"Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mihalq
Контакти:

Re: "Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Мнениеот mihalq » 20 фев 2014 23:34

Не ми дреме за Лудогорец, не ме интересуват и няма да ги гледам! Ако има фенове на Лацио сред левскарите, що да не отидат да видят любимия си отбор? Да се докоснем малко до европейски футбол и ние!Помните ли какво беше, когато Левски докараха Барселона, има хора, които на внуците си ще разкават, че са гледали на живо звездите на Барса :lol:
Болиме, че Левски е в такова окаяно състояние точно за 100 годишнината си!Тотален крах - организация,финансиране,управители, футболисти, уникална бъркотия!Бутнахме си стадиона сега немаме пари да си замажем положението-пълна лудост! Селекцията - филм на ужасите, изпаднали свободни агенти на по 50г. Тоя Нунеш, портогалец от Южна Африла освободен от средняк в Словения :shock:
НЯМА ПАРИ - НАЯМА ПАРИ, ЯСНО! ВСИЧКИ НЕ БЪЛГАРИ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ, ПУСНЕТЕ ЮНУШИТЕ ДА СЕ ОБИГРАВАТ :idea: , АКО ПОНЕ ЕДИН ПРОКОПСА ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО, КАТО ПРАВИМ ДАРЕНЯ НА ИМПРОВИЗИРАН ОТБОР ОТ ПАРАОЛИМПИЙЦИ!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 24 фев 2014 20:47

Няма ли вече някой модератор да изтрие,заключи или премести тази тема?
Видя се каквото трябваше,който иска да подкрепа Лацио да го подкрепя,билети няма да се искат!Нека се махне тази тема от форума на Левски!
Не е приятно да гледаш името на "тези" когато влезнеш в нашият форум,местете го в техният си....

Forza Lazio!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 25 фев 2014 19:26

Са последно ще подкрепяме ли лудите от Сектор Б или ще си пеем наще песни? Кво праим, че не разбрах.. :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 25 фев 2014 20:20

Що да не се подкрепя Лацио от български фенове, аз винаги бих подкрепил Байерн срещу български отбор, освен срещу ЦСКА
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 фев 2014 10:42

donDiego написа:Що да не се подкрепя Лацио от български фенове, аз винаги бих подкрепил Байерн срещу български отбор, освен срещу ЦСКА

Ами, по принцип, защото най-малкото утре "Левски" и/или ЦСКА може да се възползват от точките, които "Лудогорец" трупа днес, но всеки сам си решава, все пак.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 14:34

gzagorov написа:
donDiego написа:Що да не се подкрепя Лацио от български фенове, аз винаги бих подкрепил Байерн срещу български отбор, освен срещу ЦСКА

Ами, по принцип, защото най-малкото утре "Левски" и/или ЦСКА може да се възползват от точките, които "Лудогорец" трупа днес, но всеки сам си решава, все пак.

Точките са в полза на всички, така е, но Лудогорец не играят за тях, а за пари и престиж. пожелавам успех, но всеки гледа мене си, като не харесват Лудогорец, как да си извъртят езика и да викат за тях. Непонятна ми е и „любовта" на сините към Лацио, но тва си е ваша работа. Ако е заради цвета на екипите..ми те и Итиш са със сини :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 фев 2014 17:17

donDiego написа:Точките са в полза на всички, така е, но Лудогорец не играят за тях, а за пари и престиж. пожелавам успех, но всеки гледа мене си, като не харесват Лудогорец, как да си извъртят езика и да викат за тях. Непонятна ми е и „любовта" на сините към Лацио, но тва си е ваша работа. Ако е заради цвета на екипите..ми те и Итиш са със сини :lol:

На мен пък ми е непонятна любовта на цскарите към Партизан. Че чак и побратими. Със сърбите ? Вие сериозно ли ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 фев 2014 17:57

Eminem написа:
donDiego написа:Точките са в полза на всички, така е, но Лудогорец не играят за тях, а за пари и престиж. пожелавам успех, но всеки гледа мене си, като не харесват Лудогорец, как да си извъртят езика и да викат за тях. Непонятна ми е и „любовта" на сините към Лацио, но тва си е ваша работа. Ако е заради цвета на екипите..ми те и Итиш са със сини :lol:

На мен пък ми е непонятна любовта на цскарите към Партизан. Че чак и побратими. Със сърбите ? Вие сериозно ли ?

Ратко Младич и Аркан какви са?Спри с лицемерието!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 фев 2014 18:03

GOLEADOR написа:Ратко Младич и Аркан какви са?Спри с лицемерието!
Изображение

И ? С това се целеше да се наскърбят хората в Босна заради изцепките им в София и в нета, а не подкрепа за сърбите.
Нищо общо между двете.
Последна промяна от Eminem на 26 фев 2014 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 фев 2014 18:09

Плакатите въобще не са подкрепа за сърбите.Ти сериозно ли?Нима сърбите не ви благодариха?Както и да е,всеки може сам да си прецени кое какво означава.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”