорство между две частни фирми, не значи, че Държавата с нещо ни поставя над другите. Ами Берое като станаха държавна собственост, образно казано, трябва ли да "плюваме"?! Погледнете от друг ъгъл, че човека се опитва да помогне на всички БГ клубове в тези кризисни времена.Не само на нас, а и на червени, и на жълто-черни, и на зелени и т.н. Престанете с тази злоба, че не приличаме на народ. Лично аз ще се радвам и Левски, и Цска, и Славия, и Локо от Пловдив и София, и Ботев, и Черно море- ВСИЧКИ - да бъдат в сигурни ръце.Да имат бази и бюджети като отборите от съседните страни. Стадионите да са пълни, а ние да гледаме истински футбол. Нима не го искате?!

Както казах важното е да се плюе по Бойко

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 ное 2011 00:34

santiliana написа:тя, простотията, по хората ходи...И с какво помага Държавата? С пари ли? Или ни опрости някое задължение към съответна държавна институция-НОИ,НАП,ВиК и т.н. С какво са ощетени другите, толкова "чисти" клубове? Това, че ББ е направил някаква своеобразна връзка за партньорство между две частни фирми, не значи, че Държавата с нещо ни поставя над другите. Ами Берое като станаха държавна собственост, образно казано, трябва ли да "плюваме"?! Погледнете от друг ъгъл, че човека се опитва да помогне на всички БГ клубове в тези кризисни времена.Не само на нас, а и на червени, и на жълто-черни, и на зелени и т.н. Престанете с тази злоба, че не приличаме на народ. Лично аз ще се радвам и Левски, и Цска, и Славия, и Локо от Пловдив и София, и Ботев, и Черно море- ВСИЧКИ - да бъдат в сигурни ръце.Да имат бази и бюджети като отборите от съседните страни. Стадионите да са пълни, а ние да гледаме истински футбол. Нима не го искате?!

Кое им е държавното на Берое, че и образно казано :?: :shock: .Ти да не си от арестуваните в задния двор :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 26 ное 2011 01:10

B__A__N__DA__TA написа:

Кое им е държавното на Берое, че и образно казано :?: :shock: .Ти да не си от арестуваните в задния двор :mrgreen:

Не знам дали той е от арестуваните в задния двор, ама ти май от тоя двор не си излизал скоро! Ето ти малко информация да се образоваш и другия път помисли преди да спориш:

[offtopic]Държавната компания "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД купи Берое

Държавната компания "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД придоби шампиона на България по футбол за 1986 „Берое“ Стара Загора, съобщиха от топлоцентралата.

"Считано от 14 септември 2011 г. всички 50 хиляди акции на футболния клуб, равняващи се на 100% от капитала му, са собственост на "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД", съобщиха и от пресофиса на "Берое".

ТЕЦ-ът придобива изцяло собствеността във футболния клуб.

Прехвърлянето на акциите става безвъзмездно, под формата на дарение от досегашните им собственици СНЦ "Бизнесът за Берое" (49 999 акции) и СНЦ "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" (1 акция).[/offtopic]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2011 01:32

Не знам кой ми изтри мнението,както и да е....
Всичко е замазване на очите,мили хора!Народът вече е е отчаян и от дъъълги години търси своя ''спасител''!Първо са били Георги Димитров,Вълко Червенков,Тодор Живков...после идват мутрите,царя и накрая тиквата!Не ви ли писна от ''супергерои'' питам аз?От обещания,от празни думи?Не ви ли писна да ви манипулират?
Сега ще ми кажете ''еми кажи някой друг''!Емиии,сори,ама само Боко,комунистите и оня ненормалния(сещате се кой) ли се кандидатираха?Хора като Меглена Кунева не спечелиха,защото те не са ''медийни звезди''!Това е истината!
Чао ви!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 ное 2011 08:32

Levski 1914 написа:
B__A__N__DA__TA написа:

Не знам дали той е от арестуваните в задния двор, ама ти май от тоя двор не си излизал скоро! Ето ти малко информация да се образоваш и другия път помисли преди да спориш:

Държавната компания "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД придоби шампиона на България по футбол за 1986 „Берое“ Стара Загора, съобщиха от топлоцентралата.

"Считано от 14 септември 2011 г. всички 50 хиляди акции на футболния клуб, равняващи се на 100% от капитала му, са собственост на "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД", съобщиха и от пресофиса на "Берое".

Прехвърлянето на акциите става безвъзмездно, под формата на дарение от досегашните им собственици СНЦ "Бизнесът за Берое" (49 999 акции) и СНЦ "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" (1 акция).[/offtopic]

Аз пък си мислех, че Иван Костов я беше продал тази "държавна компания" за 1,7 милиарда долара на едни американци през 1998 г.Айде да спреш с лепилото и се подложи на лечение а
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 26 ное 2011 10:44

Банда ти нещо не си в ред ? :mrgreen: Изглежда злобата се е вкоренила в тебе , ама ... :mrgreen: Глей са :
„ТЕЦ Марица изток 2” е Еднолично Акционерно Дружество /ЕАД/. Капиталът на Дружеството е собственост на Български Енергиен Холдинг /БЕХ/.
БЕХ ЕАД е акционерно дружество със 100 % държавно участие. В него се включват "Мини Марица-изток" ЕАД, ТЕЦ "Марица-изток 2" ЕАД, АЕЦ "Козлодуй" ЕАД, НЕК ЕАД, ЕСО ЕАД, "Булгаргаз" ЕАД, "Булгартрансгаз" ЕАД и "Булгартел" ЕАД.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 26 ное 2011 11:00

B__A__N__DA__TA написа:
Levski 1914 написа:
B__A__N__DA__TA написа:Кое им е държавното на Берое, че и образно казано :?: :shock: .Ти да не си от арестуваните в задния двор :mrgreen:

Аз пък си мислех, че Иван Костов я беше продал тази "държавна компания" за 1,7 милиарда долара на едни американци през 1998 г.Айде да спреш с лепилото и се подложи на лечение а

Като ти гледам ник-а съм сигурен, че не си и на половината на моите години лапе, че да ми говориш да спирам лепилото!
Когато не съм в България (а аз често не съм), аз успявам да се информирам по един или друг начин. Това, че си в Германия не ти е никакво оправдание за твоята неинформираност! Смятам спорът с теб за приключен! На, чети...

[offtopic]ТЕЦ Марица изток 2” е Еднолично Акционерно Дружество /ЕАД/. Капиталът на Дружеството е собственост на Български Енергиен Холдинг /БЕХ/! БЕХ ЕАД е акционерно дружество със 100% държавно участие.[/offtopic]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 ное 2011 11:03

Моля модераторът milen.hristov да вземе мерки срещу агресивното държане и обиди на БАНДАТА. Като толкова се дразни от това, което си пишем тук, решението е много лесно и той самият го знае какво е.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Обещаният спонсор на “Левски” налива по 10 млн.

Мнениеот forumx3 » 26 ное 2011 11:37

Постоянно участие в Шампионската лига е условието пред “сините”
С рекордни за България параметри ще бъде договорът, който “Левски” трябва да подпише с голямата международна банка, убедена от премиера Бойко Борисов да стане спонсор на “сините”.

Банката се ангажира да налива по 10 милиона евро на година в клуба, но отборът се задължава да участва постоянно в Шампионската лига, пише “7 дни спорт”.

Такава сума е по силите само на най-големите световни банки. Според непотвърдени информации, намереният от Борисов спонсор е руската “Внешторгбанк”. Банката стои и зад фирмата, спечелила приватизацията на “Булгартабак”. Руската финансова институция е сериозен спонсор във футбола, леката атлетика, хокея на лед и други спортове.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Обещаният спонсор на “Левски” налива по 10 млн.

Мнениеот Red_Pride » 26 ное 2011 11:41

аватара ти има ли нещо общо с подписа ти :lol: :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”