Левски - Локо София 1:1 Контрола
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Левски - Локо София (18.00ч) Koнтрола
добър мач ,забелязва се надграждане в игровия облик и добро и контролирано владение на топката,разбира се ще трябват още 2-3 нови попълнения най-вече плеймекър ! добро впечатление направи младия Краев който напомни с изявите си ,а и по визия за Петър Михтарски
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:добър мач ,забелязва се надграждане в игровия облик и добро и контролирано владение на топката,разбира се ще трябват още 2-3 нови попълнения най-вече плеймекър ! добро впечатление направи младия Краев който напомни с изявите си ,а и по визия за Петър Михтарски
Щом на това нещо днес викаш добър мач.... .
Гордея се с най-добрия на терена Божката Краев! Макар че игра много малко се вижда,че ще стане голям футболист от него,като баща му навремето.Горд съм че е продукт на врачанската школа,макар никой да не го казва,син на легендата на Ботев и дясно крило Бойко Краев.Всичко най-интересно го направи той,а не като "мегазвездата"Божинов и реанимирания мъртвец Домовчийски!Има надежда,лошото е че като почне първенството тези младите няма да помиришат терен ,а ще си играят в техните гарнитури.
- batmanlevski
- Контакти:
sandi74 написа:batmanlevski написа:добър мач ,забелязва се надграждане в игровия облик и добро и контролирано владение на топката,разбира се ще трябват още 2-3 нови попълнения най-вече плеймекър ! добро впечатление направи младия Краев който напомни с изявите си ,а и по визия за Петър Михтарски
Щом на това нещо днес викаш добър мач.... .
ами да ,гледах и другите срещи на Левски на живо и се вижда подобрението с всеки мач,все пак това е подготовка ,работа има много ,а и ще дойдат и нови момчета ,за сега всичко върви по план,аз съм доволен и ще подкрепям отбора докрай !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
След мача с Монтана писах, че освен Божидар Краев останалите не стават. Днес той затвърди хубавото мнение за себе си. Нивото му е по- високо. Добре че влязоха с Владо като резерви та погледахме в последните минути наченки на стратегия и тактика. Останалите просто не са за онзи Левски, който много от нас искат да видят. Те отлично пасват на този Левски- на Батков, Тонев, Гонзо и всички останали мрънкала оправдаващи се с безпаричието /като че ли при оранжеви и червени текат реки от злато/ и абдикирали предварително от стремежа за титла, купа, ЛЕ. Първият съсипа отбора, втория- стадиона, третия /верен на себе си/- ще продължи това което започна, но не завърши преди години. Не искам да мисля на кое място ще завършим на пролет- без цел, без селекция, без пари...
wilge написа:След мача с Монтана писах, че освен Божидар Краев останалите не стават. Днес той затвърди хубавото мнение за себе си. Нивото му е по- високо. Добре че влязоха с Владо като резерви та погледахме в последните минути наченки на стратегия и тактика. Останалите просто не са за онзи Левски, който много от нас искат да видят. Те отлично пасват на този Левски- на Батков, Тонев, Гонзо и всички останали мрънкала оправдаващи се с безпаричието /като че ли при оранжеви и червени текат реки от злато/ и абдикирали предварително от стремежа за титла, купа, ЛЕ. Първият съсипа отбора, втория- стадиона, третия /верен на себе си/- ще продължи това което започна, но не завърши преди години. Не искам да мисля на кое място ще завършим на пролет- без цел, без селекция, без пари...
А Мурсия е доволен....

wilge написа:След мача с Монтана писах, че освен Божидар Краев останалите не стават. Днес той затвърди хубавото мнение за себе си. Нивото му е по- високо. Добре че влязоха с Владо като резерви та погледахме в последните минути наченки на стратегия и тактика. Останалите просто не са за онзи Левски, който много от нас искат да видят. Те отлично пасват на този Левски- на Батков, Тонев, Гонзо и всички останали мрънкала оправдаващи се с безпаричието /като че ли при оранжеви и червени текат реки от злато/ и абдикирали предварително от стремежа за титла, купа, ЛЕ. Първият съсипа отбора, втория- стадиона, третия /верен на себе си/- ще продължи това което започна, но не завърши преди години. Не искам да мисля на кое място ще завършим на пролет- без цел, без селекция, без пари...
Какво искате за 1 месец отбора да мачка с тези играчи толкова.В троиката да влезнем номер едно сме.

Re: Левски - Локо София 1:1 Контрола
Гледах само първото полувреме, което беше трагично. Пропуските на Балтанов и Божинов олицетворят цялата игра на отбора, поне през първата част.
За второто полувреме не мога да коментирам, защото не съм го гледал.
За второто полувреме не мога да коментирам, защото не съм го гледал.
Единственото,което ми хареса от мача е играта на Краев. Иначе сме далеч от истината
Това не е Левски !
Срам и резил за всички нас с тези измислени футболистчета - Без пара нищо не става !!!
Срам и резил за всички нас с тези измислени футболистчета - Без пара нищо не става !!!