Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT

Мнениеот tevez » 28 сеп 2015 22:44

Честита победа!
Само Левски!

Поздравявам Наско Курдов за рождения му ден с ... [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ROAVuLc28IY[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни

Мнениеот Мистри » 28 сеп 2015 22:45

sin4ec написа:
Мистри написа:Стига сме се еб*вали.
Този отбор на жълтите, ако имахме нападение, щеше да е разгромен.

Стига си се ебавал. Обясни ни се, че пари няма и оправяме бакиите. Това имаме като потенциал, с това ще се справяме. Ако Хората отпуснат зимъска нещо отгоре-берекет. Но аз съм против, освен за някое крилце . В началото на сезона един помощник тренер в Левски ми каза: 6-7 място. След 10 кръга се вижда, че е подценил отбора, или по-скоро надценил съперниците. Докато не оправим парите на НАП и останалите, забрави за покупки. Лапето отзад ме кефи-не ни трябва да взимаме защитник. Но Живко ако си тръгне, ще ни трябва бег.
Почвам отзад напред.
Лапето отзад и мен ме кефи, но има контузия/ако е верна диагнозата/, която ще го извади задълго, недай Боже...за много.
Прогнозите на помошник треньори не ме вълнуват.Аз съм Левскар и искам отбора да ИГРАЕ .Дали ще побеждава или пада, без значение , стига да е НАД всички.И стига с това безпаричие, признайте най-накрая глупостта на Директора.Само като си спомня, че искаше Данчо тъча в Левски и ми призлява.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 сеп 2015 22:46

Хайде всички да дерем гърла, хей...да развеем сини знамена, хей...таз трибуна нека се тресе, хей...да треперят наште врагове, хей. ляляляляяяяя ляляля хей ляляляляяяяя ляляля хей ляляляляяяяя ляляля

Ако това срещу Бедоя не е дузпа, не знам кое е. Съдията сляп ли е ? 30 сек. го държи. Този кечист ли е или футболист ?
Още малко и РКО ще му направи.
Бихме си ги леко и спокойно, без напрежение. Напълно заслужена победа.
Последна промяна от Eminem на 28 сеп 2015 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 28 сеп 2015 22:46

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Няма да е никак нелогично да загубим мача в Ловеч.И не трябва веднага да се правят трагедии.

Трагедии? Аз лично мисля тоз мач да го спечелим.

Според мен равният в Ловеч не ни мърда. С нищо не могат да ни изненадат. Ако се играе правилно , колумбиичето им няма и един пробив да направи. Отзад са непостоянни. Контрите им влизат като по учебник.
Не ме разбирайте погрешно, не летя в небесата. Левски са слаби , просто са по добри от Литекс в момента :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2015 22:52

The Crow написа:
sin4ec написа:
blue avalanche написа:Няма да е никак нелогично да загубим мача в Ловеч.И не трябва веднага да се правят трагедии.

Трагедии? Аз лично мисля тоз мач да го спечелим.

Според мен равният в Ловеч не ни мърда. С нищо не могат да ни изненадат. Ако се играе правилно , колумбиичето им няма и един пробив да направи. Отзад са непостоянни. Контрите им влизат като по учебник.
Не ме разбирайте погрешно, не летя в небесата. Левски са слаби , просто са по добри от Литекс в момента :)

"Колумбийчето" още до 30-тата минута ще "заработи" по един ЖК на Минев и Краев.Каквито са литки и двамата...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 сеп 2015 22:53

Малко песимистична прогноза за мача в Ловеч. :lol:
Победа.
За Левски.
Ако позная ме пребийте с бири. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 сеп 2015 23:14

Няма ли пуснати вече 150 теми за недадената дузпа в мач на Ботев? Опс дузпата нямаше да е за Ботев и ще се правим, че нищо не е станало. Иначе има големи борци са справедливост за дузпи тук. Такъв ключ му направиха на Бедоя, че не знам какво трябва да стане за да се даде дузпа на Левски вече. Иначе исках повечко голове да им сложим на тези дето с мощно Б група ги изпратихме да вървят към майната си посърнали. Но с толкова контузии, принудителни смени и неприятно време в което пръска ситен дъжд и духа вятър, толкова. Вече е есен и тези отгоре да вземат да правят мачовете по от рано. Иначе като имаме козирки някои ден ще е друго обаче.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 сеп 2015 23:16

Пак питам, някой знае ли в коя шестица ще играе Ботев 2010? :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 сеп 2015 23:19

tevez написа:Честита победа!
Само Левски!

Поздравявам Наско Курдов за рождения му ден с ... [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ROAVuLc28IY[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

Кофти рожден ден му се получи малко обаче. Иначе името на тази песен е много подходящо когато се отива на Герена, както го е изпял този, който не може да пее. Отиваме на Герена - отиваме на купон. Да му мислят жертвите. В случая долетелите папагали от майната си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2015 23:19

W84me написа:Пак питам, някой знае ли в коя шестица ще играе Ботев 2010? :o

Имаш предвид в коя шестнайсетица,може би??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”