1914.1902 написа:ПФК Левски няма никаква стратегия от над 15 години. Дори и краткосрочна. Отбор, който постоянно сменя футболисти и треньори няма никаква визия за изграждането си като тим, който да бъде някакъв фактор във вътрешното първенство и да успява редовно да участва в евротурнири. Няколко ръководства имахме през тези години и какъв беше планът? Едно огромно нищо.
Феновете също имат вина - в началото на сезон 2013/2014 бяха писали, че ги е срам да гледат футболистите на ПФК Левски след един резил в ЕКТ. Какво се случи след това? В следващия сезон сините направиха хикс срещу Хасково, а аз споделих във форума, че това е срам, но ми се споделя, че още малко съм щял да напиша, че и тренировките са позор; няколко години след това изоставаме на 19/20 точки от ЦСКА-София и Лудогорец и се говори навсякъде колко велики сме били на футболния терен ние; на следващия сезон споделям, че или си първи, или си никой, а ми се отговаря, че това не е така. В този период имахме и някакви горди четвърти места, страшен кеф. 8-)
Като започвах да гледам футбол беше напълно нормално да виждам как ПФК Левски мери сили с Ливърпул, Славия Прага, Бешикташ, Галатасарай, Ювентус, Челси, Барселона, Вердер и също така организира приятелски сблъсък с Бремен насред Герена.
А сега хората вече започнаха да смятат, че няма смисъл ПФК Левски да се класира в Европа, въпреки ползите, които може да има.
Хората, че искат силен отбор, е ясно.
Но изводът от твоите(и не само твоите) думи е един - Сираков не става и само загробва отбора! И отдавна мина времето, в което трябваше да си ходи. Но понеже е алчен кърлеж и без Левски е кръгла нула, затова ще стои в клуба, докато на хората не им писне и не го изгонят с камъни. Вече на няколко пъти го причакаха до джипа и той подбягва като кошута. Лошото е, че когато НЕИЗБЕЖНО се стигне до грозното му изгонване от клуба, ще е вече твърде късно. Ще е докарал Левски до просешка тояга и до дъното. В момента стои и смуче до последно каквото има да се оглозга от Левски и когато го подгоним, каруцата отдавна ще се е обърнала. Сираков и хора като Боримиров не трябва да помирисват власт!
Лошото е, че народът ни е мнооого търпелив.
Затова и Левски страда.
Гледам 350 000 сърби по улиците на Белград.
Това в Бг кога ще стане?
Никога!
От люлката до гроба, няма бял ден за роба.