ЦСКА - ЛЕВСКИ 1:7 - 23.09.1994

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ 1:7 - 23.09.1994

Мнениеот Живко6461 » 23 сеп 2012 20:27

Честита годишнина! Чудесна победа над вечния съперник, извоювана на празника му! Стартът бе даден със забележителен гол на Илиан Илиев.
Между другото Илиан отбеляза знаменит гол и в дебюта си в дербито срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2012 20:29

delqnski47 написа:Този резултат е нищо,защото показва як бой над слаб отбор!До колкото знам,на дербито през 69-та ЦСКА е бил много силен отбор и е бил ''фаворит''(не случайно е в скоби) срещу тогавашния тим на ''Левски''!Този мач,който се е състоял,всеки цесекар трябва да признае,защото това е един много силен урок,който съм сигурен,че е помогнал за отбора на ЦСКА за по нататъшни успехи в Европа-успехи,които други тимове не успяха да достигнат!За някои тези думи може да им звучат странно,но именно от загубите ние се учим!А загуба е не тогава,когато загубши с 1-2-5-7 или 8:0-...загуба е тогава,когато не си извлечеш изводите от нея!В случая 7:2 е ''победа'' за ''Левски'' и ''урок'' за ЦСКА!
Но тогава е било кеф да гледаш мачове:драми и големи резултати между двата противника!Истински ФУТБОЛ!И двата отбора понякога са се унижавали-ЦСКА е има две чисти петици на нула срещу ''Левски'',докато другите държат рекорда,макар че това си е просто една статистика и поводи за закачки,които няма как без тях!В нашият съвременен БГ футбол тръпката идва не толкова от терена,колкото от простотиите,лумпенизмите,жълтите измислени сензации в медите и т.н.!В днешно време това е модно-БГ фенът се пали на тези неща,защото му е такъв манталитета!Жалко,че много от нас не са били свидетели на тези мачове,а остават свидетели на днешните простотии!

И какъв "урок" научихте от гермеча със 7-1?
Понеже 4 години по-късно ви тряснахме с 5-0... :mrgreen:
А след този мач какво "научихте"?

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 23 сеп 2012 20:40

Хубава победа в силен период за Левски. Този мач на запис го имах даже някъде.
Лично аз не очаквам скоро подобен резултат в мач между ЦСКА и Левски.
А ЦСКАрите по-добре да не си приписват разни победи на АС 23. Двата отбора нямат нищо общо. Това е все едно утре ако студентите си основат отбор да кажат, че той е наследник на Академик. Пак ще е студентски, но няма да е приемник на стария.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 сеп 2012 20:42

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Този резултат е нищо,защото показва як бой над слаб отбор!До колкото знам,на дербито през 69-та ЦСКА е бил много силен отбор и е бил ''фаворит''(не случайно е в скоби) срещу тогавашния тим на ''Левски''!Този мач,който се е състоял,всеки цесекар трябва да признае,защото това е един много силен урок,който съм сигурен,че е помогнал за отбора на ЦСКА за по нататъшни успехи в Европа-успехи,които други тимове не успяха да достигнат!За някои тези думи може да им звучат странно,но именно от загубите ние се учим!А загуба е не тогава,когато загубши с 1-2-5-7 или 8:0-...загуба е тогава,когато не си извлечеш изводите от нея!В случая 7:2 е ''победа'' за ''Левски'' и ''урок'' за ЦСКА!
Но тогава е било кеф да гледаш мачове:драми и големи резултати между двата противника!Истински ФУТБОЛ!И двата отбора понякога са се унижавали-ЦСКА е има две чисти петици на нула срещу ''Левски'',докато другите държат рекорда,макар че това си е просто една статистика и поводи за закачки,които няма как без тях!В нашият съвременен БГ футбол тръпката идва не толкова от терена,колкото от простотиите,лумпенизмите,жълтите измислени сензации в медите и т.н.!В днешно време това е модно-БГ фенът се пали на тези неща,защото му е такъв манталитета!Жалко,че много от нас не са били свидетели на тези мачове,а остават свидетели на днешните простотии!

И какъв "урок" научихте от гермеча със 7-1?
Понеже 4 години по-късно ви тряснахме с 5-0... :mrgreen:
А след този мач какво "научихте"?

Не смятам,че в мач,който ''Левски'' е извадиш нож на ''умряло куче'',същото да е научило нещо!
Като цяло в загубите човек се учи най-добре...и съм сигурен,че ЦСКА си е взел поука тогава от този мач(7:2) и му е помогнал за по нататък!5:0 е просто резултат!И ЦСКА го е постигал,при това два пъти!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 сеп 2012 20:43

delqnski47 написа:Този резултат е нищо,защото показва як бой над слаб отбор!До колкото знам,на дербито през 69-та ЦСКА е бил много силен отбор и е бил ''фаворит''(не случайно е в скоби) срещу тогавашния тим на ''Левски''!.....

За протокола: Резултатът 7:2 (или по-точно 2:7, защото "Левски" бяха символични гости) бе постигнат на 17.11.1968 г. Аз съм съвременник и тогава "червените" бяха фаворит без кавички, очакваше се тяхна победа, но в отбора на "Левски" бяха на друго мнение... 8-)
Резултатът 7:1 показва як бой на много силен отбор над отбор с една класа по-слаб. Ще напомня отново, че два месеца преди това в САЩ имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", които станаха четвърти в света. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 23 сеп 2012 20:45

Това е първото дерби между двата тима,което съм гледал, синята фиеста остави траен отпечатък в съзнанието ми :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 сеп 2012 20:48

Captain Stottlemeyer написа:
delqnski47 написа:Този резултат е нищо,защото показва як бой над слаб отбор!До колкото знам,на дербито през 69-та ЦСКА е бил много силен отбор и е бил ''фаворит''(не случайно е в скоби) срещу тогавашния тим на ''Левски''!.....

За протокола: Резултатът 7:2 (или по-точно 2:7, защото "Левски" бяха символични гости) бе постигнат на 17.11.1968 г. Аз съм съвременник и тогава "червените" бяха фаворит без кавички, очакваше се тяхна победа, но в отбора на "Левски" бяха на друго мнение... 8-)
Резултатът 7:1 показва як бой на много силен отбор над отбор с една класа по-слаб. Ще напомня отново, че два месеца преди това в САЩ имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", които станаха четвърти в света. ;)

По точно с отбор с 5 класи по-слаб!Чудно как с този отбор е бил победен...Ювентус!Супер подценяване от страна на тях и една от многото победи срещу еврограндове за ЦСКА!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2012 20:55

Абе и ние сме били в някои мачове с една класа по-слаби,ама 7-1 нямаме в "сметката"... ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 сеп 2012 20:59

blue avalanche написа:

Абе и ние сме били в някои мачове с една класа по-слаби,ама 7-1 нямаме в "сметката"... ;)

Еми това е много хубаво,че нямате!Но това дали имате или нямате е просто една статистика ;)
Sofia.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 сеп 2012 21:21

delqnski47 написа:Еми това е много хубаво,че нямате!Но това дали имате или нямате е просто една статистика ;)

Прав си момко.И това ,че сте на 8(осмо) място е просто статистика.;)
7:(+) 1 =8 :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”