Какво значение има в клубен отбор, какви са футболистите по народност?
Въпрос: Интер с колко италианци започна финала за ШЛ, който впоследствие спечели?
"Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Добре бе, аз никога няма да подкрепя чужд отбор срещу български, но как да е, има сини фенове, дето се вика побратимени с римските си колеги.. те си решават. Ок.
Но като искат да викат за Лацио трябва ли ОТБОРА Левски да се ангажира с това? Български отбор да се ангажира с подкрепата на италиански срещу друг български? Ха,ха....
Като искат толкова, да се разберат в кой сектор ще са (фейсбук алабала), да купуват от Домусчиев билети за съответния сектор и да си викат.
Инак какво, места за българска публика ли няма да има на Васил Левски? Стадиона ще е фрашкан ли?
Или подкрепата им ще важи само ако се набутат при гостуващата публика бухаххаа...
И се сетих преди време как хулеха червените фенове, подкрепяли Ливърпул и някой от турските отбори срещу Левски.
Било предателство и комплексарщина чак да ходят да викат за чужденци срещу българи..
Но като искат да викат за Лацио трябва ли ОТБОРА Левски да се ангажира с това? Български отбор да се ангажира с подкрепата на италиански срещу друг български? Ха,ха....
Като искат толкова, да се разберат в кой сектор ще са (фейсбук алабала), да купуват от Домусчиев билети за съответния сектор и да си викат.
Инак какво, места за българска публика ли няма да има на Васил Левски? Стадиона ще е фрашкан ли?
Или подкрепата им ще важи само ако се набутат при гостуващата публика бухаххаа...
И се сетих преди време как хулеха червените фенове, подкрепяли Ливърпул и някой от турските отбори срещу Левски.
Било предателство и комплексарщина чак да ходят да викат за чужденци срещу българи..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
tsonpen написа:
Ти си написал Дунав - Лудогорец и той е прав, че няма мач Дунав - Лудогорец с резултат 4:1. А като ти гледам състава и видеото, Иван Стоянов и Мишо Александров са на терена. Май нещо си оплескал.
Мача е Лудогорец-Дунав и сега когато уточнихме това оспорваш ли,че стартовия състав на разградчани е само с един (1) българин?
@BadBoy
Няма значение.Още повече,че това им носи успех.Но не пречи да се говори за модела който налагат Лудогорец в момента.Ако всички български отбори участващи в ЕКТ последват примера им,няма да е изненада да видим двубой в който на терена българите ще са повече в противниковия отбор.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Аз лично харесвам Лацио от времето коагато там игреха Ален Бокшич ,Арон Винтер и Пепе Синьори. Знам ,че някои от феновете на Левски са в приятелски отношения с някои от феновете на Лацио. Не виждам никакъв проблем да идат на стадиона и да подкрепят Лацио. Съмнявам се някой да иде на стадиона за да вика срещу Лудогорец- досега не съм виждал нищо подобно нито на мачовете на Лудогорец в ЕКТ нито пък у нас. Аз лично не подкрепям организрано да бъде подкрепян Лацио срещу Лудогорец, а всеки има право да си купи билет , да гледа мача и подкрепя ,които си иска.
На тези,които твърдят че подкрепата на чужд отбор срещу български е едва ли не национално предателство- за мен професионалния спорт няма как да бъде национална клауза. Все пак професионалния спорт е бизнес и като такъв всеки си има интерес и го преследва.
Към феновете на Лудогорец - разбирам доводите ви,но наскоро във форума на Лудогорец бях помоли да коментирате след като подкрепата на чужд отбор е едва ли не национално предателство,а подкрепата на ФК Лудогорец - национална кауза . То тогава какво е пререгистрирането на корабите на ПБМФ .За непосветениет преди братя Домусчиеви да станат собственици на ПБМФ корабите бяха регистрирани в България(почти всички),а след като станаха собственици корабите бяха регистрирани в Малта.Тук няма да коментирам колко скандално е българската държава да е собственик на кораби регистрирани в друга държава). Като говорите за злоба,как бихте коментирали думите на вашия собственик относно преговорите межди ФК Левски и Газпром? Или когато е в полза на ФК Лудогорец-"всичко е бизнес",а когато не е в изгода на ФК Лудогорец - "ние сме национална кауза". Може ли някой да обясни с какво успеха на един частен футболен клуб е повече национална клауза от успеха на друг също така частен футболен клуб. И ако вие работите срещу успеха на друг клуб, не е ли нормално да очаквате реципрочна реакция от другия клуб?
На тези,които твърдят че подкрепата на чужд отбор срещу български е едва ли не национално предателство- за мен професионалния спорт няма как да бъде национална клауза. Все пак професионалния спорт е бизнес и като такъв всеки си има интерес и го преследва.
Към феновете на Лудогорец - разбирам доводите ви,но наскоро във форума на Лудогорец бях помоли да коментирате след като подкрепата на чужд отбор е едва ли не национално предателство,а подкрепата на ФК Лудогорец - национална кауза . То тогава какво е пререгистрирането на корабите на ПБМФ .За непосветениет преди братя Домусчиеви да станат собственици на ПБМФ корабите бяха регистрирани в България(почти всички),а след като станаха собственици корабите бяха регистрирани в Малта.Тук няма да коментирам колко скандално е българската държава да е собственик на кораби регистрирани в друга държава). Като говорите за злоба,как бихте коментирали думите на вашия собственик относно преговорите межди ФК Левски и Газпром? Или когато е в полза на ФК Лудогорец-"всичко е бизнес",а когато не е в изгода на ФК Лудогорец - "ние сме национална кауза". Може ли някой да обясни с какво успеха на един частен футболен клуб е повече национална клауза от успеха на друг също така частен футболен клуб. И ако вие работите срещу успеха на друг клуб, не е ли нормално да очаквате реципрочна реакция от другия клуб?
Аз разбирам на мястото на Лудогорец да беше ЦСКА ,бих го приел за съвсем нормален случай.Не изгарям от симпатии към Л-ц,но викам за тях в ЕКТ,а това вашето си е чиста проба завист и вече се чудите къде да си насочите злобата и омразата
Не случайно един ваш колега съфорумец,след като за малко да станете щампиони миналата година,написа цяла тема ,защо и по какви причини цяла футболна България ви ненавижда .Е, сега вече думите му се потвърдиха на100% 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Лацио - Левски на 17.12.2009 г. за Лига Европа, на „Олимпико” 61 продадени билета!!!!!
Рекорд!!!!
Рекорд!!!!
Грухтят и не помнят как правеха шпалир на футболистите на Ливърпул още от летището, палеха фойерверки и огньове, пееха песни и танцуваха в чест на отбора от острова. Тогава какво беше? От къде на къде за тях може, за другите- не?! Зависи кой как го разбира. Въпрос на лична позиция. Резултат от глобализацията, разбира се. Впрочем, НПК излезе с официална позиция и разясни истината официално в сайта си. Останалото са вариации на тема от червени журналя.
Всеки има право да ходи на каквито мачове иска.
Един подкрепя Лудогорец, друг Лацио, никой няма право да им държи сметка.
Един подкрепя Лудогорец, друг Лацио, никой няма право да им държи сметка.
Народе???
Това е милионното доказателство, че отбора от Подуене е антибългарско сдружение. Сигурен съм, че в тяхното 100 годишно съществуване, няма нито един техен акт, който да е в полза и защита на България ! Само срам,омраза и завист! Сираков ви го каза в очите - лумпени и наркомани . А, вярно ! И доносници .
- Stahlgewitter
- Контакти:
MAXIMUS написа:Това е милионното доказателство, че отбора от Подуене е антибългарско сдружение. Сигурен съм, че в тяхното 100 годишно съществуване, няма нито един техен акт, който да е в полза и защита на България ! Само срам,омраза и завист! Сираков ви го каза в очите - лумпени и наркомани . А, вярно ! И доносници .
Както си тръгнал още малко и фенове на цска ще ни наречеш...