kikooo1912 написа:Или никой не ме е разбрал, или се правите че не разбирате. Ако Лудогорец играеше срещу Лацио и от това не зависеше коефицента на Левски при следващо класиране за евротурнирите ОК, няма проблеми, подкрепяйте който си искате. Но при положение че победа на Лудогорец повишава коефицента на Левски, защо ще подкрепяте Лацио в ущърб на собствения си отбор????????????????????????????????????????????????????????
Докато победите на Лудогорец носят точки на България, то мачовете им в Европа естествено са национална кауза. Логиката е елементарна но явно мозъците ви са по елементарни.
Колко колеги ти обясниха, ама ти пак си знаеш своето. Когато Цска подкрепяше чуждите отбори срещу Левски, тогава не се ли губеше коефициент и Левски тогава не беше ли лицето на нашия футбол? И не само, че подкрепяха чуждия отбор, а бяха в неговата агитка? Така че тези глупости ги разправяй на някой друг. Отдавна феновете на Левски и Лацио имат приятелски отношения и защо левскарите да не подкрепят отбора, който харесват?
Да, искам Лацио да ги смачка. Хайде сега ме наричай както си искаш. Ненавиждам Цска и Лудогорец и съм винаги против тях, независимо с кого играят. Това е положението, не мога да си кривя душата. Навсякъде е така, по цял свят. Стига вече с тези коефициенти. Коефициентите не са по-силни от чувствата, разбери го.