efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот alexdb » 18 авг 2024 21:21

Dust написа:Сега слушах Стефан Стоянов, кажи една причина още преди мача когато съдиите са излезнали да загряват сините фенове са почнали да скандират Кабаков курво? Кабаков не е цвете за мирисане, но и такива скандирания 99% съм сигурен, че с нищо непомагат на отбора ви.

Ми какво да му викат? Е сега, заради големите спорове как е свирил реших да си пусна мача на спокойствие. Ми ето какво се вижда до 16 мин. (колко подобни ще има до 90 ще видя като ми остане време)

21 секунда – подсечка отзад на Сангаре. Съдията не само не дава картон, а свири аут.
2,51 м. нарушение отзад срещу Охене. Съдията само предупреждава Руан.
3,40 м. очевидно задържане на Камп за фланелката от нападател. Съдията дава авантаж при положение, че защинтикът не владее стабилно топката. В следващия момент я чисти и тя попада в противника.
4,43 м. Колев отклонява с глава към Алдаир. Последният е избутан с лакът в гърба и губи равновесие. Съдията не свири нищо и следва опасна атака за Каузата.
10,40 мин. Остро влизане срещу Джамили – зеленият отново е само предупреден устно.
11 мин. Сангаре овладява топката, но е задържан с ръка и повален. Съдията не забелязва.
11,40 мин. Цунами е повален от Руан със захват през врата. Съдията отново предупреждава?! Руан устно.
15 мин. Върви актака на Левски чрез Алдаир, който вече е надбягал противник. В този момент Кабаков свири нарушение на Камп който на 20 метра по-назад е дръпнал за ръката някакъв зеленяк.
15,45 мин. Отново грубо нарушение отзад срещу Алекс Колев. Съдията не намира за нужно да извади жълт картон.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 21:23

Всичката тази негативна енергия дни преди мача с нищо непомага на никой. Когато следиш някой с лупа винаги ще му намериш кусури. Както се казва, те ще ме обиждат, а аз ще има правя евала, що да не ги резна в ситуации които са 50/50 и никой нищо не може да му каже след това.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 авг 2024 21:54

Dust написа:Всичката тази негативна енергия дни преди мача с нищо непомага на никой. Когато следиш някой с лупа винаги ще му намериш кусури. Както се казва, те ще ме обиждат, а аз ще има правя евала, що да не ги резна в ситуации които са 50/50 и никой нищо не може да му каже след това.

Какво значи ще ги резна в ситуация 50 на 50? Този не за първи път ни реше в ситуации 100 на 0. Кабакът на 100% е делиормански съдия и винаги, когато го закъсат той излиза на преден план. Дали ще бута Каузата или примерно наши директни мачове с Тирето умишлено ще ги докарва до Х, но винаги е в полза на Гела. Ако имаме ръководство този съдия не трябва изобщо да бъде допускан да свири на Левски. Навремето Тройчо и Тирейци бяха правили списък на няколко съдии, които не искаха и фактически не им ги сложиха в ни един мач. Ама ние като си траем Кабакът е на всеки важен мач дет има за рязане. Я ще е главен, я на ВАР ще го сложат.
Последна промяна от alexdb на 18 авг 2024 21:55, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 авг 2024 21:55

Dust написа:Всичката тази негативна енергия дни преди мача с нищо непомага на никой. Когато следиш някой с лупа винаги ще му намериш кусури. Както се казва, те ще ме обиждат, а аз ще има правя евала, що да не ги резна в ситуации които са 50/50 и никой нищо не може да му каже след това.

Има един виц за един ловец и мечока който все го изненадвал отзад. Та и аз ще те питам както е питал мечока накрая. Абе не разбрах ти някакъв футболен фен ли си или си просто гей. Десет човека ти обясняват едно и също, а ти все не разбрал и едно и също си питаш. Ще ти го кажа за последен път. Кабаков не свири за пръв път на Левски и знаем много добре как свири. Левски не е порязван един или два пъти срещу Лудогорец и знаем какво ни чака. Затова беше всичко това преди мача и след мача. Защото това което очаквахме това и стана по долен ибрикчийски начин, типичен за Мръсника Кабаков. Него мога да го сравня с онова лайно Никито Йорданов, който беше ибрикчията на ГГ и режеше Левски при всеки удобен случай.
Разбра ли сега? Пак обяснявам. Очаквахме Кабаков да ни ощети и предупредихме за това, след което той съвсем невъзмутимо и с цялата си наглост направи точно това за което предупреждавахме.
Предполагам че най-накрая ти се е разяснила цялата ситуация и ще спреш да задаваш едни и същи малоумни въпроси и да обясняваш някакви неща нямащи нищо общо със ситуацията.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2024 22:00

В много от тези мачове най-вероятно Кабаков е направил нещо, за да не го харесват феновете на ПФК Левски:

https://levskisofia.info/referee/georgi ... v-kabakov/

тази декларация пък е от 2017-а година , интересно е как толкова време не ти стигнало да разбереш защо са му набрали толкова

https://www.gol.bg/a/112-levski/242330- ... bi-s-tsska

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 22:02

Защо ръководството ви не излезе с един списък и да си избере съдии които иска да му водят мачовете и да го представи в БФС?
Който и съдия да беше ръководил мача снощи то коментарите щеше да бъдат абсолютно същите и в това съм 100% сигурен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 18 авг 2024 22:06

1 следиш някой с лупа винаги ще му намериш кусури - но ако нямаш основание едва ли тези кусури ще са "тонове"
2 те ще ме обиждат, а аз ще има правя евала - да си свършиш работата ПРОФЕСИОНАЛНО едва ли е да правиш евала на който и да е.
3 ситуации които са 50/50 - такова понятие няма

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 авг 2024 22:07

Dust написа:Защо ръководството ви не излезе с един списък и да си избере съдии които иска да му водят мачовете и да го представи в БФС?
Който и съдия да беше ръководил мача снощи то коментарите щеше да бъдат абсолютно същите и в това съм 100% сигурен.

Дали? И дали ако съдията беше свирил нормално мачът изобщо щеше да се развие по този начин?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 22:08

skitnik32 написа:3 ситуации които са 50/50 - такова понятие няма

Футболните хора използват, може да се отсъди, а може и да не се отсъди, каквото и решение да вземе съдията ще е все правилно, 50/50 е нарицателно на същото.
alexdb написа:Дали? И дали ако съдията беше свирил нормално мачът изобщо щеше да се развие по този начин?

Как се разви мача? Левски или Лудогорец щеше да играят по-силно ли? Още снощи го споделих, тоя мач да се беше играл още едно полувреме гол нямаше да си вкарат и двата отбора. Лудогорец спечели със щастлив рикошет и нищо повече.
Лично аз очаквах много по-динамичен мач, с хубава игра, с хубави атаки и т.н., но явно съдиите са попречили за да няма такива.
Последна промяна от Dust на 18 авг 2024 22:11, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 авг 2024 22:10

Dust написа:Защо ръководството ви не излезе с един списък и да си избере съдии които иска да му водят мачовете и да го представи в БФС?

Ако беше съдия от чужбина, няма как да си сигурен. Да не казвам че съм сигурен, че делиорманци щяха да завършат с човек по-малко. И ти писах още преди мача за това, че трябва на тези мачове да свири чужд съдия, но ти пак продължаваш и явно си второто от двете предположения които направих.
Айде гледй си отбора, който и да е той (предполагам си Етрополец) и стига дразни вече.

Върни се в “Левски”