Левски няма да разчита на Цачев ?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Левски няма да разчита на Цачев ?!

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 18:28

pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.

:shock: Не съм вярвал, че някъде ше сме на едно мнение :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 18:30

tprodanov написа:
malchev написа:Гонзо ме кефеше като футболист, защото беше мъжкар... от тоя мъжкар май нищо не остана..
За малоумни ли ни мислят? Постоянно ни разправят как ЛЕвски залага на млади, на юноши.. и къде ги?! Божката, който е един истински левскар май май скоро ще поеме към да речем Марек.. Стефан Станчев от дясно трябва да е титуляр, тоя Петраш да изчезва.. Генев му спряха от всякъде растежа, а продължавам да твърдя че има данни + физика за страхотен защитник! Вместо да се дава шанс на Балтанов налагаме мангасарян Сърмов и Йовов?! Йовов дефанзивен?!! Е не...
А Цачев, има качества, контузията го върна малко, но колко игра той на пролет? Значи доказани дърва като Жоро Христов, Еньо и Чилика може да ги чакаме 20 мача да вкарат 1 гол ( и да пропуснат по 101) ама Цачев - не?! Къде е Иса последните 2-3 години?! Къде е Табака?!
Сашо Киров, страшен талант беше..Балджийски..
ЛЕле много ме е яд.. Тука до 25 години футболистите са "обещаващи таланти", които "имат нужда от опит" !? И после..ааайде в Марек щото не са "разгърнали потенциала си" ..
Просто не вярвам, а и знам, че от 200 юноши примерно има 10-15, които може да се налагат редовно в първия отбор.. те поне знаят какво е да играеш за ЛЕвски..
Абе мани .. станахме бетер от Милан :roll:

Много смело и професионално го раздаваш. Хайде да ги видим един по един.
Божката има гниене на коста на ръката, причинено от лекари и не е сигурно дали някога ще стане вратар. Станчев играе винаги, когато не е наказан или счупен. Петраш му е резерва. Генев може и да има качества, но за сега грешките са му повече. Милиев е по-добър, Бензукан също, колкото и да ми е противен. Балтанов го виж на следващия мач на дубала и ми кажи дали би го предпочел пред Йовов. Цачев беше резерва в Пирин, не може да направи нищо в дубъла, ти го искаш в А отбора? Табаков, ако успееш да го изкараш от кръчмите, го доведи поне на тренировка. От всичките само Иса има място в отбора.

За Божо много ме е яд ! ГОЛЯМ ЛЕВСКАР ! Станчев и Генев имат качества,но им трябва опит,най-вече на Генев,щото верно прави грешки,но ако играе по-редовно и се работи с него,смятам,че ще израстне ! Милиев е добър според мен ! За Табаков съм съгласен с колегата Проданов,както и за Иса ;) А кво стана с Огнянов ?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 май 2010 18:46

tprodanov написа:
pomiqrat написа:Кой беше тоя Цачев, яе май с нищо не си го спомням? Оправете се бе хора, резервата на Пирин го искате титуляр в ПФК Левски.

Цачев завърши миналия сезон доста силно, но тогава ръководството ви реши да го прати в Пирин защото взехте Ортега.
Ако чакаш футболист играл в Левски и от там пратен в Пирин да успее да се развие много се лъжеш.
По-други отбори се пращат момчета които имат талант, но нямат записани минути за мъжкия отбор за да не губят игрова практика и да може да ги наблюдават.
Като отиде в Пирин, Цачев играеше много добре и не случайно първите мачове показваше класа, но след това "специалиста" Шенсой го заби на пейката и до там.

Дублиращите отбори не са мерили за абсолютно нищо.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 19:04

tprodanov написа:

[offtopic]Ще се вземем накрая ;)[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 май 2010 19:13

Кой е тоя Цачев ? Да не е някой айдук от четата на капитан Петко войвода ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 12 май 2010 19:31

Махат Цачев ама остават Антонов,който цял мач се бори с топката и както винаги топката го побеждава.Срещу Монтана за цял мач името на Антонов се чу 2 пъти,обаче него ще го оставят,а ще махнат Цачев.Уникални решения се взимат.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 12 май 2010 19:37

Как, при Кокала, Цачев играеше супер, а при Гонзо неможе? Я се поставете на мястото на момчето: правиш няколко много силни мача, всички те хвалят и изведнъж идва Гонзо и ти казва че не ставаш, отиваш в Пирин, правиш няколко силни мача и изведнъж Шенсой ти казва, че няма да разчита на теб,защото ще налага собствените кадри (човека си е прав).Според мен на това момче самочуствието което Кокала му позволи да натрупа, Гонзо му го срина. Защо трябва да дадеш най-преспективните си нападатели (Цачев и Иса) под наем и да вземеш на тяхно място дървен материал(Антонов и Ортега).Гонзо, гора ли селектира или футболен отбор?

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 12 май 2010 20:53

Цачев е млад, даже още много млад. Заплата със сигурност няма да му е голяма. Не проблемен тип "Рабех". Левскар е. Какво пречи да остане. Дори да рита в дубала ще е по-добре отколкото в отбор като Своге (да не ми се обиждат от Своге). Пък и туковиж ни е потрябвал, справка трансфера на чернокожия футболист от Славия. Както имахме много нападатели и изведнъж дайте да вземем от чичо Венци, че няма кой да играе в Европа.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 май 2010 22:37

При положение,че кумир ни беше Еньо (!!!) смятам,че е тъпо Цачев да бъде пренебрегван. Някой от вас да знаеше Ивелин Попов,преди Жужо (от който гонзо може да се учи много)да го отмъкне? Или пък Макриев? Явно ще чакаме да отиде в Литекс например,те да го продадат нанякъде и тогава да решим кой е Цачев. Мен лично много ме е яд.Но пък гонзо доказа,че е тотален бездарник като ръководител (не говоря за футболиста Гонзо). Сега е просто пионка на батков,кума му и кой ли още не. Затова няма да се очудя ако наистина вземем безработния латвиец от чорбарите или някой и друг посредствен футболист от ненужните в Черно море,Локо СФ или Черноморец. Цачев е изиграл 9 мача за Левски и е вкарал 5 гола,4 мача за Пирин с 2 гола. Не знам с каква статистика дойде Миро Антонов
110 години любов!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 23:00

Гонзо е единствената гаранция Левски да не се разпадне в момента. Първо, никой не би се навил да я върши тая работа. И второ, разсипията на мустака е значително по-голяма, отколкото си мислиш. Гонзо, когато застана на този пост каза, че няма да взима треньор за довършване на сезона, първо, защото няма пари от мустака, и второ, защото въпросния треньор ще натрупа само негативи. Беше ясно, че няма да се представим кой знае как.. Гонзо е на този пост в момента, за да обере негативите и твай. Не е лошо да помислиш и от тая гледна точка. Колкото до Цачев, виж срещу кого са му головете, щото има значение. И Гошо Христов вкара 3 на Ботев, и Еньо вкара 4 на Марек, ама и двамата не стават за чеп за зеле. Да вкараш на бившия си отбор винаги е лесно, но това не те прави футболист. И така, на Цачев статистиката в Левски му става 2 гола за 8 мача. Внушително, нали?

А, и един съвет. Герена не е далече, има удобен транспорт, лесно е за паркиране. От вторник до четвъртък има достатъчно тренировки, двустранни игри, може да видите още от лапетата, до мъжете. В понеделник пък са мачовете на дублиращите, често и на юношите. Погледайте, кой как играе, как се развива, преди да обявявате някой за мега талант.

Върни се в “Левски”