Да върнем Георги Иванов - Гонзо на терена!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да върнем Георги Иванов - Гонзо на терена!!!
Пичове,вие сте тотал щета.
- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
Батков няма пари за тренер - айде Гонзо.Няма пари за Изп.директор - айде Гонзо,сега трябва нападател ама няма пари - айде Гонзо.Ами да вземе да изгони и чистачките и домакина на Герена за какво са му - той Гонзо ще върши тая работа.Още малко ще стане 10 в 1.Той Гонзо ще стане като Татко Барба

- deepblue1963
Айде по-спокойно,де!Някакъв журналист си изсмукал нещо от пръстите и ви гледа сеира и всички тука се "палят":"Батков-това,Батков-онова.Гонзо-това,Гонзо-онова."Без дори да знаете,дали е истина.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
crap написа::shock:![]()
![]()
![]()
ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ!!!
Умри,де!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Браво бе Дийп Блю, браво! Ще се кълнем значи? Браво!
YA GUNNERS YA
- deepblue1963
crap написа:Браво бе Дийп Блю, браво! Ще се кълнем значи? Браво!
Ми дай да пишем глупости тогава!
Що да са глупости, не ти ли е смешна цялата тая тема, и последвалата я дискусия? Или викаш, голям праз, нека аз умра!
YA GUNNERS YA
-
bluelegend
Дайте му да кара и рейса 
- blue avalanche
- Контакти:
crap написа:Що да са глупости, не ти ли е смешна цялата тая тема, и последвалата я дискусия? Или викаш, голям праз, нека аз умра!
Ми те някои неща са смешни до едно време и до една възраст.Отдавна съм минал възраста,когато,като ми покажеха пръст ми ставаше смешно.А и някак си не ми е в характера да ръся простотии за сметка на човек,който нищо не ми е направил.Даже ме е радвал в определени моменти.А на другите,дето ги е наскърбявал,ще кажа,че има по-важни неща от футбола в живота.