Контрола / Левски (София) - Судува (Литва) / 05.02 / 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Контрола / Левски (София) - Судува (Литва) / 05.02 / 17:00
Левски игра приятен футбол.Видяха се по смислени неща.То е ясно че не е от кои знае какво обиграване и тактика но се вижда живец.Още 3ма има за махане и ще се получат работите....
Много далеч сме от истината. Левски е в потресаваща форма. Добре, че влезе този гол, че иначе си отивахме на поредна загуба, а по-лошото и на надиграване от отборче от страна където футбола сигурно е 20-ти по популярност спорт.
Практически Левски не показа почти нищо. Безсмислено задържане на топката до където ни позволят и толкова. Никаква острота, никаква изненада, никаква комбинативност, а бързината е ужасяваща. Тези момчета май не знаят какво означава отиграване с едно докосване.
Не искам да съм лош пророк, но ще берем страшно много ядове в първенството и то срещу посредствените отбори между 6 и 11 място.
Практически Левски не показа почти нищо. Безсмислено задържане на топката до където ни позволят и толкова. Никаква острота, никаква изненада, никаква комбинативност, а бързината е ужасяваща. Тези момчета май не знаят какво означава отиграване с едно докосване.
Не искам да съм лош пророк, но ще берем страшно много ядове в първенството и то срещу посредствените отбори между 6 и 11 място.
- ralka_levskarka
- Контакти:
metodito написа:LM10 написа:Има ли някой, който предпочита да Горанов пред лошия негър
От показаното в контролите и двата официални мача франсето показва повече класа от капитанчето. Ванката , Милош и Буш са потресаващи.
Юруков добре играе.
Съдиш на основата на две контроли срещу над 20 официална мача на Горанов...? Дооообре.
Ами не. Когато Горанов беше контузен игра Нганиони. Не знам на Иван къде му е главата, сигурно при шофьорските курсове, но всеки път, в който Нганиони го е замествал се е справял добре. Аз пък искам да играят тези, които са в по-добра форма. А не ще играе този, щото е българин, а този щото е капитан. Горанов държа ниво докато Роси бе тук. След това рязко надолу и това не е само мое мнение. Нганиони като го замести срещу Ботев и на стадиона хората останаха доволни от него, щото нито веднъж не минаха през зоната му.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
metodito написа:LM10 написа:Има ли някой, който предпочита да Горанов пред лошия негър
От показаното в контролите и двата официални мача франсето показва повече класа от капитанчето. Ванката , Милош и Буш са потресаващи.
Юруков добре играе.
Съдиш на основата на две контроли срещу над 20 официална мача на Горанов...? Дооообре.
Не, 2 официални на франсето и още 7-8 контроли. А Горанов в тези официални срещи беше на ниво само пролетта под ръководството на Безделио.
Методи, мериш с два аршина. Някои млека не показват нищо, когато им се даде шанс, а ти "как да покажат умения, след като не получават поле за изява" , а лошия негър винаги когато е бил на терена показва, че е по-добър от Горанов, но в такъв случай следва - "това са само две контроли"
п.п. Иначе Жиката без да съм гледал мач откакто бе при нас за последно няма как да е по-зле от Цветкович.
Последна промяна от LM10 на 05 фев 2019 19:11, променено общо 1 път.

- modor
- Контакти:
Re: Контрола / Левски (София) - Судува (Литва) / 05.02 / 1:1 FT
Доктора е железен. Дано го задържим.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Гледах мача с прекъсвания, но това което видях, особено първото полувреме, ми хареса. Повече бързина и скорост при разиграванията, преса в средата и като цяло владение на топката и опит за контролиране на мача. Проблема е все още в завършващата фаза. Без Костов и Кабрал сме доста беззъби.
Ако има шанс да шитнат и Буш , а на негово място да дойде Божинката ще е перфектно.
Жиката за Цветкович също е добра опция.
Юруков игра мъжки, С.Иванов - страхливо.
Луи на добро ниво се представи, но доста се презастрахова и предпочита да подава настрани и назад отколкото да изостри атаката. И не само той. Дерменджиев трябва да поработи върху това.
Май това ще са титулярите, защото не се правиха експерименти в защита и в средата.
Ако има шанс да шитнат и Буш , а на негово място да дойде Божинката ще е перфектно.
Жиката за Цветкович също е добра опция.
Юруков игра мъжки, С.Иванов - страхливо.
Луи на добро ниво се представи, но доста се презастрахова и предпочита да подава настрани и назад отколкото да изостри атаката. И не само той. Дерменджиев трябва да поработи върху това.
Май това ще са титулярите, защото не се правиха експерименти в защита и в средата.
- metodito
- Контакти:
ralka_levskarka написа:metodito написа:LM10 написа:Има ли някой, който предпочита да Горанов пред лошия негър
Юруков добре играе.
Ами не. Когато Горанов беше контузен игра Нганиони. Не знам на Иван къде му е главата, сигурно при шофьорските курсове, но всеки път, в който Нганиони го е замествал се е справял добре. Аз пък искам да играят тези, които са в по-добра форма. А не ще играе този, щото е българин, а този щото е капитан. Горанов държа ниво докато Роси бе тук. След това рязко надолу и това не е само мое мнение. Нганиони като го замести срещу Ботев и на стадиона хората останаха доволни от него, щото нито веднъж не минаха през зоната му.
И на мен ми се нрави Нганиони. Просто ми е странно как може да се направят крайни оценки така.
- metodito
- Контакти:
LM10 написа:metodito написа:LM10 написа:Има ли някой, който предпочита да Горанов пред лошия негър
Юруков добре играе.
Не, 2 официални на франсето и още 7-8 контроли. А Горанов в тези официални срещи беше на ниво само пролетта под ръководството на Безделио.
Методи, мериш с два аршина. Някои млека не показват нищо, когато им се даде шанс, а ти "как да покажат умения, след като не получават поле за изява" , а лошия негър винаги когато е бил на терена показва, че е по-добър от Горанов, но в такъв случай следва - "това са само две контроли"
п.п. Иначе Жиката без да съм гледал мач откакто бе при нас за последно няма как да е по-зле от Цветкович.
"С два аршина"... Може и така да е. Признавам си, че отдавам предпочитание на българското пред чуждото. Както други правят обратното (само че не си признават). Но ако ме питаш Мечката или Роман/Гомес, винаги ще кажа Роман/Гомес, Стаси или Кабрал - Кабрал ще кажа. Не съм толко залюпен чак.
- Michael_Buble
- Контакти:
Стандартно, бавно и шаблонно обикаляме около наказателното поле като мечка около кошер. Нямаме острота, експлозивност, извеждащи или скрити пасове в последната фаза. Ако в следващите 2 седмици не настъпи коренна промяна ще имаме доста проблеми срещу затворени средняци тип Славия и Враца. Не обвинявам никой. С напускането на Обертан и отсъствието на Костов и Кабрал(най-добрите ни играчи напред) беше лесно да се предположи какъв ще е резултата. Трябва да се оглеждаме за привличането на качествен плеймейкър през лятото. Дано Господ ни пази през пролетта и да имаме късмет, щото положението е зле.
metodito написа:ralka_levskarka написа:metodito написа:LM10 написа:Има ли някой, който предпочита да Горанов пред лошия негър
Юруков добре играе.
И на мен ми се нрави Нганиони. Просто ми е странно как може да се направят крайни оценки така.
Трябва да играе по-добрият в момента... независимо дали е българче, легенда, марсианец.
Пример в момента е как Марсело търка пейката заради некъв Регилион или там как се казва.