Всъщност тази загуба може да се окаже една победа за любимия Левски в средносрочен план.
Какво имам предвид ли? Прегледах отново репортажа от мача, положенията, някои атаки и сега, вече на свежа глава и без сини очила, ще кажа, че имаме накъде да растем. Истината е, че се изправихме срещу отбор от класни футболисти.
Например при един пробив на Мустафата в наказателното на противника, при видимо много добре отренирана ситуация за пас на скорост към Сашката Колев между точката на дузпата и вратаря, бранител на домакините направи лъжливо движение с тяло и разколеба нашия нападач в момента на паса. Така тази чудесна, тренирана атака пропадна. Видяхте ли колко струва тоя защитник на домакините, хм?
Този мач беше в прекрасен от средносрочен план момент. Генчев е надградил много, ама наистина много в атакуващ план в сравнение с предшественика му, но досега играхме срещу по-слабички, в сравнение с Разград, отбори и всичко се получаваше.
По-добре е да видим докъде сме в 5 кръг, така треньорите ще имат цялото време на света, за да пипнат това-онова в тренировките, тактиката и стартовия състав. Нивата е дълга, момчета! Сега е време за подкрепа на този треньорски щаб и състав на Левски!
efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Dust написа:honda написа:За ситуацията между Сон и Ал.Колев има доста ясна снимка в темата , та какво е това?
Игрова ситуация не е засада за да се коментира по снимка.
Относно спречкването между Петков и Секо е ситуация, в която и жълт картон ще е пресилено ако се покаже.
Това ако е вярно, следващият път е много вероятно да ви отпуснат билети колкото разрешава наредбатаТи им даваш допълнителен сектор и вкарваш още от феновете им, а те в знак на “благодарност” издигат транспарант по време на мача:
“ДА ВИ СЕРЕМ НА ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ!”
На мен лично не ми стана ясно каква е разликата между удар и бутане според Правилника. Все още очаквам да ми я изясниш. Защото ти твърдеше ,че имало разлика . Очаквам да ми я изясниш. Вече ти писах,че освен това бутане ,което го има на записа ,преди това има още един удар на Руан Секо срещу Марин Петков.
Ако искаш мога да ти покажа видео от бутането на Ал.Колев от Сон , сигурен съм че знаеш за какво става дума. Та какво трябва да се даде в тази ситуация?
Все още очаквам коментар какво трябваше да даде Кабаков за жеста на Нареси срещу публиката на Левски? - според този Правилник ,който аз имам , това е директен чк.
Колегата Алекс ти посочи 9 поредни ситуации , свирени в едната посока за 16 минути. Ти твърдиш ,че това били ситуации 50:50 . Ако искаш можем да си говорим за Теория на вероятностите , но при "случайно" разпределение 50:50 9 последователни събития трябва да са 5:4 в едната посока. Кабаков ги даде 9:0 . Вероятността за "случайно" такова разпределение е 1:512 . Вярваш ли ,че е случайно?
Dust написа:Детелин Баялцалиев и той неразбира нищо
След 25-тата минута
https://www.youtube.com/watch?v=ltZaD94DwTg
За мен даде идеален отговор на всички питания в темата.
ама вие от каузата всиките ви е налазила буба мозъкояд. Баялцалиев казва цитирам "защитникът не влиза в единобортво"...има избутване и тн. другото са негови интепретации. После 31:19 спокойно мовеше да даде дузпа. толкоз.
Сега го видях ами доста такива дузпи сме виждали по стадионите. Само един въпрос : ако беше при резултат о-1 дали кабачето нямаше да я свирне за каузата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Dust написа:Детелин Баялцалиев и той неразбира нищо
След 25-тата минута
https://www.youtube.com/watch?v=ltZaD94DwTg
За мен даде идеален отговор на всички питания в темата.
И какъв отговор ни дава Баялцалиев: ''Спокойно можеше да даде и дузпа. Ние нямаше да имаме нито един аргумент, с който да му кажеме тук не можеш да дадеш дузпа.''
Сериозно ли си защитаваш тезите като даваш това интервю? :lol:
Само може да гадаем. Още вчера споделих, че каквото и да отстдинрефера ще е все правилно, а според Баялцалиев, вземайки предвид всички фактори решението му е правилно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Много ми се ще в ситуациите които Левски ще извади от мача да попадне и положението при което Дуа изритва в гърба Цунами уж неволно. Като гледах повторението хич не изглежда неволно и ако имаше ВАР и се разглежда ситуацията, може спокойно да се отсъди директен червен. Дори имам спомен че за нещо подобно изгониха футболист на Лц в международен мач, а той беше безкрайно изненадан, защото тези неща си ги правят в България безнаказано. Още си спомням удара в корема на. Билал Бари от оня със счупения крак, как от ВАР се направиха, че не го виждат, а всички останали го видяха .
Сега е момента да се настъпи Гонзо и да се променят наредби. Или ще свири чужд съдия, или ще се тегли жребий няколко часа преди мача, а може и двата варианта да са включени. А за Кабаков трябва да има забрана да свири на Левски. На тоя само ако му извадим положенията в които ощетява Левски, сигурно ще се окаже че ни е изял поне 20 точки. Не само срещу Лц.
Сега е момента да се настъпи Гонзо и да се променят наредби. Или ще свири чужд съдия, или ще се тегли жребий няколко часа преди мача, а може и двата варианта да са включени. А за Кабаков трябва да има забрана да свири на Левски. На тоя само ако му извадим положенията в които ощетява Левски, сигурно ще се окаже че ни е изял поне 20 точки. Не само срещу Лц.
Не знам на колко човека направи впечатление и вдигнатия крак в слабините на Сангаре, когато сгази Нареси или Алмейда.. Една идея по-малко просташко и вулгарно изпълнение от червения картон на Чандъров в края на миналия сезон. Отново подминато от Ибрика. Ясно, че не беше за директен червен картон, но беше едно от подминатите положения, в които даваш картбланш на едини отбор да играе по твърд начин срещу нападателите на другия, докато свириш и респектираш за всяко пипане Килиан срещу Джонатан. Тънко тънко, типично за к*рвата на Киро.
Дузпата е ясно - може да се даде, може и да не се даде. Друг е въпросът, че издуха целият си въздух да свирне несъществуваща дузпа за Разград, но за негов късмет имаше очевАдна засада (а, и фаул срещу Андреев). Та на всички е ясно как щеше да свири ако резултатът и ситуацията бяха огледални.
Дузпата е ясно - може да се даде, може и да не се даде. Друг е въпросът, че издуха целият си въздух да свирне несъществуваща дузпа за Разград, но за негов късмет имаше очевАдна засада (а, и фаул срещу Андреев). Та на всички е ясно как щеше да свири ако резултатът и ситуацията бяха огледални.
110 години любов!
Dust написа:Само може да гадаем. Още вчера споделих, че каквото и да отстдинрефера ще е все правилно, а според Баялцалиев, вземайки предвид всички фактори решението му е правилно.
Казваш може и така, може и иначе. Ама защо отсъждането ВИНАГИ е в полза на Лудогорец?!!! Още преди мача ти писах, че играта на Левски ще зависи от свирката на Кабаков. Колегата ти изброи дузина несанкционирани нарушения на делиорманци само в първите 15 мин.! И как да играе Левски тогава?
Но явно "ултрасите" на Разград са се покрили и са оставили само теб на амбразурата и ти като латерна бръмчиш едно и също. :)
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:Извън съдийството на Кабака, за мен Генчо загуби този мач. Ненужни смени, странна позиция на Сангаре с поддържаща роля вместо таран. Хареса ми много как стояхме на терена до смените. След мача вика Иккена не бил готов. Чакай бе, мен, защо го пускаш в толкова важен мач като не е готов? Имаше ли дузпа според мен? Да! Той му нарушава равновесието. Независимо, че не беше с лице към вратата. Имаше поне още две скандални отсъждания на Кабаков за нарушения в близост до наказателното им поле. Предвид акцента, който Генчев поставя над статичните положения, това са ключови решения.
С кого спорих? С двама трима човека за точките, давани на Лудогорец през сезона. Дотук са две. За три изиграни техни мача. Нарочно ще гледам разширени репортажи до края на разградчани. Да видим няма ли да минат 20 подарени точки. Що се отнася до тях. Нищо особено не са. Продължаваме по план. Нищо не се е случило.
Генчо обърка мача още със стартовия състав. Когато нещата ти се получават най-добре не пипай нищо.
А според мен до смените играхме много добре.
Засега трябва да се борим с тире,число, Сопот,море и Велбъжд.След това с Антибиотик.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !