efbet Лига: Крумовград (Крумовград) - Левски (София), Неделя от 14:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Крумовград (Крумовград) - Левски (София), Неделя от 14:30 ч.
За мечтите таван няма по принцип,аз например си мечтая Киро да вземе свръх доза,а с влизането в Еврозоната групировката СИК да изчезне
САМО ЛЕВСКИ!
Не трябва да се залъгваме и пак да литваме в облаците. Крумовград не са това, което бяха преди година. Реално първото полувреме извадихме страшен късмет, че вкарахме 2 гола от половин положение, а след изваждането на играчите, които могат да задържат топката и да дават идея - Мислович и Асен закъсахме яко. Иначе за мен беше ясно, че ако някой успее да нареди играчите те могат да играят. За мен отборът ни е много по-балансиран от предната година.
110 години любов!
vlong написа:А този дето му подаде спомняш ли си го?
Трдно да си го спомням :lol: Гледал съм го в ютуб
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Мача не беше лош. До втория гол не играхме нищо особено. Головете дойдоха малко от нищото. Най- после Колев показа това, което чакам цяла есен - страхотен гол с едно докосване. Много добър удар и на Марин, не разбрах само дали имаше рикошет, но вкара , за разлика от Куршума който пропусна от по-чисто положение. След това владеехме положението до към 70- та минута, но с излизането на Мислович дадохме инициативата . Вероятно не може да играе по-дълго, защото и предния мач горе-долу тогава го смениха. Генчев обаче според мен закъсня със смените на като Бачев така и на Колев. Иначе правилно смени Цунами, който беше най-слабия. След него беше Ван дер Каап. Изобщо защитата ми се стори неубедителна, въпреки, че не дадохме много шансове на Крумовград.
Обаче не знам какво става последните минути както и в мача с Локомотив, играем слабо и пазим резултата , вместо да владеем топката и да не даваме шансове на противника. Задължително трябва да вземем добър опорен халф. Всичките ни хора на тази позиция са посредствени. Митков не е за там, но и не може да изкара цял мач, Макена играе страхливо , а Охене е в слаба форма и пред пенсия. Мислович не е лош, но ни трябва по-добър на неговата позиция, така че и там трябва качествен плеймейкър. Говори ее за Серкан Хюсеин, обаче нямам никаква идея как е, и дали ще пасне за отбора. Ако вземем Годой, дори и да струва доста, ще си ги избие, ако ни класира за евротурнирите. А класирането става възможно с качествени играчи, а не с проблясъци като такива на Колев днес.
Обаче не знам какво става последните минути както и в мача с Локомотив, играем слабо и пазим резултата , вместо да владеем топката и да не даваме шансове на противника. Задължително трябва да вземем добър опорен халф. Всичките ни хора на тази позиция са посредствени. Митков не е за там, но и не може да изкара цял мач, Макена играе страхливо , а Охене е в слаба форма и пред пенсия. Мислович не е лош, но ни трябва по-добър на неговата позиция, така че и там трябва качествен плеймейкър. Говори ее за Серкан Хюсеин, обаче нямам никаква идея как е, и дали ще пасне за отбора. Ако вземем Годой, дори и да струва доста, ще си ги избие, ако ни класира за евротурнирите. А класирането става възможно с качествени играчи, а не с проблясъци като такива на Колев днес.
- metodito
- Контакти:
Надявам се, че скоро ще започнем да пишем "Патрик" вместо "Мислович". Млад е и има много път пред него.
vvessel написа:Мача не беше лош. До втория гол не играхме нищо особено. Головете дойдоха малко от нищото. Най- после Колев показа това, което чакам цяла есен - страхотен гол с едно докосване. Много добър удар и на Марин, не разбрах само дали имаше рикошет, но вкара , за разлика от Куршума който пропусна от по-чисто положение. След това владеехме положението до към 70- та минута, но с излизането на Мислович дадохме инициативата . Вероятно не може да играе по-дълго, защото и предния мач горе-долу тогава го смениха. Генчев обаче според мен закъсня със смените на като Бачев така и на Колев. Иначе правилно смени Цунами, който беше най-слабия. След него беше Ван дер Каап. Изобщо защитата ми се стори неубедителна, въпреки, че не дадохме много шансове на Крумовград.
Годой можем да го вземем само ако Тирето и Лудогорец не го искат. С Папазки и Домуса нямаме шанс да се борим. Те могат да купят абсолютно всеки футболист в нашето измислено първенство. Даже не съм сигурен кой е по-богат от двамата, официално май е Домуса, но дали е така. Отсега нататък тия ще купуват футболисти, съдий и противникови отбори като луди. Предстои ни да гледаме свирепа битка между двата олигарха с всички средства. Ние единствено може да се надяваме на местата от 3 до 5. С този Мажоритарен собственик и този спонсор друго не ни очаква.