Пръкна се най-малкия Левскар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Пръкна се най-малкия Левскар.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 фев 2011 18:52

Да ти е живо и здраво момиченцето! :) Аз също имам две дъщери, само че моите са до-о-ста по-големички - родени са между олимпийските игри в Москва и Лос Анджелис. ;) Ти си щастлив баща - момичетата се грижат повече за своите родители, отколкото момчетата - вЕрвай ми. Всичко най-добро на теб и семейството ти, а в събота нека да вкараме един гол повече от панчаревци! Само "Левски"! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Re: Пръкна се най-малкия Левскар.

Мнениеот alexxx » 22 фев 2011 18:54

Жива и здрава много радост да ти носи и първите и думи да са САМО ЛЕВСКИ
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Пръкна се най-малкия Левскар

Мнениеот Синя Гордост » 22 фев 2011 19:17

Честито и от мен ! Най-хубавото нещо ти се е случило за втори път ! И в най-скоро време с теб на мач !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 22 фев 2011 19:18

zlatan написа:Днес съм невероятно щастлив,защото се роди втората ми дъщеря-най малкото левскарче в къщи.Казва се Мария-Магдалена и се роди точно 3.100кг-днес.Невероятно се чувствам,защото си мислих че няма да изпитам същото щастие ,което изпитах ,когато се роди първата ми щерка.Много здраве и късмет на всички във фирума,а поздравите ми към синята част от форума е 2:0 в събота.
Сега наздраве от мен. :) :) :)

Честито друже!!!Децата са най-голямата радост в този живот...не съм имал щастието да изпитам такова удоволствие,но се надявам и това да стане!Да са ти живи и здрави 2-те дъщерички,да имат много късмет и лек път в живота!!!НАЗДРАВЕ! ;) ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 фев 2011 19:19

Да ти е живо и здраво малкото ангелче. Предполагам, че се чувстваш невероятно в компанията на 3 левскарки. Няма по-голямо щастие от това да гледаш как расте едно мъничко човече пред очите ти, как ще каже първите думички, първите крачки и т.н. И аз съм баща на един юнак на 5г., който естествено е левскар като баща си, няма как иначе. Жалко, че ще бъде такъв студ в събота - ако беше топло щях да го водя на мач.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 22 фев 2011 19:24

zlatan написа:Днес съм невероятно щастлив,защото се роди втората ми дъщеря-най малкото левскарче в къщи.Казва се Мария-Магдалена и се роди точно 3.100кг-днес.Невероятно се чувствам,защото си мислих че няма да изпитам същото щастие ,което изпитах ,когато се роди първата ми щерка.Много здраве и късмет на всички във фирума,а поздравите ми към синята част от форума е 2:0 в събота.
Сега наздраве от мен. :) :) :)

Да ти е жива и здрава. Дай боже всеки му!
Само Левски!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 22 фев 2011 19:31

Да ти е жива и здрава... Да расте сред много обич
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 22 фев 2011 19:33

Честито и наздраве!
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Proteccao
Контакти: