efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 02 сеп 2019 11:16

tatusindo написа:
specter написа:Тая сутрин още повече ме е яд за изпуснатия мач. Онея са толкова безсмислен и слаб отбор, че не е истина какъв шанс изпуснахме да ги изклатим с поне още 2-3 гола и да дадем старт на масовото разприпознаване. Кому беше нужно това прибиране на 20-тия метър със самото начало на второто полувреме, предполагам отговор няма да получим никога. Както и защо беше нужно... Тоя Х го усещам като загуба и така и си го броя. Още повече ме беше яд веднага след мача снощи като им гледах ненормалната радост сякаш са станали шампиони. Дори те не си вярваха, ебати, че могат да направят нещо различно в тоя мач от това да им бъдат блъскани още голове. И вместо в момента да се наслаждаваме на оранжеви циркове, оставки и разприпознаване, ние ги съживихме и им дадохме силички да продължават в първенството. Много, много жалко.

Напълно споделям яда ти и мнението ти!!! Изпусната победа - мача се раздели на две полувремена, но кому беше нужно ние да си свалим гащите второто, след като се видя първото че нямаха смислена атака и удар ... За мен лично Хуби и Юрука изгубиха две точки вчера .... А играта на тиретата с 200 центрирания на мач изобщо няма да я коментирам ....
Просто можеше вчера да си ги бием с лекота - за самочувствие, за респект и за да затвърдим нашите псевдо-амбиции ... Тази година можеше поне 2ри да сме с лекота и да не се налага да сме пак на бараж ....

Това вчера беше НЕДОПУСТИМО !
Тия нещастници, тирето, след втория гол не знаеха къде се намират, кое е горе и кое е долу, къде е ляво, къде е дясно...бяха отчаяни, объркани, като овце, и бяха готови да отнесат 5-тица още до края на полувремето.

И вместо в оставащите 25 минути да ги натиснем и да ги смачкаме с още 1-2 гола, наште спряха да играят... Още тогава ми замириса на 2:2, но се надявях, че няма да се случи.... Не знам кой ги реанимира тия, дали Хубчев, дали фетболистите решиха, че са си свършили работата, но така просто НЕ СЕ ПРАВИ ! Хубчев ако беше некъв треньор, точно в тоя момент трябваше да ги накара да нападат, да нападат, да са агресивни и борбени, а не да им дава знаци да се прибират отзад.
А на почивката не знам какво им е казал, но резултат не се пази 70 минути, не става !

А Хубси си показа селската комплексарщина, дори с журналистите не може да говори нормално, почва да ми прилича на чичо ви Митко, не знам как говори с играчите. При всеки друг треньор тоя мач го взимахме на ходом и с разлика !

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 02 сеп 2019 11:27

Баси, човек ако не е гледал мача и чете коментарите, ще си каже, че сме паднали с 200-0. :roll: Щото нали ние винаги повеждаме на преместения от Ловеч отбор, редовно ги бием с по 2 или 3-0, редовно създаваме по 20-30 чисти положения пред тяхната врата. Май определено сме позабравили последните дербита и играта ни срещу четата на Стойкас.
И никаква подкрепа за отбора, за играчите и треньора. Само капризи, мрънкане, черногледство и вече станалия традиционен в тоя форум - син нихилизъм. Ебаси и левскарството, ебаси и синия дух. :|

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 сеп 2019 11:51

Nepobedim написа:Баси, човек ако не е гледал мача и чете коментарите, ще си каже, че сме паднали с 200-0. :roll: Щото нали ние винаги повеждаме на преместения от Ловеч отбор, редовно ги бием с по 2 или 3-0, редовно създаваме по 20-30 чисти положения пред тяхната врата. Май определено сме позабравили последните дербита и играта ни срещу четата на Стойкас.
И никаква подкрепа за отбора, за играчите и треньора. Само капризи, мрънкане, черногледство и вече станалия традиционен в тоя форум - син нихилизъм. Ебаси и левскарството, ебаси и синия дух. :|

Такъв мач като вчерашния нямаш право да го изпуснеш при тая бездушна и безсмислена игра от четата на Люпко и при така развилата се ситуация ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 02 сеп 2019 11:59

tatusindo написа:
Nepobedim написа:Баси, човек ако не е гледал мача и чете коментарите, ще си каже, че сме паднали с 200-0. :roll: Щото нали ние винаги повеждаме на преместения от Ловеч отбор, редовно ги бием с по 2 или 3-0, редовно създаваме по 20-30 чисти положения пред тяхната врата. Май определено сме позабравили последните дербита и играта ни срещу четата на Стойкас.

Такъв мач като вчерашния нямаш право да го изпуснеш при тая бездушна и безсмислена игра от четата на Люпко и при така развилата се ситуация ...

Ми четата на Люпко не беше чак толкова бездушна, колкото тука масово я изкарвате, поне второто полувреме. Имаха въздух да ни понатиснат из фланговете и да ни понапънат в центъра, щото дедо ти се светна и си пусна новия негър халфбек, играещият на фланга и стартирал мача негър си създаваше доста проблеми цял мач, а тоя Марая Кери влезе и развинти нашето Юруковче за втория им гол. Просто Люпко си "ремонтира" фланговете в хода на срещата и станаха по-опасни, но това, че не почна в оптимален състав си е изцяло негова грешка и нас не ни касае, ама вие ги изкарахте пък на нивото на Черноморец Балчик, баси.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2019 12:17

Ядосваме се, защото НИЕ им дадохме равенството, те нищо не направиха, за да стигнат до точката. И това е факт.
Първо, Левски не потърси сериозно трети гол и второ - не може 45 минути да си едва ли не пред гол линията и да очакваш, че ще издържиш. Особено с нашите играчи в защита.
Тази загуба( ДА, загуба!) е заради Хубчев и не му е за първи път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 сеп 2019 12:48

P_Panov написа:
Искаш да кажеш, че езикът ни е грозен? :?

Искам да кажа точно това което казах. Ако исках да кажа друго, непременно щях да го кажа.

Казах ясно, че за мен навсякъде по света имената на тениските трябва да се изписват по един начин и това изглежда най добре и най разбираемо за всички.
Има си официални документи и в тях се залага на книжовен език в съответната държава, тениските не са такова нещо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 13:01

Това какво общо има с този мач? Или щом предния мач са ни били, значи трябва да се примирим с равенството? Много е отвратителна тази славизация, която все повече се насажда сред сините привърженици. Положението никак не отива на добре... Повечето взеха да забравят какъв отбор е Левски и как трябва да играе.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2019 13:01

Air_Smuggler_FU написа:
tatusindo написа:
specter написа:Тая сутрин още повече ме е яд за изпуснатия мач. Онея са толкова безсмислен и слаб отбор, че не е истина какъв шанс изпуснахме да ги изклатим с поне още 2-3 гола и да дадем старт на масовото разприпознаване. Кому беше нужно това прибиране на 20-тия метър със самото начало на второто полувреме, предполагам отговор няма да получим никога. Както и защо беше нужно... Тоя Х го усещам като загуба и така и си го броя. Още повече ме беше яд веднага след мача снощи като им гледах ненормалната радост сякаш са станали шампиони. Дори те не си вярваха, ебати, че могат да направят нещо различно в тоя мач от това да им бъдат блъскани още голове. И вместо в момента да се наслаждаваме на оранжеви циркове, оставки и разприпознаване, ние ги съживихме и им дадохме силички да продължават в първенството. Много, много жалко.

Напълно споделям яда ти и мнението ти!!! Изпусната победа - мача се раздели на две полувремена, но кому беше нужно ние да си свалим гащите второто, след като се видя първото че нямаха смислена атака и удар ... За мен лично Хуби и Юрука изгубиха две точки вчера .... А играта на тиретата с 200 центрирания на мач изобщо няма да я коментирам ....
Просто можеше вчера да си ги бием с лекота - за самочувствие, за респект и за да затвърдим нашите псевдо-амбиции ... Тази година можеше поне 2ри да сме с лекота и да не се налага да сме пак на бараж ....

Това вчера беше НЕДОПУСТИМО !
Тия нещастници, тирето, след втория гол не знаеха къде се намират, кое е горе и кое е долу, къде е ляво, къде е дясно...бяха отчаяни, объркани, като овце, и бяха готови да отнесат 5-тица още до края на полувремето.

И вместо в оставащите 25 минути да ги натиснем и да ги смачкаме с още 1-2 гола, наште спряха да играят... Още тогава ми замириса на 2:2, но се надявях, че няма да се случи.... Не знам кой ги реанимира тия, дали Хубчев, дали фетболистите решиха, че са си свършили работата, но така просто НЕ СЕ ПРАВИ ! Хубчев ако беше некъв треньор, точно в тоя момент трябваше да ги накара да нападат, да нападат, да са агресивни и борбени, а не да им дава знаци да се прибират отзад.
А на почивката не знам какво им е казал, но резултат не се пази 70 минути, не става !

А Хубси си показа селската комплексарщина, дори с журналистите не може да говори нормално, почва да ми прилича на чичо ви Митко, не знам как говори с играчите. При всеки друг треньор тоя мач го взимахме на ходом и с разлика !

Всичко това вероятно е така и айде ние сме накадърни и водени от още по-некадърен треньор, но се чудя как пък Осиек, Зоря, Лудогорец не им набутаха 5-6-10-15-20 гола

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 13:09

Няма ли пък вариант ние просто да имаме добри футболисти и добър отбор, макар и с доста къса скамейка? :o Какво щеше да се случи в тоя мач, АКО (тая велика дума) Тиам не беше готов на 40%, Мазурек не беше отпаднал преди мача или пък Нашименто не се беше наложило да го изкарат принудително? Насила се опитвате да ги изкарате някакъв отбор, а тоя Х вчера е 99.9% заради нас и нашите проблеми.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2019 13:30

Обобщено
Селекцията ни е слаба, скамейката е къса, треньорът още по-слаб, но ако сме играели офанзивно през 90-те минути мачът сме го печелили с 4-5 гола. Боже, ако имахме поне прилична селекция и треньор колко ли щяхме за ги бием?

Върни се в “Левски”