Поканиха Наско Сираков за президент на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Поканиха Наско Сираков за президент на Левски
Пълно е с боклуци между феновете.Мъка ми е като чета постове като измислилия темата и целувайки задните части на Раева.Да ви е вкусна на всички антилевскари!
Син до гроб_ написа:Легендата се завръща! Но ако може без Овчата глава и онзи, зализаният, Тони Велков. Как въобще може да се сложат тези имена в едно изречение до това на Наско Сираков?!
Хора, не бъдете толкова първосигнални. Ако, дай Боже, Наско стане президент на Левски (замислете се какво научи Гонзо и избяга веднага) кого виждате за треньор- Тони Велков или...Мъри Стоилов с целия си щаб? Останалото са "партенки" от пишещи блюдолизци от ловешко- етрополско- панчаревско ...(да не уточнявам, че ще сбъркам, те минаха през толкова метаморфози) комунистическо блюдо.
Има ли нещо официално или си коментираме брътвежите на Георги Марков и неназован източник на "Спортал"?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

1palq4o1 написа:Има ли нещо официално или си коментираме брътвежите на Георги Марков и неназован източник на "Спортал"?
За Насо няма нищо официално, обаче "брътвежите" на Марков се оказаха 100% истина, така че спри ти с брътвежите.
1palq4o1 написа:Има ли нещо официално или си коментираме брътвежите на Георги Марков и неназован източник на "Спортал"?
Абе за какво ти е официално!? Дай ние да си оплюем предварително всички, за да сме спокойни. Пък дори и да не стане така, поне ще сме се облекчили

Вие левскари ли сте или злобари, хора!? Който и да дойде първо му пожелайте успех, вижте как ще тръгне и тогава съдете. Как може да се подхожда с толкова злоба и негативизъм ПРЕДВАРИТЕЛНО!? Не съм фен нито на ВВ, нито на АВ. Но мисля че Наско е идеалния вариант за нас и се надявам да дойде отново. Вече ги няма доста фактори в Левски, които откровено му пречеха (или си пречеха взаимно). Но това е все още само някаква си мисъл на някой си журналист, който от някъде е подочул че нещо може и да се случи ЕВЕНТУАЛНО.
Та вече повечето вече си дадоха експертното мнение по евентуалната ситуация в нашия клуб, за което съм изключително "благодарен".

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
MJ23 написа:Та вече повечето вече си дадоха експертното мнение по евентуалната ситуация в нашия клуб, за което съм изключително "благодарен".
Аз все още не съм дал моето експертно мнение. Ще изчакам да стане факт и тогава.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Перфектна новина 
.. .знаейки за хазартните зависимости на Насо и факта, че ГГ спонсорира политическите напъни на жена му, като нищо ще се заформи общ фронт с/у Киро Парахода
(конспиративно
)
..... отборът, който се бори с Лц ще си взема безпроблемно точките ... и те така

.. .знаейки за хазартните зависимости на Насо и факта, че ГГ спонсорира политическите напъни на жена му, като нищо ще се заформи общ фронт с/у Киро Парахода

..... отборът, който се бори с Лц ще си взема безпроблемно точките ... и те така

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
CTAHKO написа:
Легендата на Левски Наско Сираков ще бъде новият президент на Левски, научи Sportal.bg. Вълка е получил покана от новите собственици на "сините", които се очаква съвсем скоро да придобият мажоритарния пакат акции на клуба от "Герена". Всичко между двете страни вече е договорено и се очаква Сираков да започне работа в Левски. Кога точно това ще се случи все още не е ясно, но по всяка вероятност Сираков ще бъде обявен след редовното събрание на УС през месец август. Промени ще има и надолу по етажите. Вили Вуцов е гласен за спортен директор, а Антон Велков за старши треньор.
http://www.sportal.bg/news.php?news=612863
Най-накрая нещо смислено и в Левски
Интересно изявление. Някой е поканил Наско Сираков за директор в Левски. Този някой били новите собственици на Левски. Но тези нови собственици(никой не казва кои/кой са) не са съвсем собственици защото щели да придобият съвсем скоро контролния пакет акции. Между собственици и "съвсем скоро ще придобият" има разлика. И според мен е най-дбре да коментираме подробно по темата когато това стане факт(ако стане). Иначе който стане собственик на Левски може да покани за директор когото прецени.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа: И според мен е най-дбре да коментираме подробно по темата когато това стане факт(ако стане). Иначе който стане собственик на Левски може да покани за директор когото прецени.
Ти си СВОБОДЕН са изчакаш.

Да ви се чуди човек на акъла как пламенно коментирате всяка медийна партенка.
Види се, истина е, че медийната пасмина успява успешно да контролира главите на стадото според интересите на деня.

Види се, истина е, че медийната пасмина успява успешно да контролира главите на стадото според интересите на деня.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс