efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот glarus_ds » 14 апр 2025 22:22

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:Да сме дали мача на Морето просто няма логика.
Ина логика. Първо, коефицент седем преди мача. Колко е бил след гола ни, не знам. Но "Левски" вкара и спря да играе. Другото е Джими. Работиш в една фирма. Ти и колегите ти даваш всичко от себе си. Някакво ла*но си прави каквото иска, не идва на работа, те му дават нов договор за награда. Каква ти е мотивацията да продължиш да се влагаш?

Твоя Джими няма договор, а ги молят за такъв. Бала има, но играе същото като преди договора. Почти нищо. Лима си е същия. С него сме с човек по-малко.
Като се има предвид какво правят тия тримата в атака плюс Колев, който за три мача има две положения , на какво основание смяташ, че можем да бием Морето, че да им даваме мача съответно? Предните мачове (с изключение на Числото) не играхме ли същото? С Берое какво играхме? С Арда? Резила със Славия помниш ли?
Точно кое от тези мачове ти дава основание да мислиш, че вчера сме играли по-различно отколкото по принцип.
Пак да кажа, че имам сериозни съмнения за мача с Числото, защото точно там играхме различно на фона на останалите мачове преди и след това и много загадъчно уволниха треньора им веднага след мача.
Просто ми се струва абсурдно Сираков, към който нямам и капчица уважение, да събере футболистите преди мача и да им каже - момчета, тоя мач трябва да го загубим. Напълно невероятно ми звучи и е абсолютно скандално. От тези 10-12 души един да пропее и ще гръмнат чутовни скандали.
Докато обратната теза ми изглежда съвсем резонна. Хуйо е страхлив треньор , който след като поведе започва да пази резултата и освен това няма фантазия да ротира състава и да търси по-нетрадиционни решения. Самият факт че чака 5-6 минути да превързват Цунами и не смееше да го смени, като междувременно играе с един централен и рискува да ни вкарат гол е красноречив колко е умрял от страх да прави промени. Тоя става за някой средняк който се бори да не изпадне и ако остане до края на договора, догодина ше сме 5-6-то място. Макс.

Принципно това, което пишеш, изглежда много логично, обаче:
1 - Ако мача с ЦСКА 1948 е уреден за Левски, защо ще им гонят треньора? Никаква логика няма в подобно действие, щом мача е уреден.
2 - По същата логика, обществените поръчки в България няма как да са уговорени, няма как един кмет/министър да каже коя фирма трябва да спечели, от цялата комисия, експерти, фирми и т.н. все един ще пропее и ще гръмнат чутовни скандали. Само че нищо такова не се случва, а ако някой случайно пропее, всъщност той бива “гръмнат” и остава безработен, а прокуратура и съд не откриват нищо нередно и всичко си остава така, както е бело решено от комисията.
CHELSEA

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 апр 2025 23:08

veni__85 написа:
groti написа:Звучи като че и двата отбора не са искали да спечелят много много. В тази смешна лига да си 5ти е по-добре от четвърти. Морето и Ботев толкова се мъчеха да излязат от четворката. Морето не успя. Ние явно пък предпочетохме да вземем мерки и тирето да не влезе в 4ката. Така поне няма да ядем бой два пъти от тях.

Срещу тирето имаме 4 точки този сезон, срещу Морето 0.
Има по-голяма вероятност да вземем точки от Томаш отколкото срещу Илиев.

Срещу морето както са нула, така и можеха да са три ако се бяха напънали нашите. Не казвам, че съм прав, просто гледам как отборите упорито не искат тая 4-ка. Иначе ако тирето ни измегерчат 2 пъти с по 2-3 на 0 положението за ваш Пеераско и испанеца става трагично. Срещу Морето на хората не им пука толкова.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2025 00:11

glarus_ds написа:1 - Ако мача с ЦСКА 1948 е уреден за Левски, защо ще им гонят треньора? Никаква логика няма в подобно действие, щом мача е уреден.
2 - По същата логика, обществените поръчки в България няма как да са уговорени, няма как един кмет/министър да каже коя фирма трябва да спечели, от цялата комисия, експерти, фирми и т.н. все един ще пропее и ще гръмнат чутовни скандали. Само че нищо такова не се случва, а ако някой случайно пропее, всъщност той бива “гръмнат” и остава безработен, а прокуратура и съд не откриват нищо нередно и всичко си остава така, както е бело решено от комисията.

1 Защото е говорено с треньора, а не с ръководството . Треньора може да пусне неправилните хора или да даде грешните указания за да загуби мача. Това е само предположение, но обосновано.
2 При обществените поръчки си има корупционна схема и всички които са в схемата получават дял и нямат полза да пеят. Кмета не нарежда кой да е изпълнител, а се подготвят условия които да се покриват само от "правилния" кандидат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2025 02:41

vvessel написа:Твоя Джими няма договор, а ги молят за такъв. Бала има, но играе същото като преди договора. Почти нищо. Лима си е същия. С него сме с човек по-малко.
Като се има предвид какво правят тия тримата в атака плюс Колев, който за три мача има две положения , на какво основание смяташ, че можем да бием Морето, че да им даваме мача съответно? Предните мачове (с изключение на Числото) не играхме ли същото? С Берое какво играхме? С Арда? Резила със Славия помниш ли?
Точно кое от тези мачове ти дава основание да мислиш, че вчера сме играли по-различно отколкото по принцип.
Пак да кажа, че имам сериозни съмнения за мача с Числото, защото точно там играхме различно на фона на останалите мачове преди и след това и много загадъчно уволниха треньора им веднага след мача.
Просто ми се струва абсурдно Сираков, към който нямам и капчица уважение, да събере футболистите преди мача и да им каже - момчета, тоя мач трябва да го загубим. Напълно невероятно ми звучи и е абсолютно скандално. От тези 10-12 души един да пропее и ще гръмнат чутовни скандали.
Докато обратната теза ми изглежда съвсем резонна. Хуйо е страхлив треньор , който след като поведе започва да пази резултата и освен това няма фантазия да ротира състава и да търси по-нетрадиционни решения. Самият факт че чака 5-6 минути да превързват Цунами и не смееше да го смени, като междувременно играе с един централен и рискува да ни вкарат гол е красноречив колко е умрял от страх да прави промени. Тоя става за някой средняк който се бори да не изпадне и ако остане до края на договора, догодина ше сме 5-6-то място. Макс.

Морето в момента са два пъти по-трагични от нас.
Не, не. Не става така. Сираков да ги сбира и тъ нъ. Дългосрочно е.
Изображение
Извинявай, 13 мача без загуба и прас - това.
Виж, може би бъркам. Но за мен този мач смърди.
П.С. Пусни си втория гол. Те само кордон не му направиха.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2025 11:37

metodito написа:
Те

От тия 13 мача 5 са на Генчев. Следват три победи, които ги отдавам на ефекта нов треньор и после започва трагедията. Загуба от морето за купата, две поредни супер късметлийски равенства с по два гола в добавеното време, което си е на 99% загуба, просто късмета ни покри, равен с Арда и Ботев, като Ботев бяха девет мача без победа, мача с Берое беше скандално слаб, въпреки победата и единствено мача с числото беше нещо по-различно, но и там Вуцов спаси три чисти гола в края, в това число и дузпа.
Това, че морето са слаби, няма никакво съмнение. В последните им 12 мача имат три победи, като две са над нас и една над Хебър. Но за мен истината е, че ние сме по-слаби, защото това показват последните ни мачове и тенденцията която следваме. А тенденцията е- всеки мач по-зле.
Гледах им втория гол. Гол като гол на контра. Те морето това са им козовете- силна защита и играят добре на контри. Затова имат повече успехи срещу отбори които се опитват да атакуват повече.
Имаме още два мача с тях и ще видим как ще играем там, но полза от това да им даваме мача, освен някакво хипотетично тото, не виждам.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 апр 2025 14:58

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 апр 2025 17:33

Стигнаха ли 200k глобите от началото на сезона?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2025 17:39

vvessel написа:
metodito написа:
Те

От тия 13 мача 5 са на Генчев. Следват три победи, които ги отдавам на ефекта нов треньор и после започва трагедията. Загуба от морето за купата, две поредни супер късметлийски равенства с по два гола в добавеното време, което си е на 99% загуба, просто късмета ни покри, равен с Арда и Ботев, като Ботев бяха девет мача без победа, мача с Берое беше скандално слаб, въпреки победата и единствено мача с числото беше нещо по-различно, но и там Вуцов спаси три чисти гола в края, в това число и дузпа.
Това, че морето са слаби, няма никакво съмнение. В последните им 12 мача имат три победи, като две са над нас и една над Хебър. Но за мен истината е, че ние сме по-слаби, защото това показват последните ни мачове и тенденцията която следваме. А тенденцията е- всеки мач по-зле.
Гледах им втория гол. Гол като гол на контра. Те морето това са им козовете- силна защита и играят добре на контри. Затова имат повече успехи срещу отбори които се опитват да атакуват повече.
Имаме още два мача с тях и ще видим как ще играем там, но полза от това да им даваме мача, освен някакво хипотетично тото, не виждам.

Споменах поредицата без загуба от гледна точка на бетинга.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 апр 2025 20:24

sokoleto46 написа:Защо Станислав Иванов не е в Левски? Защо този Тонев не е резерва в Левски,а в Черно море? Какви са тези безопасни "куршуми",
Батмани и всякакви подобни ментета,а в другите отбори има достатъчно способни момчета,от които да се сглоби боеспособен отбор от български играчи? Преди години думата "бразилец" беше синоним на играч с безупречна техника,който няма проблем да преодолее играч един на един.Бала,Лима и с-ие са много далеч от понятието "бразилец".Искаме си нашите ,български футболисти,а не някакви ментета ,които сякаш са поръчани от ТЕМУ.

Така е. Левски не би бил по-зле с примерен състав Вуцов, Галчев, Кр. Димитров, Макун, Цунами, Костадинов, Цонев, Ст. Иванов, М. Петков, Алекс Колев, Рупанов. И определено ще са ми доста по-приятни за гледане. А има и други опции. Едво ренде като Димов по нищо не отстъпва на Охене

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 15 апр 2025 21:17

alexdb написа:
sokoleto46 написа:Защо Станислав Иванов не е в Левски? Защо този Тонев не е резерва в Левски,а в Черно море? Какви са тези безопасни "куршуми",
Батмани и всякакви подобни ментета,а в другите отбори има достатъчно способни момчета,от които да се сглоби боеспособен отбор от български играчи? Преди години думата "бразилец" беше синоним на играч с безупречна техника,който няма проблем да преодолее играч един на един.Бала,Лима и с-ие са много далеч от понятието "бразилец".Искаме си нашите ,български футболисти,а не някакви ментета ,които сякаш са поръчани от ТЕМУ.

Така е. Левски не би бил по-зле с примерен състав Вуцов, Галчев, Кр. Димитров, Макун, Цунами, Костадинов, Цонев, Ст. Иванов, М. Петков, Алекс Колев, Рупанов. И определено ще са ми доста по-приятни за гледане. А има и други опции. Едво ренде като Димов по нищо не отстъпва на Охене

Предпочитам Миланов или Панайотов.
България !!!!

Върни се в “Левски”