Славия 1913 (София) - Левски (София) | 3-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Славия 1913 София и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Славия 1913 (София) - Левски (София) | 3-1 FT

Мнениеот mikata » 13 дек 2014 23:00

Кой ще стане треньор, ако Херо се откаже :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 дек 2014 23:16

Гонзо е най-достоен и най-мъдър

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 14 дек 2014 01:41

santiliana написа:странно...През цялата история на клуба, при 2-3 загуби и треньора се уволняваше или самият той показваше чест и напускаше по собствено желание...Само наш Георги Иванов ни мъчи с присъствието си... Питам: С какво този индивид е заслужил правото на недосегаемост?! Някой ще започне да ми говори за 15-те гола в мрежата на цска...Но това ще бъде несериозно... Диего Марадона- най-великият аржентински футболист, като се провали след няколко мача начело на Аржентина, и си замина... Подобни примери- колкото щете...И това е най-нормалното нещо на света, когато не се справяш със задълженията си- си заминаваш. Не чакаш някой да ти го каже, а сам си правиш оценка и равносметка, и си обираш крушите...В противен случай се оказваш най-големият враг на това, което уж толкова обичаш и до този момент си съсипвал...Недостойно е да продължиш да се натрапваш с некадърността си и да чешеш егото си, без да имаш "очи" за това.
Батков и Гонзо- вън от Левски!

Дай едно име което да заеме мястото на Гонзо при което резултатите ще са по-добри! Защото видяхме Левски и без Гонзо миналата година и на мен това което видях също не ми хареса. И ако мислиш да ми кажеш "ами то със Сухия и Топчо какво да очакваш", аз ще ти кажа, че след Гонзо не ни чакат Анчелоти и Капело, а пак някой от рода на Сухия, Топчо или Митов. В най-добрия случай Вили Вуцов или Кокала. Херо е единственото добро решение в момента и дано нещата с него не се провалят. Ако не стане с Херо, дали ще остане Гонзо или ще е някой друг е все тая. Даже по-добре да си остане Гонзо, че поне като се поработи по-дълго с един треньор все по някое време може и да се получи нещо. Там е работата, че с кретенясалите фенове които имама, които постоянно ощетяват клуба финансово, нищо чудно за следващите мачове да имаме още по-слаб отбор, защото ще са ни по възможностите футболисти с още по-ниски финансови претенции респективно и по-слаби.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 14 дек 2014 02:21

Оривахте цялото форум с тез сидалки , та сидалки :) .
Те тия на тирена нимогат да у целят топкатъ и сигурно пак съдията им виновен или пък Урсул Петков .
Той Гозно като го гледам ни знай къде си намира и на кои хора е , вие за сидалки ми се раправяте :) .

Иначе пича направи добро вкл. -
IvailoRz написа: Седалките не са за скачане , а за сядане ... иначе ще се казват скачалки или нещо подобно .. :mrgreen:
:mrgreen: :) :lol: :P
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 14 дек 2014 02:25

Разбира се, че Пламен Илиев е най-малкия виновник, но пък и по-смешен вратар не помня да сме имали( с изкл. на Стеафано Кунчев), а гледам Левски от времето на Стефан Стайков. Сега думата имат тези, които са се натискали за постове в Левски- собственик, ръководство на фен клуба, ръководство на Тръст. Очаквам най-накрая и ветераните да излязат с едно общо мнение за ситуацията в клуба, без да мислят за привилегии.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 14 дек 2014 02:34

Е Паци Г. си е наши момче и сига кат дойде друг трениор пак той щи пази , понеже Батков така е казал :) .

Стефан О'Кунчев си е лигенда нидей тика да говориш :) .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 дек 2014 09:45

plamenst7 написа:
santiliana написа:странно...През цялата история на клуба, при 2-3 загуби и треньора се уволняваше или самият той показваше чест и напускаше по собствено желание...Само наш Георги Иванов ни мъчи с присъствието си... Питам: С какво този индивид е заслужил правото на недосегаемост?! Някой ще започне да ми говори за 15-те гола в мрежата на цска...Но това ще бъде несериозно... Диего Марадона- най-великият аржентински футболист, като се провали след няколко мача начело на Аржентина, и си замина... Подобни примери- колкото щете...И това е най-нормалното нещо на света, когато не се справяш със задълженията си- си заминаваш. Не чакаш някой да ти го каже, а сам си правиш оценка и равносметка, и си обираш крушите...В противен случай се оказваш най-големият враг на това, което уж толкова обичаш и до този момент си съсипвал...Недостойно е да продължиш да се натрапваш с некадърността си и да чешеш егото си, без да имаш "очи" за това.
Батков и Гонзо- вън от Левски!

Дай едно име което да заеме мястото на Гонзо при което резултатите ще са по-добри! Защото видяхме Левски и без Гонзо миналата година и на мен това което видях също не ми хареса. И ако мислиш да ми кажеш "ами то със Сухия и Топчо какво да очакваш", аз ще ти кажа, че след Гонзо не ни чакат Анчелоти и Капело, а пак някой от рода на Сухия, Топчо или Митов. В най-добрия случай Вили Вуцов или Кокала. Херо е единственото добро решение в момента и дано нещата с него не се провалят. Ако не стане с Херо, дали ще остане Гонзо или ще е някой друг е все тая. Даже по-добре да си остане Гонзо, че поне като се поработи по-дълго с един треньор все по някое време може и да се получи нещо. Там е работата, че с кретенясалите фенове които имама, които постоянно ощетяват клуба финансово, нищо чудно за следващите мачове да имаме още по-слаб отбор, защото ще са ни по възможностите футболисти с още по-ниски финансови претенции респективно и по-слаби.

Да, верно, по-добре да остане още една година Гонзо, ако може още две и може нещо да се получи. Особено с тези трансфери, които се очаква да направим. А ние най-добре да чакаме и да ходим на стадиона да гледаме тази "продукция", щото иначе сме форумни мрънкачи. Обаче на такива специалисти ако им докажа, че съм на всяко домакинство какво, ще се захванат за дрес кода ми, че не съм в черно или? Така че, търпение давайте пари на тръста и само слагане на Гонзо, той е безгрешен и продължаваме да мичтайм! А, мустака само със средства, които са цивилизовани. Никакво псуване, никакви плакати. То и не останаха хората, които не го харесват, единици са, на другите не им пука.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 14 дек 2014 10:23

" На „Овча Купел“ Левски постави печален рекорд в своята вековна история. Загубата с 1:3 от Славия бе 17-а в официален мач през календарната година, в която сините празнуват своя юбилей." :oops:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 дек 2014 10:54

СВОБОДЕН написа:Някои тук не искаха Мъри и него го няма.
Почти същите не искаха и Наскко и него също го няма.
Почти същите искаха Батков и Гонзо и те са още тук.

Мъри и Наско вече ги няма, Батков и Гонзо още са тук.
И резултатите са налице. Получихме това което заслужавахме.
Сега тези споменатите по горе, доволни ли сте?
А Мъри отново е шампион!!!

Факт. И между другото за пореден път-Гонзо изчезни, за нищо не ставаш.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 дек 2014 17:40

santiliana написа:странно...През цялата история на клуба, при 2-3 загуби и треньора се уволняваше или самият той показваше чест и напускаше по собствено желание...Само наш Георги Иванов ни мъчи с присъствието си... Питам: С какво този индивид е заслужил правото на недосегаемост?!

То вече няма и с кого да го сменят. Това не че го оправдава, тъй като написаното и цитираното е вярно, просто факт.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”