Играч на сезона за Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Играч на сезона за Левски
Приза за най-добър играч трябва да бъде спечен от 12 играч, демек ние феновете,защото тия единайсетте долу на терена не спряха да ни тровят нервите 

- фифи перото
Red Warrior написа:Само левскари могат да избират играч на сезона след само 2 официални мача в България. Според мен играч на мача в Търнава - Грийн. А играч на миналия сезон за Левски - Иво Смяната
Можеш ли да четеш или някой ти преразказва?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
NO MERCY написа:Приза за най-добър играч трябва да бъде спечен от 12 играч, демек ние феновете,защото тия единайсетте долу на терена не спряха да ни тровят нервите
Ами...стараят се момчетата

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Играч на сезона:Георги Иванов - Гонзо.Прояви изключителен треньорски гений в Търнава,както и през последните 2 години и половина.
Наградата за цялостен принос отива при : Тодор Батков.

Наградата за цялостен принос отива при : Тодор Батков.

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
NO MERCY написа:Приза за най-добър играч трябва да бъде спечен от 12 играч, демек ние феновете,защото тия единайсетте долу на терена не спряха да ни тровят нервите
точно вие който днес на стадиона сте няма и 100 човека а коментатора ви изброи поименно

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
-
- Контакти:
Колебая между двама.
Ще ви кажа избора си след полусезона.
Ще ви кажа избора си след полусезона.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Lakokara4a
- Контакти:
1. Гонзо
2. Гонзо
3. Гонзо.
Резерва Батков.
За мен това ще са играчите на сезона. Понеже не очаквам някакви добри игри и знаменателни победи те ще са лидерите и фаворитите според мен... Поредната нулева година ни очаква.
2. Гонзо
3. Гонзо.
Резерва Батков.
За мен това ще са играчите на сезона. Понеже не очаквам някакви добри игри и знаменателни победи те ще са лидерите и фаворитите според мен... Поредната нулева година ни очаква.
ГРОЗНЬО или Ромзьо, както поискате, тои ще е играч на сезона за вас 

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- ivailo5kov
- Контакти:
ТОШУ БАТКОВ
SLAVIA_FOREVER - БАТЕ ВСЯКА ТЕМА МИ СЕ ПОДИГРАВАШ И Я ЗАКЛЮЧВАШ ДА НЕ БЕШЕ ОНОВА ЧЕНГЕ КОЕТО УЦЕЛИХ С ШИШЕТО ?