efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Мнениеот SANSIRO7 » 09 мар 2025 20:38

1913SS написа:Сега кажете, кое ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ ? Относно мача беше перфектен такъв резултат на Герена не помня. Играхме колкото можем с 10 човека близо час. Изглежда пак ще сте втори. Хайде лека вечер и САМО СЛАВИЯ!

Всичко е така, само едно уточнение. "Лежахме колкото можем с 10 човека близо час.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2025 20:39

Изслушайте добре интервюто !
Веласкес добре осъзнава, какво се случва.

https://www.youtube.com/watch?v=Yel3J4eJT_E
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 мар 2025 21:03

Признавам си, че мача не съм го гледал, но го слушах по Дарик. Валентин Грънчаров е нетърпим, но нямаше как. Той е един от тези странни хора, които много обичат да мачкат Левски, с нелогични твърдения. Скъса се да хвали Славия за бавенето на играта. Не спря да повтаря, че тактиката на Загорчич е много добра и подобно на Ильо Кауня успя да излъже Веласкес (това беше при 1:2), непрекъснато да се накъсва играта или въобще да я няма, че това не е ли против правилата? Кръстев колко минути загуби с държане на топката. Каква тактика е това, да вкараш някак гол или два, и после до края на мача само да лежиш и бавиш играта. За това не се иска много акъл, но истината е, че Левски сами си предизвикаха проблемите с честата игра на Мислович като защитник или нещо такова. Твърде често се връщаше като последен и изнасяше лошо топката.
За първи път в живота си виждам, половината от времето за игра да е изядено от медицински щаб. Тея хора имах чувството, че са на фронтовата линия. Непрекъснато имаше убити бели, които след това възкръсваха. Не съм ровил, но най-вероятно няма правила за това, защото никой не може да предвиди, какво ще се случи по време на даден мач. Уникална гавра със съдията беше. Самият той бавеше изключително много. Най-голямата гавра беше конското, което Загорчич чете на съдийската бригада. Загубиха се 2 минути. Нормален съдия щеше да му покаже червен картон. Откъде накъде треньор на отбор ще спира мача, за да се кара на съдиите и откъде накъде те ще го слушат? Пълен абсурд.
Нарушенията в мача според статистиката, са равни. Доколкото слушах, белите бяха доста по-грубият отбор. Странен критерий на съдията. Червеният картон е спорен, защото и двамата се държат, това го гледах на репортажа. Или е червен картон, или нарушение в нападение. Тук ВАР-а се намеси в полза на Левски. Обикновено тези решения са в ущърб, но този път - изненадващо - не беше така.
Останах с впечатление, че най-слаб от Левски беше юношата Марин. Не знам защо, но пореден мач е много слаб. Нито удар, нито пас, нито борба за топката. Тотална апатия. Разкарване на фланелката. Много слаб ми се стори и Джемили, както и Охене.
Прасюгата се оплака след мача, но не чух Фабиен да е направил нещо особено полезно за Левски, дори все грешеше или се бавеше. За мен, той не игра на 100% срещу бившия си отбор, и пускането му беше доста рисковано решение. По-скоро игра за Славия, отколко за Левски. Венци няма никакво основание да обвинява треньора, че го е пуснал срещу белите. Той не знаеше какво да прави на терена. Просто нямаше друг на пейката и затова беше пуснат. Нямаше достатъчно резерви.
Накрая искам да посоча и главния виновник за многото глупости, които Левски твори през последните повече от 10 години. За мен това е Даниел Боримиров. Тоя човек векува в управата. Покрай него има и други, които трябва да помогнат на всеки един треньор, да разбере повече за съперниците. Не може всяка година срещу Берое, Черно море, Славия да е почти едно и също. Отношението е айляшко, безотговорно. Кой е все в управата - Боримиров. Той отговаря и за привличането на играчи. Явно не става и за чеп за зеле. Насо Гъзо е от по-скоро. Най-вероятно комарджията е уговорил загубата за днеска, ама не му стана схемата. Венци беше изненадан, и не успя да плюе достатъчно, както друг път. Направо остана със зяпнала уста.
Последна промяна от Halo на 09 мар 2025 21:37, променено общо 10 пъти.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 мар 2025 21:22

W84me написа:За мен вина има Веласкес за този мач. След перфектното начало се превъзбудихме или подценихме мача. Славия ни пресираха, а ние играхме припряно, без контрол върху топката. Второто полувреме си беше напълно скандално за професионален футбол, терена се превърна в някакъв лазарет, а съдията се изложи тотално.

Абсолютна глупост пишеш да тренера. Той просто не може да повярва какви простотии вършат някой. Води от скоро отбора. Все пак в първенството се движим добре. Целта е 2то място и ще си го извоюват. Как така го разкривате за няколко мача не е истина. Цял свят знае ,че е нужно доста време особено с не дотам силни играчи. Няма как той да им промени детинските грешки от раз. То и за това ще се губят точки. Все пак Славия трябваше да останат с 10 човека още преди почивката. Много груби и симулативни играчи. Но така се играе срещу по добър съперник...в България.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2025 21:37

Разгледах спортните ситуации, ако аз бях съдия, честно и в двете ситуации щях да ги отсъдя така ,както ги отсъди съдията. Но никой не може да каже каквото и да е на съдията ,ако беше свирил дузпа или не беше показал чк ,а жк.
За мен основната вина на съдията ,че показваше доста различен аршин при отсъждането на фауловете , картоните и ,че допусна футбол да не се играе, всяко умишлено бавене се наказва с жк , няма значение дали играча ,който бави има друг . Щом поискаш лекарска помощ - хайде извън терена .
Чистото игрално време е много малко . Първото полувреме само за ВАР има 6 минути прекъсване ,той дава 5 минути . Второто има по-малко 20 минути игра. В последната минута от допълнителното време имаше фаул за Левски в центъра и той даде авантаж, авантаж се дава ,ако изостря атаката и се приближаваш до вратата на противника . Всеки ,който е играл футбол знае ,че ако имаш няколко секунди до края всеки фаул е добре дошъл , точно след такъв фаул ,само че в нашата половина изравнихме в последната секунда на безтирейците.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 мар 2025 21:50

Играха два отбора, които нямат загуба през пролетта и резонно си спретнаха хиксче.
В петте мача през пролетта сме вкарвали поне по 2 гола на мач. След тежкия мач на Тича последваха 2 мъчителни геройски хикса.
Липсата на Димитров и Цунами си пролича, нямаше голове с глава.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 мар 2025 23:06

Halo написа:Признавам си, че мача не съм го гледал, но го слушах по Дарик. Валентин Грънчаров е нетърпим, но нямаше как. Той е един от тези странни хора, които много обичат да мачкат Левски, с нелогични твърдения. Скъса се да хвали Славия за бавенето на играта. Не спря да повтаря, че тактиката на Загорчич е много добра и подобно на Ильо Кауня успя да излъже Веласкес (това беше при 1:2), непрекъснато да се накъсва играта или въобще да я няма, че това не е ли против правилата? Кръстев колко минути загуби с държане на топката. Каква тактика е това, да вкараш някак гол или два, и после до края на мача само да лежиш и бавиш играта. За това не се иска много акъл, но истината е, че Левски сами си предизвикаха проблемите с честата игра на Мислович като защитник или нещо такова. Твърде често се връщаше като последен и изнасяше лошо топката.
За първи път в живота си виждам, половината от времето за игра да е изядено от медицински щаб. Тея хора имах чувството, че са на фронтовата линия. Непрекъснато имаше убити бели, които след това възкръсваха. Не съм ровил, но най-вероятно няма правила за това, защото никой не може да предвиди, какво ще се случи по време на даден мач. Уникална гавра със съдията беше. Самият той бавеше изключително много. Най-голямата гавра беше конското, което Загорчич чете на съдийската бригада. Загубиха се 2 минути. Нормален съдия щеше да му покаже червен картон. Откъде накъде треньор на отбор ще спира мача, за да се кара на съдиите и откъде накъде те ще го слушат? Пълен абсурд.
Нарушенията в мача според статистиката, са равни. Доколкото слушах, белите бяха доста по-грубият отбор. Странен критерий на съдията. Червеният картон е спорен, защото и двамата се държат, това го гледах на репортажа. Или е червен картон, или нарушение в нападение. Тук ВАР-а се намеси в полза на Левски. Обикновено тези решения са в ущърб, но този път - изненадващо - не беше така.
Останах с впечатление, че най-слаб от Левски беше юношата Марин. Не знам защо, но пореден мач е много слаб. Нито удар, нито пас, нито борба за топката. Тотална апатия. Разкарване на фланелката. Много слаб ми се стори и Джемили, както и Охене.
Прасюгата се оплака след мача, но не чух Фабиен да е направил нещо особено полезно за Левски, дори все грешеше или се бавеше. За мен, той не игра на 100% срещу бившия си отбор, и пускането му беше доста рисковано решение. По-скоро игра за Славия, отколко за Левски. Венци няма никакво основание да обвинява треньора, че го е пуснал срещу белите. Той не знаеше какво да прави на терена. Просто нямаше друг на пейката и затова беше пуснат. Нямаше достатъчно резерви.
Накрая искам да посоча и главния виновник за многото глупости, които Левски твори през последните повече от 10 години. За мен това е Даниел Боримиров. Тоя човек векува в управата. Покрай него има и други, които трябва да помогнат на всеки един треньор, да разбере повече за съперниците. Не може всяка година срещу Берое, Черно море, Славия да е почти едно и също. Отношението е айляшко, безотговорно. Кой е все в управата - Боримиров. Той отговаря и за привличането на играчи. Явно не става и за чеп за зеле. Насо Гъзо е от по-скоро. Най-вероятно комарджията е уговорил загубата за днеска, ама не му стана схемата. Венци беше изненадан, и не успя да плюе достатъчно, както друг път. Направо остана със зяпнала уста.

Какво значи няма такива правила? Правилата са ясни - времето извън игра се добавя. И тук ако това правило се спазваше продължението трябваше да е половин час :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2025 23:22

Вълчан написа:
W84me написа:За мен вина има Веласкес за този мач. След перфектното начало се превъзбудихме или подценихме мача. Славия ни пресираха, а ние играхме припряно, без контрол върху топката. Второто полувреме си беше напълно скандално за професионален футбол, терена се превърна в някакъв лазарет, а съдията се изложи тотално.

Абсолютна глупост пишеш да тренера. Той просто не може да повярва какви простотии вършат някой. Води от скоро отбора. Все пак в първенството се движим добре. Целта е 2то място и ще си го извоюват. Как така го разкривате за няколко мача не е истина. Цял свят знае ,че е нужно доста време особено с не дотам силни играчи. Няма как той да им промени детинските грешки от раз. То и за това ще се губят точки. Все пак Славия трябваше да останат с 10 човека още преди почивката. Много груби и симулативни играчи. Но така се играе срещу по добър съперник...в България.

Не съм казал, че е виновник, а че има вина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2025 08:43

Това вчера си беше срам и позор, а Веласкес, ако е осъзнавал нещо - трябва да го докаже в следващите мачове, защото е започнал да гради серия, ама в негативен план.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 мар 2025 08:49

Славия били лежали, бавели...
Още преди да изравнят, славистите имаха 4(ЧЕТИРИ) удара във вратата и Маркович трябваше да показва чудеса от храброст, за да спаси мрежата.
И как така, лежейки и търкаляйки се, ни вкараха 3-ти гол? С човек по-малко. Това ще да е някаква нова тактика... Ние защо не вземем да я ползваме и, лежейки, да вкарваме по три гола?
А с този НЕПРЕСТАНЕН хленч срещу съдиите по какво се различаваме от Загорчич? Или от Ил.Илиев? Например...
После, като ви кажат, че сте славизирани(или черноморизирани) "ауууу, ама как така".
ПП. Само да попитам: когато бием "лошите чичковци съдии", по неизвестна на мен причина, не свирят срещу нас, а когато падаме решават да свирят срещу нас? Правилно ли съм разбрал?

Върни се в “Левски”