Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?

Мнениеот metodito » 16 май 2011 17:03

Като класа футболистите от тогавашния отбор на Левски отстъпваха на сегашния.

A аз не мисля, че сегашният състав като цяло е по-класен.
По-позиция:
Пламен Илиев - истинска класа, но е отскоро в отбора, до преди имахме Божката, който няма 4 мача подред на едно и също ниво. Петков, който не знам саботираше ли отбора ли какво, но не бе "онзи" Петков.
Дъстли Мюлдер - за мен пълна дупка. Тромав, с лоша техника и груб. Изкарва си глупави картони в безсмислени нарушения. Не знам от кой е по-добър от "онзи" състав. От Топчо или Лусио? Нали?
Иво Иванов - има много хляб в това момче. Въпросът е дали ще го покаже. И той от кого е по-класен.
Марко Видович - той или не е защитник и позицията му е объркана или не става. За сега не е показал защо е в отбора.
Веско Минев - мисля, че е качествен играч. Притежава бързина и техника, но е голям нервак. Определено минус за "Левски".
Данчо Милиев - покрай Мюлдер и Иванов му е изключително трудно. Формата му спадна драстично. Мисля, че няма нужда от сравнения. Топчо печели.
Грийн - той заедно с Илиев определено се отличава от останалие в дефанса. Класа е точната дума за играта му. Бърз, техничен, поливалентен играч, който си оставя дробовете на терена.
Дани Димов - пълна абракадра ми е. Надявам се да остане в отбора, предвид младостта му.
Дани Младеннов - много бърз... и дотам.
Мариян Огнянов - налагането му в титулярният състав не е грешка. Много качествен играч, който бе открит и в същото време отписан от Мъри.
Дарко Тасевски - не разбрах как се съгласи да дойде при нас, но поне за мен това е най-добрият ни играч.
Влади Гаджев - и той е много качествен футболист, но не бих го сравнил с Борето. Дядо Боре е по-класен.
Матондо - what the fuck?!
Дембеле - признавам, че в онзи отбор нямаше такъв играч. С един Дембеле тогава... кой знае до къде можеше да стигнем.
Исмаил Иса - за мен поне тотално разочарование.
Та тези играчи са много под нивото на "онези". Единствено Пл.Илиев, Тасевски, Дембеле и Грийн могат да бъдат равнявани с тях.
Та единственият играч, който сравнен с играч от онзи отбор на неговата позиция е Гара Дембеле. Доколкото си спомням Мъри ревеше на Батков за такъв играч на времето, но Мустака му се видя солено. Тъпакът си е тъпак. Щеше да даде 500-700 000, за да изкара 3-4 млн.
Последна промяна от metodito на 16 май 2011 17:12, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Yulu_Matondo
Контакти:

Мнениеот Yulu_Matondo » 16 май 2011 17:03

Още догодина взимаме Лига Европа и правим скромен требъл гарниран с шампионската титла и купата на България Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 17:09

metodito написа:
Като класа футболистите от тогавашния отбор на Левски отстъпваха на сегашния.

A аз не мисля, че сегашният състав като цяло е по-класен.
По-позиция:
Пламен Илиев - истинска класа, но е отскоро в отбора, до преди имахме Божката, който няма 4 мача подред на едно и също ниво. Петков, който не знам саботираше ли отбора ли какво, но не бе "онзи" Петков.
Дъстли Мюлдер - за мен пълна дупка. Тромав, с лоша техника и груб. Изкарва си глупави картони в безсмислени нарушения. Не знам от кой е по-добър от "онзи" състав. От Топчо или Лусио? Нали?
Иво Иванов - има много хляб в това момче. Въпросът е дали ще го покаже. И той от кого е по-класен.
Марко Видович - той или не е защитник и позицията му е объркана или не става. За сега не е показал защо е в отбора.
Веско Минев - мисля, че е качествен играч. Притежава бързина и техника, но е голям нервак. Определено минус за "Левски".
Данчо Милиев - покрай Мюлдер и Иванов му е изключително трудно. Формата му спадна драстично. Мисля, че няма нужда от сравнения. Топчо печели.
Грийн - той заедно с Илиев определено се отличава от останалие в дефанса. Класа е точната дума за играта му. Бърз, техничен, поливалентен играч, който си оставя дробовете на терена.
Дани Димов - пълна абракадра ми е. Надявам се да остане в отбора, предвид младостта му.
Дани Младеннов - много бърз... и дотам.
Мариян Огнянов - налагането му в титулярният състав не е грешка. Много качествен играч, който бе открит и в същото време отписан от Мъри.
Дарко Тасевски - не разбрах как се съгласи да дойде при нас, но поне за мен това е най-добрият ни играч.
Влади Гаджев - и той е много качествен футболист, но не бих го сравнил с Борето. Дядо Боре е по-класен.
Матондо - what the fuck?!
Дембеле - признавам, че в онзи отбор нямаше такъв играч. С един Дембеле тогава... кой знае до къде можеше да стигнем.
Исмаил Иса - за мен поне тотално разочарование.
Та тези играчи са много под нивото на "онези". Единствено Пл.Илиев, Тасевски, Дембеле и Грийн могат да бъдат равнявани с тях.

Дъстли Мюлдер...тромав...Тука спря да чета.В сравнение с Вагнер,Мюлдер е Бен Джонсън!Че и с Томашич и Топузаков...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2011 17:14

blue avalanche написа:В сравнение с Вагнер...

:shock: Майтапиш се, нали?!
Последна промяна от metodito на 16 май 2011 17:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 17:17

metodito написа:

Виждам,че не ме караш да го "състезавам" с Топузаков и Томашич.Защо ли?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2011 17:20

blue avalanche написа:
metodito написа:

Виждам,че не ме караш да го "състезавам" с Топузаков и Томашич.Защо ли?

Той не е централен защитник, за да го сравняваш с Игор. Съвсем други качества трябва да има за да е в центъра на защитата. А пък Топчо в онея години щеше да го изяде с парцалите.
А ти не споменаваш Живко? Защо ли? 8-)

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 16 май 2011 17:29

Мюлдер-тромав ми звучи като Иво-бърз :lol:

Един от малкото недостатъци на Дъстли е лошото пласиране в някои ситуции което компенсира с доста бързина. В атакуващ план притежава добра техника и дрибъл, с които съответно прави добри пробиви.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2011 17:32

petkov написа:Мюлдер-тромав ми звучи като Иво-бърз :lol:

Един от малкото недостатъци на Дъстли е лошото пласиране в някои ситуции което компенсира с доста бързина. В атакуващ план притежава добра техника и дрибъл, с които съответно прави добри пробиви.

Я кажи колко гола или голове пасове има? Понеже, ако го сравняваш по показател голове/голови пасове с Лусио или Живко...
И Лусио и Живко, бяха по-технични, по-бързи от него и въобще по-стабилни играчи.
Мюлдер-тромав ми звучи като Иво-бърз

Погледай някой мач на Иво докато бе в Берое. ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2011 17:36

metodito написа:
petkov написа:Мюлдер-тромав ми звучи като Иво-бърз :lol:

Я кажи колко гола или голове пасове има? Понеже, ако го сравняваш по показател голове/голови пасови с Лусио или Живко...
И Лусио и Живко, бяха по-технични, по-бързи от него и въобще по-стабилни играчи.
Мюлдер-тромав ми звучи като Иво-бърз

Погледай някой мач на Иво докато бе в Берое. ;)

Ааа дотук само четях ама, с тва изказване ме уби:) Как можеш да твърдиш, че Живко е по-техничен от Мулдер :) От Миланов лъхаше една такава техника, че ми иде да заплача ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 май 2011 17:37

Много ми харесва масовото зомбиране, на което са подложени червените фенове от медийната клика на ЦСКА. Тя им втълпява, че Милен Радуканов е най-великият треньор в историята на световния футбол, в сравнение с когото Алекс Фъргюсън, Жозе Моуриньо, Арсен Венгер и Сеп Гуардиола са шайка некадърници и за тях смисълът на живота им е да попиват знания от Милен. И тълпата дори не си дава сметка за елементарни неща. През пролетта ЦСКА не изигра нито един мач под напрежение, всичко беше хвърлено в Купата на България. Мачът с Левски бе ЗАГУБЕН ОТ ГОНЗО и ЯСЕН, а не беше спечелен от ЦСКА. Мачът с Литекс за Купата бе спечелен заради Любо Пенев, който незнам как готви отборите си, но те абсолютно задължително в края на сезона едва се движат по терена (спомнете си загубените пет точки от Левски през 2009-а), както и есента на 2009-а. Сега е същото, просто Литекс имат сериозна преднина и няма как да я загубят в оставащите три кръга. Милен е много добър треньор и адски свестен човек, обаче този култ, който му изграждате, ще го провали. Това много ми напомня на идването на Прамод Митал в ЦСКА. Тогава един от спортните вестници излезе със следните заглавия в един брой - "Свен Горан Ериксон става треньор на ЦСКА", "20 милиона евро отделени за трансфери в ЦСКА" и "40 милиона евро бюджетът на ЦСКА". Всички знаем какво стана после.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Левски”