Анулирайте позорната анкета. Стига срам!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анулирайте позорната анкета. Стига срам!
Топузаков преди Панов-кощунство!Но какво да искаш от фенове чийто идол е тонката!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Значи анкетата трябва да се прекръсти на :кои 10 живи легенди да бъдат на календара по повод 100 годишнината на Левски,така разбирам аз нещата най правилно.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Тая класация си е провокация отвсякъде ,беше ли необходимо да се казва кой първи, кой втори ,кой колко точки има ,трябваше да се обявят 10-те и това е ,тука умишлено беше търсено унижение на най-добрите футболисти на Левски,Гонзо пред Наско Сираков пълно кощунство изобщо с футбола и марката Левски,изобщо даже и не бих си помислил и всеки разумен левскар който е гледал и двамата да сложи Гонзо пред Наско ,просто във всяка компонента от футболната игра Сираков е по-напред от Гонзо, да не говорим за отличия и престиж.Не искам да ме разбират хората неправилно ,които харесват Гонзо и аз го харесвам и уважавам много и в никакъв случай не искам да се счита за противопоставяне на две легенди на клуба , но реалността и фактите са други ,недейте така, ще ни се смеят всички ,за мен тия които организираха и направиха тая анкета ,целенасочено търсеха именно това което се получи накрая, и според тях Наско дали ще им се снима в календара, аз ако съм на негово място в никакъв случай ,и като гледам кой е участвал в тази комисия хора които унижиха публично Наско още повече ми се засилва съмнението в редовността и,хора които разединяват ,а не обединяват левскарите,създават дрязги, проблеми , нямат място на такива обществени позиции и кой ги е упълномощил да говорят от името на всички левскари, кой ги е избрал и изобщо има ли нужда от подобен фенклуб който се заяжда с легенди на клуба.
Последна промяна от grasiani на 15 яну 2014 13:20, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
botevforever написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...
Не мога да повярвам!!!
Колега,ти добре ли си наистина?
Как ти се коментира изобщо тази тема,за сини легенди, с индивиди,които пригласят на циганската пасмина "Чико ще прегърне ... ми"?
Че и подробни данни извади за легендите им?![]()
Направи си друг профил и недей да срамиш девиза ни в подобни спорове.
Проблемът си е вътрешен,на левскарите,и той е между истинските такива,извън стадиона и тези,в сектора,за които писах.
Те най-добре знаят проблемите си и как да ги решават.
Както би трябвало и да познават легендите си по-добре от теб.
Не съм добре защото още не съм си купил яхта.Не можеш да повярваш защото си първосигнален.Коментирам Левски защото ако дядото ми беше от мъжка страна щях да бъда левскар.Изнасям сведения за легендите им защото съм ги гледал.А защо излагам девиза може да го съпоставиш с този който е в Градски ред.Зад двата стоят един и същи човек и се замисли защо ,,някой си който е узурпирал девиза е един и същи човек''Прочети ми мненията и ще видиш''.Бях ударен с камък миналата година и какво от това .Има левскари и левскари.И не забравяй приятелче едно.Левскарите ни подкрепяха срещу Антихриста''.Ако искаш нещо лично влез в градски ред първосигналнико който ни излага в деня в който футболните фенове се обединяват срещу...Ще ти дам и жокер за друг сайт ако искаш да ми пишеш лично.
А и защо трябва да бъдат само десет футболисти в този календар,не е ли примерно за стогодишнина по- добре 100 ,групирани като поколения ,може ли календара без Барзов ,Р.Гочев,Е.Спасов,Зл.Янков,М.Вълчев,Хубчев,Ил.Илиев,Ив.Вуцов Жечев,Пл.Николов,Войнов,К.Ивков,Ем.Велев,Тишански,Цанко Цветанов,Н.Тодоров, да отдадеш почит на треньори, деятели работили за синята кауза може ли без един Томас Лафчис,Левски е с толкова богата история че не е проблем 100 имена играли и оставили следа в клуба ,а какво по хубаво да събереш и да отдадеш почит на тези футболисти .Да отдадеш заслуженото на поколението на 70-те с няколкото шампионски титли и добрите резултати и постижения в европейските клубни турнири,на голямото синьо поколение от школата на Левски от 80-те,ерата от 90-те с трите поредни титли ,синята приказка с Мъри,вместо това ние гледаме някакво безумно деление и противопоставяне ,събличания,обиди,вместо да е празник и да си размърдаме мозъците да измислим нещо оригинално и запомнящо се за 10О-ГОДИШНИЯ юбилей, ние се занимаваме с конфронтации и излишни препирни.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ей голям рев,голямо чудо.Как не ви заболяха пръстите някои хора:)
Направете си контра анкета и си сложете вашите виждания.Ама и така няма да стане,защото и там ще се изядете един друг.
Направете си контра анкета и си сложете вашите виждания.Ама и така няма да стане,защото и там ще се изядете един друг.

Stahlgewitter написа:Ей голям рев,голямо чудо.Как не ви заболяха пръстите някои хора:)
Ти на това анкета ли му викаш ,на този долнопробна гавра , я се оправи малко и тогава раздавай мозък кой какъв е.
- Stahlgewitter
- Контакти:
grasiani написа:Stahlgewitter написа:Ей голям рев,голямо чудо.Как не ви заболяха пръстите някои хора:)
Ти на това анкета ли му викаш ,на този долнопробна гавра , я се оправи малко и тогава раздавай мозък кой какъв е.
Ми анкета си е.А и вие през ден се доказвате.Не ми отговаряй,нямам какво повече да ти кажа.

В последните 3-4 месеца съм силно впечатлен как всеки хвали играта на Орлин Старокин. Ако това момче продължи така още сезо - два и той ще има право да се нареди като "легенда" в Левски. Мисля, че сме големи комплексари да си търсим "легенди" и кумири, като в цялата история на клуба има наистина ЕДИН безспорен ЧОВЕК, СПОРТИСТ, ФУТБОЛИСТ и ЛИЧНОСТ, която заслужава всеобщо признание и статут на легенда!
Замислете се, древногръцките богове и свързаните с тях легенди са в пъти по-малко от "легендите на Левски" и свързаните с тях истории. Вървим ли по тоя път в училищата скоро ще започне задължително изучаване на левскарските легенди, вместо някъкви древни гърци
Замислете се, древногръцките богове и свързаните с тях легенди са в пъти по-малко от "легендите на Левски" и свързаните с тях истории. Вървим ли по тоя път в училищата скоро ще започне задължително изучаване на левскарските легенди, вместо някъкви древни гърци

Stahlgewitter написа:grasiani написа:Stahlgewitter написа:Ей голям рев,голямо чудо.Как не ви заболяха пръстите някои хора:)
Ми анкета си е.А и вие през ден се доказвате.Не ми отговаряй,нямам какво повече да ти кажа.
Ти е без това по всякакви въпроси си гол и бос ,нормално е, че няма какво да кажеш.