pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.
tprodanov написа:malchev написа:Гонзо ме кефеше като футболист, защото беше мъжкар... от тоя мъжкар май нищо не остана..
За малоумни ли ни мислят? Постоянно ни разправят как ЛЕвски залага на млади, на юноши.. и къде ги?! Божката, който е един истински левскар май май скоро ще поеме към да речем Марек.. Стефан Станчев от дясно трябва да е титуляр, тоя Петраш да изчезва.. Генев му спряха от всякъде растежа, а продължавам да твърдя че има данни + физика за страхотен защитник! Вместо да се дава шанс на Балтанов налагаме мангасарян Сърмов и Йовов?! Йовов дефанзивен?!! Е не...
А Цачев, има качества, контузията го върна малко, но колко игра той на пролет? Значи доказани дърва като Жоро Христов, Еньо и Чилика може да ги чакаме 20 мача да вкарат 1 гол ( и да пропуснат по 101) ама Цачев - не?! Къде е Иса последните 2-3 години?! Къде е Табака?!
Сашо Киров, страшен талант беше..Балджийски..
ЛЕле много ме е яд.. Тука до 25 години футболистите са "обещаващи таланти", които "имат нужда от опит" !? И после..ааайде в Марек щото не са "разгърнали потенциала си" ..
Просто не вярвам, а и знам, че от 200 юноши примерно има 10-15, които може да се налагат редовно в първия отбор.. те поне знаят какво е да играеш за ЛЕвски..
Абе мани .. станахме бетер от Милан
Много смело и професионално го раздаваш. Хайде да ги видим един по един.
Божката има гниене на коста на ръката, причинено от лекари и не е сигурно дали някога ще стане вратар. Станчев играе винаги, когато не е наказан или счупен. Петраш му е резерва. Генев може и да има качества, но за сега грешките са му повече. Милиев е по-добър, Бензукан също, колкото и да ми е противен. Балтанов го виж на следващия мач на дубала и ми кажи дали би го предпочел пред Йовов. Цачев беше резерва в Пирин, не може да направи нищо в дубъла, ти го искаш в А отбора? Табаков, ако успееш да го изкараш от кръчмите, го доведи поне на тренировка. От всичките само Иса има място в отбора.
tprodanov написа:pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.
Не съм вярвал, че някъде ше сме на едно мнение
tprodanov написа:pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.
Не съм вярвал, че някъде ше сме на едно мнение
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 6 госта