vladu написа:Силно съм притеснен за състоянието на младото момче Керчев. Знае ли се вече дали му е сериозна контузията?
Нещо мускулно ли е, или някоя връзка е скъсал? Кога ще мине на резонанс? Много лошо е когато млади момчета на които треньорът явно ще разчита в мача се контузват толкова лошо. Тук вина има и съдията, който не пресече навреме грубата игра на домакините и се стигна до тежката контузия на Керчев. Може би сега лежи в болницата и приема обнадеждителни съобщения в мрежата. И аз ще му пиша, за да му вдъхна кураж. Горе главата момче, стискай зъби и знай, че кариерата е пред теб. Ще се справиш. Всички те подкрепяме.
Това е решение на БФС, те взимат решенията за правилата,те са ги създадоха така,Разград се възползват от това дали по един или друг начин.[/quote]
Какво БФС, какъв Разград???
Тук става въпрос за контузия на млад и основен футболист.
Ние също имаме тежко контузени млади играчи и за това съм загрижен за момчето. Сигурно му е много тежко в момента, а вие намесвате БФС.
БМ ли го изрита толкова лошо, че говориш за БФС?[/quote]
След като си загрижен, поинтересувай се как е момчето, то каква вина има че така му е наредено,нито ти,нито аз, нито който и да е било не може да взима решенията на тяхното ръководство.Вероятно ти си го измислил това правило, а не Перуканчо[/quote]
Някой му е наредил да се контузи?
Такова нещо за първи път чувам.
Изверги, животни. Как е възможно да си правят експерименти със здравето на хората. Това да не са лагерите на смъртта по времето на д-р Менгеле?
И какво са му казали?
Ще стъпиш накриво, за да се контузиш.
Не може да е истина.