efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Мнениеот vvessel » 10 мар 2025 22:21

W84me написа:
LoveAndPeace написа:
W84me написа:
LoveAndPeace написа:Колко корнери изпълнихме вчера ? Миналата година щяхме да вкараме само от тях 1 или 2 гола.
Второто този 10ти от Славия изрита напълно умишлено Джемилито в главата ........играта продължи. Пича беше за около 5 жълти картона за целия мач.

Най-добрите ни футболисти, играещи с глава, вчера не играха.

Ееее това обяснява нещата. От началото на годината сме изиграли общо 11 мача , 6 от които официални.......освен първия срещу Лудогорец , не се сещам за друг гол.

Ами какво да обяснява, като всички голове от корнер са с участието на Кристиан Димитров?

Макун вкара гол на тирето и почти вкара на Лц, ако не се беше намесил Джемили. И това беше последния гол от корнер в първия официален мач на Хулио. От тогава няма дори удар към вратата. Аз поне не помня. Вчера 11 корнера и нищо. Не видях и помен от нещо наречено заучено положение. Явно Веласкес не смята, че е важно за да работи над това. А на това ни се градят половината победи есента. Просто трябваше да се надгради.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 мар 2025 22:30

Казахте корнери...
Не съм много по конспирациите, но вчера при последните корнери се събираха двама до флагчето и нищо, а трябваха голове.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 мар 2025 22:35

mikata написа:Нали помните Г.Петков как лежа срещу Оксер едно време.

На Оксер им бе през оная как ще свърши мачът.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 10 мар 2025 22:38

За съжаление, както и преди бях писал, няма кой да помогне на Веласкес, да му обясни по-подробно силните и слабите страни на съперниците. Аз знам, че наш Кръстев е посредствен вратар, но Левски сякаш го разбра чак най-накрая. Още от началото трябваше да го почнат с шутовете от средно разстояние, той тези почти не ги хваща.
Играчите на Левски, както и треньора, бяха подценили сериозно съперника. Затова и до 33-тата минута Славия си биха половината си удари в мача. Вкараха и два гола. Левски удари греда и полувремето завърши с превес и изравнени ситуации, долу горе.
С какво помага непрекъснатото лежане? Отборът, чиито играчи непрекъснато лежат, е доста по-концентриран, защото той определя кога ще се накъса играта и кога, не. Докато сините се разкатават по терена и чакат играта да продължи, онези правят внезапни атаки. Това е нормално и въпрос на хитрост, донякъде коварство. Когато стане напечено, някой ляга и предотвратява опасност пред вратата си. Така се пречи на атаките на Левски, а в същото време се правят и контри, защото съперника се разконцентрира. Всичко е до съдийство, до търпимост от страна на рефена. Не е нормално, без да има контузии, да се е налагало медицинска помощ в 18 случая, 14 от които за слависти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 мар 2025 22:44

Някои май малко мачове са гледали между двата отбора, че очакваха нещо друго.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2025 22:50

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Не споря дали славистите са лежали и колко. Просто ми стана интересно как така, както си лежаха, резултатът стана 1:3? И досега не съм чул нещо смислено по въпроса.
Поради наши-индивидуални грешки.
2-рият и 3-тият им гол, класически подаръци.
Първо от Мислович и след т'ва от Маркович.
Пълна пародия са мненията, 'де твърдят, че ни "надиграли".

Всъщност, при толкова слаб Левски през вторите 45 мин. ако "белите" не бяха лежали топлкова, щяха да поведът с 5-1, вместо с 3-1 и нямаше да имат проблеми с 3-те точки. Ама "страх-лозе пази".
Е, не го опазиха и половината реколта я обра безобразният Левски ...

Третият гол е повече на един от защитниците, дето я ритна в краката на Фадига и от там стана контрата им. Виж записа, как тръгва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 мар 2025 22:50

Чак лекаря си вкараха в бой ,за бавене на играта. Гнусна история.
Има ли друг такъв картон в света?
Лично аз си спомням преди 15-20 г.един съдия даде жълт картон на футболист за симулация и бавене на играта.
Само толкова.
Иначе много такива случаи,лежи и се гърчи в предсмъртна агония поглежда с едно око ,отборчето му напада и той хоп скоква и търчи да помага
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2025 22:52

vvessel написа:Макун вкара гол на тирето и почти вкара на Лц, ако не се беше намесил Джемили. И това беше последния гол от корнер в първия официален мач на Хулио. От тогава няма дори удар към вратата. Аз поне не помня. Вчера 11 корнера и нищо. Не видях и помен от нещо наречено заучено положение. Явно Веласкес не смята, че е важно за да работи над това. А на това ни се градят половината победи есента. Просто трябваше да се надгради.

Добре де, вчера не вкарахме ли 2 гола след корнер или бъркам?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 10 мар 2025 22:56

А преди гола за 1:1 на Славия, защо публиката искаше аут? Имаше ли наистина ъглов удар, или съдията си го измисли?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2025 00:28

W84me написа:
vvessel написа:Макун вкара гол на тирето и почти вкара на Лц, ако не се беше намесил Джемили. И това беше последния гол от корнер в първия официален мач на Хулио. От тогава няма дори удар към вратата. Аз поне не помня. Вчера 11 корнера и нищо. Не видях и помен от нещо наречено заучено положение. Явно Веласкес не смята, че е важно за да работи над това. А на това ни се градят половината победи есента. Просто трябваше да се надгради.

Добре де, вчера не вкарахме ли 2 гола след корнер или бъркам?

Това ако го броиш след корнер ?!? Здраве да е.
Шут от 25 метра на избита топка е всичко друго но не и заучено положение при статично положение. Дай да не се лъжем и да си ги казваме нещата 1:1.
Между другото изравнителния гол на Славия беше заучено положение.
Последна промяна от vvessel на 11 мар 2025 01:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”