tatusindo написа:specter написа:Тая сутрин още повече ме е яд за изпуснатия мач. Онея са толкова безсмислен и слаб отбор, че не е истина какъв шанс изпуснахме да ги изклатим с поне още 2-3 гола и да дадем старт на масовото разприпознаване. Кому беше нужно това прибиране на 20-тия метър със самото начало на второто полувреме, предполагам отговор няма да получим никога. Както и защо беше нужно... Тоя Х го усещам като загуба и така и си го броя. Още повече ме беше яд веднага след мача снощи като им гледах ненормалната радост сякаш са станали шампиони. Дори те не си вярваха, ебати, че могат да направят нещо различно в тоя мач от това да им бъдат блъскани още голове. И вместо в момента да се наслаждаваме на оранжеви циркове, оставки и разприпознаване, ние ги съживихме и им дадохме силички да продължават в първенството. Много, много жалко.
Напълно споделям яда ти и мнението ти!!! Изпусната победа - мача се раздели на две полувремена, но кому беше нужно ние да си свалим гащите второто, след като се видя първото че нямаха смислена атака и удар ... За мен лично Хуби и Юрука изгубиха две точки вчера .... А играта на тиретата с 200 центрирания на мач изобщо няма да я коментирам ....
Просто можеше вчера да си ги бием с лекота - за самочувствие, за респект и за да затвърдим нашите псевдо-амбиции ... Тази година можеше поне 2ри да сме с лекота и да не се налага да сме пак на бараж ....
Това вчера беше НЕДОПУСТИМО !
Тия нещастници, тирето, след втория гол не знаеха къде се намират, кое е горе и кое е долу, къде е ляво, къде е дясно...бяха отчаяни, объркани, като овце, и бяха готови да отнесат 5-тица още до края на полувремето.
И вместо в оставащите 25 минути да ги натиснем и да ги смачкаме с още 1-2 гола, наште спряха да играят... Още тогава ми замириса на 2:2, но се надявях, че няма да се случи.... Не знам кой ги реанимира тия, дали Хубчев, дали фетболистите решиха, че са си свършили работата, но така просто НЕ СЕ ПРАВИ ! Хубчев ако беше некъв треньор, точно в тоя момент трябваше да ги накара да нападат, да нападат, да са агресивни и борбени, а не да им дава знаци да се прибират отзад.
А на почивката не знам какво им е казал, но резултат не се пази 70 минути, не става !
А Хубси си показа селската комплексарщина, дори с журналистите не може да говори нормално, почва да ми прилича на чичо ви Митко, не знам как говори с играчите. При всеки друг треньор тоя мач го взимахме на ходом и с разлика !