efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bog_Puyol

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Bog_Puyol » 14 апр 2025 20:17

Е, вие за Купата също ги бихте при 11 на 10 във Варна, и гола падна накрая. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2025 20:17

vvessel написа:Да сме дали мача на Морето просто няма логика.
Ина логика. Първо, коефицент седем преди мача. Колко е бил след гола ни, не знам. Но "Левски" вкара и спря да играе. Другото е Джими. Работиш в една фирма. Ти и колегите ти даваш всичко от себе си. Някакво ла*но си прави каквото иска, не идва на работа, те му дават нов договор за награда. Каква ти е мотивацията да продължиш да се влагаш?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 апр 2025 20:19

Ганьовците за съжаление са победители!
Ганьо и георгиатаносовците, спечелиха, и вашата не беше лесна, но сега празнувайте, вместо да се гледа какви ги върши Дон Жулио, и най-малкото , че всички малко по сериозни отбори, си използват най-силните страни срещу нас , не говори добре за този "специалист" и неговото знание за противника, но като и да е примери не ми се дават , че сте ударили върха на припощино-чорбарщината!

Язък за всичките хора, най-вече за тези отишли за първи път или ходещи много рядко, онези бежанци ще ги изгонят тях и малките прекрасни левскарчета, жалко!
Иначе още обяснявайте колко са некадърни белите българчета, като третия и четвъртия играят предимно българи, останалите са с по 16 бежанци в отборите си и са зад тях ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 апр 2025 20:35

koisa написа:
Вълчан написа:
koisa написа:Некдърността и аматьорщината винаги имат нужда от време и спокойствие. Затова придворните шутове и адвокати на Експертизата призовават за време и спокойствие.

Експертно мнение. Да се режат греди и да се набият някой от футболистите викам аз.

Не, достатъчно е да се разкарат доброволно твоите господари чиито интереси браниш тук след всеки резил и провал.

Стига човек. Нищо такова няма. Просто аз лично също чакам да мине този кофти период. Няма да е лесно нито бързо, но ще се увериш ,че съм бил прав. В момента е хаос, но ще се наредят нещата. Надявам се с промяната на есен в отбора и новият път по които ще се върви да се сетиш и да ми кажеш , че съм познал, а ти ,че си сгрешил.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 апр 2025 21:06

Мигача пак бродира, този дебил! До оняден рева, че от статични не сме вкарвали, сега пък само от статични сме вкарвали. Другата му простотия, че ИИ бил треньор. Хванала го е деменцията...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 14 апр 2025 21:08

Кво каза точно е изкендзал мигащия дъртак ? Понеже сега съм си пуснал великия Лудогорец, а тъпото им предаване ще трябва да го гледам по-късно на запис ? :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 апр 2025 21:22

Вълчан написа:Стига човек. Нищо такова няма. Просто аз лично също чакам да мине този кофти период. Няма да е лесно нито бързо, но ще се увериш ,че съм бил прав. В момента е хаос, но ще се наредят нещата. Надявам се с промяната на есен в отбора и новият път по които ще се върви да се сетиш и да ми кажеш , че съм познал, а ти ,че си сгрешил.

Този кофти период продължава вече 15 години. Като само при Сираков са 5 години.
Нищо такова няма да се случи. До октомври-ноември сме приключили курса за сезон 25/26. Само, че този път дори второто място няма да хванем.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 апр 2025 21:36

Няма ли да излезе някой от ръководството да се извини на феновете :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 апр 2025 21:47

metodito написа:
vvessel написа:Да сме дали мача на Морето просто няма логика.
Ина логика. Първо, коефицент седем преди мача. Колко е бил след гола ни, не знам. Но "Левски" вкара и спря да играе. Другото е Джими. Работиш в една фирма. Ти и колегите ти даваш всичко от себе си. Някакво ла*но си прави каквото иска, не идва на работа, те му дават нов договор за награда. Каква ти е мотивацията да продължиш да се влагаш?

Твоя Джими няма договор, а ги молят за такъв. Бала има, но играе същото като преди договора. Почти нищо. Лима си е същия. С него сме с човек по-малко.
Като се има предвид какво правят тия тримата в атака плюс Колев, който за три мача има две положения , на какво основание смяташ, че можем да бием Морето, че да им даваме мача съответно? Предните мачове (с изключение на Числото) не играхме ли същото? С Берое какво играхме? С Арда? Резила със Славия помниш ли?
Точно кое от тези мачове ти дава основание да мислиш, че вчера сме играли по-различно отколкото по принцип.
Пак да кажа, че имам сериозни съмнения за мача с Числото, защото точно там играхме различно на фона на останалите мачове преди и след това и много загадъчно уволниха треньора им веднага след мача.
Просто ми се струва абсурдно Сираков, към който нямам и капчица уважение, да събере футболистите преди мача и да им каже - момчета, тоя мач трябва да го загубим. Напълно невероятно ми звучи и е абсолютно скандално. От тези 10-12 души един да пропее и ще гръмнат чутовни скандали.
Докато обратната теза ми изглежда съвсем резонна. Хуйо е страхлив треньор , който след като поведе започва да пази резултата и освен това няма фантазия да ротира състава и да търси по-нетрадиционни решения. Самият факт че чака 5-6 минути да превързват Цунами и не смееше да го смени, като междувременно играе с един централен и рискува да ни вкарат гол е красноречив колко е умрял от страх да прави промени. Тоя става за някой средняк който се бори да не изпадне и ако остане до края на договора, догодина ше сме 5-6-то място. Макс.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 апр 2025 21:51

groti написа:Звучи като че и двата отбора не са искали да спечелят много много. В тази смешна лига да си 5ти е по-добре от четвърти. Морето и Ботев толкова се мъчеха да излязат от четворката. Морето не успя. Ние явно пък предпочетохме да вземем мерки и тирето да не влезе в 4ката. Така поне няма да ядем бой два пъти от тях.

Срещу тирето имаме 4 точки този сезон, срещу Морето 0.
Има по-голяма вероятност да вземем точки от Томаш отколкото срещу Илиев.

Върни се в “Левски”