ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

helic
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Мнениеот helic » 18 юли 2019 23:02

Highlander написа:
helic написа:
zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.

днес Живко на няколко пъти също издъхна и беше надбяган, така че ръководството неслучайно търси бек дето да играе и ляв и десен.
А и от казаното от Хубчев обръщам основно внимание на следното - съвсем скоро ще почне да се усеща умора у играчите ни в тоя цикъл четвъртък-неделя.

Това означава, че без качествени резерви всичко ще приключи рано или късно, като по-скоро ще приключи рано. Трябват поне още трима играчи - минимум.

точно това означава. Един отбор ако няма група от поне 18 равностойни горе-долу футболисти няма как да се бори в шампионат. Последните години предимството на Лудогорец пред нас и пред тирето се изразява точно в това - дълга резервна скамейка.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 23:07

Относно играчите ви, още веднъж ще подчертая че ме радва налагането и обиграване на българчета и юноши! Да, трябва им време, но това ще стане, с игра! И също ме радва, че Петьо не се притеснява, а ги налага, с точни и умели смени! - направо ме учуди Здравко Димитров...как изпадна Септември, с такъв футболист?....
А-а, учуди ме и "чупливия Дени Алар" - ма той бил футболист бе? А в Рапид разправяха че...бил куц кон! :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 23:13

helic написа:
Highlander написа:
helic написа:
zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.

днес Живко на няколко пъти също издъхна и беше надбяган, така че ръководството неслучайно търси бек дето да играе и ляв и десен.
А и от казаното от Хубчев обръщам основно внимание на следното - съвсем скоро ще почне да се усеща умора у играчите ни в тоя цикъл четвъртък-неделя.

Това означава, че без качествени резерви всичко ще приключи рано или късно, като по-скоро ще приключи рано. Трябват поне още трима играчи - минимум.

точно това означава. Един отбор ако няма група от поне 18 равностойни горе-долу футболисти няма как да се бори в шампионат. Последните години предимството на Лудогорец пред нас и пред тирето се изразява точно в това - дълга резервна скамейка.

Не съм съвсем сигурен че е така - професионалиста, трябва да може да играе в този познат...да кажем на Европа, цикъл! Е, Живко вече бил на 35 г....та за него е нормално да поиздиша! Ей ги че Моци, Дяков, Сисиньо, Марселиньо също издишат вече и...Лудогорец може да отпадне и от Валур Исландия!
НО, нашата резервна скамейка стана доста дълга, но нали ги виждаш резервите ни в последните два мача на ЦСКА? - особено реванша с Титоград...Току ми идеше да взема една сопа и да подгоня Дедо и Стойкас Стоилас :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 23:17

Хайде лека и още веднъж, благодаря на Петьо и момчетията му, за хубавото настроение което ми създадоха!!!
Да живее България! Напред!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 18 юли 2019 23:36

Честито ни класиране напред! :)
Много добре изигран мач от тактическа гледна точка. Поздравления за треньора за добре свършената работа. Второто полувреме имаше едни 10ина минути в които сменихме схемата на игра и имаше малко хаос, но при този резултат е позволено да се тренират такива неща. Още повече, че половината отбор сгъна цирка кондиционно и промяната беше наложителна.
На този темп дълго няма да издържим. В лигата може, но ако искаме напред в ЕКТ ни трябва повече свежест.
Както и да е, взехме си мача
Браво на момчетата за себераздаването въпреки зора. Браво на Живко, че успя да изкара 90 мин търчане на тия години в ЕКТ. На Мариани, че продължава да е мотор за отбора и за това, че не спря да тича до края. На Костов, че пак излезе на инжекции. А бе... на всички. Много съм доволен :)
Само Здравко ми вгорчи леко вечерта с няколко кретенски отигравания, но... Разчитам на Хубчев да го научи на нещата, които е изпуснал, като малък.

ПС. Пичовете по горе, дето смятате с кой ще играем 3ти кръг: Айде малко свийте знамената поне докато не минем втория...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2019 23:49

На фона на предните години в ЛЕ, показаното в тези два мача е много добър напредък и можем да се радваме. Тези мачове бяха много по-спокойни. Но все пак, нивото доста трябва да се вдигне, за да отстраним АЕК.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 юли 2019 23:52

Гросмайсторски Хубчев! Не се подведе по еуфорията и изигра мача стегнато,дисциплинирано и отговорно. Имам чувството, че абсолютно нарочно и целенасочено ги оставихме да си я подават в тяхното поле, а ние стояхме безучастно прибрани. Спестихме доста сили в този мач. Алар не знам кое му е случайното на гола, НО - За 10 минути: Влезе на 2-3 пъти в добри комбинации със съотборниците. Ангажира централните защитници със себе си, което освободи пространства, особено за свежия Здравко Димитров. Вкара страхотен гол от воле.

Много съм доволен! Чакаме АЕК!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2019 00:16

sin4ec написа:
Highlander написа:
sin4ec написа:В трети кръг един бегъл поглед над отборите показва, че нямаме никакъв шанс. Целта е да стигнем до него и да изиграем 6 мача. Останалото е фантастика.

Стяуа, Малмьо, Партизан, Молде, Риека, Заря Луганск, Арсенал Тула и Аполон Лимасол въобще не изглеждат като страшни и непреодолими отбори.

Не и за нас. Нека сме реалисти. Нито Дунав, нито словаците са някакъв сериозен критерий.
Това обаче в никакъв случай не омаловажава добрите неща в нашия тим и трите победи. И да не забравяме, че в предни години отпадахме от пълни ботушари, които бяха класи под Ружомберок ...
Далече сме от истината. Но я дирим...

Да, самият Хубчев твърди същото нещо.
Дано отстраним АЕК. Дано имаме късмета да ни се падне някой от цитираните отбори, а след това ще трябва и късмет, за да го отстраним. Всичко опира до това, което ни липсва последните 10 години - късмета.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2019 00:42

Тази година отстранихме поне един отбор. :) Сега да мислим за Етър, а след това за следващия в АЕК.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 19 юли 2019 01:18

На тая машина Алар му гледах клипа с головете още преди месец и там головете му бяха подобни ,че и по добри. Още докато летеше тоя балон към него бях на 85% сигурен ,че тоя тая топка ще я намести. То това не се учи,това или го можеш или не. Вратаря ...за него чак се чудя как е дошъл в Левски,тоя бате е концентриран във всеки един момент,не изпуска играта от очи дори за миг,рефлекс, играе с крака,придава някаква неописуема сигурност...а бе всичко, нямам думи,спокойно може да си пази някъде в Интер или Милан...някакви такива полу грандове. Каргас се старае много,личи си ,че иска да е добър,но до къде ще го докара не знам.За младежите съм оптимист ама са леко крехки,май им трябва по скоро фитнес,особено на Ст.Иванов,той другото го има,щом си позволява да вкарва гол на Лацио на 14г и половина.Ако ще да е било и на резервите им,все тая.

Върни се в “Левски”