vvessel написа:metodito написа:Ина логика. Първо, коефицент седем преди мача. Колко е бил след гола ни, не знам. Но "Левски" вкара и спря да играе. Другото е Джими. Работиш в една фирма. Ти и колегите ти даваш всичко от себе си. Някакво ла*но си прави каквото иска, не идва на работа, те му дават нов договор за награда. Каква ти е мотивацията да продължиш да се влагаш?vvessel написа:Да сме дали мача на Морето просто няма логика.
Твоя Джими няма договор, а ги молят за такъв. Бала има, но играе същото като преди договора. Почти нищо. Лима си е същия. С него сме с човек по-малко.
Като се има предвид какво правят тия тримата в атака плюс Колев, който за три мача има две положения , на какво основание смяташ, че можем да бием Морето, че да им даваме мача съответно? Предните мачове (с изключение на Числото) не играхме ли същото? С Берое какво играхме? С Арда? Резила със Славия помниш ли?
Точно кое от тези мачове ти дава основание да мислиш, че вчера сме играли по-различно отколкото по принцип.
Пак да кажа, че имам сериозни съмнения за мача с Числото, защото точно там играхме различно на фона на останалите мачове преди и след това и много загадъчно уволниха треньора им веднага след мача.
Просто ми се струва абсурдно Сираков, към който нямам и капчица уважение, да събере футболистите преди мача и да им каже - момчета, тоя мач трябва да го загубим. Напълно невероятно ми звучи и е абсолютно скандално. От тези 10-12 души един да пропее и ще гръмнат чутовни скандали.
Докато обратната теза ми изглежда съвсем резонна. Хуйо е страхлив треньор , който след като поведе започва да пази резултата и освен това няма фантазия да ротира състава и да търси по-нетрадиционни решения. Самият факт че чака 5-6 минути да превързват Цунами и не смееше да го смени, като междувременно играе с един централен и рискува да ни вкарат гол е красноречив колко е умрял от страх да прави промени. Тоя става за някой средняк който се бори да не изпадне и ако остане до края на договора, догодина ше сме 5-6-то място. Макс.
Принципно това, което пишеш, изглежда много логично, обаче:
1 - Ако мача с ЦСКА 1948 е уреден за Левски, защо ще им гонят треньора? Никаква логика няма в подобно действие, щом мача е уреден.
2 - По същата логика, обществените поръчки в България няма как да са уговорени, няма как един кмет/министър да каже коя фирма трябва да спечели, от цялата комисия, експерти, фирми и т.н. все един ще пропее и ще гръмнат чутовни скандали. Само че нищо такова не се случва, а ако някой случайно пропее, всъщност той бива “гръмнат” и остава безработен, а прокуратура и съд не откриват нищо нередно и всичко си остава така, както е бело решено от комисията.