"Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: "Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Мнениеот BadBoy » 17 фев 2014 23:46

Какво значение има в клубен отбор, какви са футболистите по народност?
Въпрос: Интер с колко италианци започна финала за ШЛ, който впоследствие спечели?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 04:13

Добре бе, аз никога няма да подкрепя чужд отбор срещу български, но как да е, има сини фенове, дето се вика побратимени с римските си колеги.. те си решават. Ок.

Но като искат да викат за Лацио трябва ли ОТБОРА Левски да се ангажира с това? Български отбор да се ангажира с подкрепата на италиански срещу друг български? Ха,ха....

Като искат толкова, да се разберат в кой сектор ще са (фейсбук алабала), да купуват от Домусчиев билети за съответния сектор и да си викат.
Инак какво, места за българска публика ли няма да има на Васил Левски? Стадиона ще е фрашкан ли?
Или подкрепата им ще важи само ако се набутат при гостуващата публика бухаххаа...

И се сетих преди време как хулеха червените фенове, подкрепяли Ливърпул и някой от турските отбори срещу Левски.
Било предателство и комплексарщина чак да ходят да викат за чужденци срещу българи..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2014 09:37

tsonpen написа:
Ти си написал Дунав - Лудогорец и той е прав, че няма мач Дунав - Лудогорец с резултат 4:1. А като ти гледам състава и видеото, Иван Стоянов и Мишо Александров са на терена. Май нещо си оплескал.

Мача е Лудогорец-Дунав и сега когато уточнихме това оспорваш ли,че стартовия състав на разградчани е само с един (1) българин?

@BadBoy
Няма значение.Още повече,че това им носи успех.Но не пречи да се говори за модела който налагат Лудогорец в момента.Ако всички български отбори участващи в ЕКТ последват примера им,няма да е изненада да видим двубой в който на терена българите ще са повече в противниковия отбор.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 фев 2014 10:09

Аз лично харесвам Лацио от времето коагато там игреха Ален Бокшич ,Арон Винтер и Пепе Синьори. Знам ,че някои от феновете на Левски са в приятелски отношения с някои от феновете на Лацио. Не виждам никакъв проблем да идат на стадиона и да подкрепят Лацио. Съмнявам се някой да иде на стадиона за да вика срещу Лудогорец- досега не съм виждал нищо подобно нито на мачовете на Лудогорец в ЕКТ нито пък у нас. Аз лично не подкрепям организрано да бъде подкрепян Лацио срещу Лудогорец, а всеки има право да си купи билет , да гледа мача и подкрепя ,които си иска.
На тези,които твърдят че подкрепата на чужд отбор срещу български е едва ли не национално предателство- за мен професионалния спорт няма как да бъде национална клауза. Все пак професионалния спорт е бизнес и като такъв всеки си има интерес и го преследва.
Към феновете на Лудогорец - разбирам доводите ви,но наскоро във форума на Лудогорец бях помоли да коментирате след като подкрепата на чужд отбор е едва ли не национално предателство,а подкрепата на ФК Лудогорец - национална кауза . То тогава какво е пререгистрирането на корабите на ПБМФ .За непосветениет преди братя Домусчиеви да станат собственици на ПБМФ корабите бяха регистрирани в България(почти всички),а след като станаха собственици корабите бяха регистрирани в Малта.Тук няма да коментирам колко скандално е българската държава да е собственик на кораби регистрирани в друга държава). Като говорите за злоба,как бихте коментирали думите на вашия собственик относно преговорите межди ФК Левски и Газпром? Или когато е в полза на ФК Лудогорец-"всичко е бизнес",а когато не е в изгода на ФК Лудогорец - "ние сме национална кауза". Може ли някой да обясни с какво успеха на един частен футболен клуб е повече национална клауза от успеха на друг също така частен футболен клуб. И ако вие работите срещу успеха на друг клуб, не е ли нормално да очаквате реципрочна реакция от другия клуб?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2014 21:13

Аз разбирам на мястото на Лудогорец да беше ЦСКА ,бих го приел за съвсем нормален случай.Не изгарям от симпатии към Л-ц,но викам за тях в ЕКТ,а това вашето си е чиста проба завист и вече се чудите къде да си насочите злобата и омразата :idea: :!: Не случайно един ваш колега съфорумец,след като за малко да станете щампиони миналата година,написа цяла тема ,защо и по какви причини цяла футболна България ви ненавижда .Е, сега вече думите му се потвърдиха на100% ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 18 фев 2014 21:51

Лацио - Левски на 17.12.2009 г. за Лига Европа, на „Олимпико” 61 продадени билета!!!!!
Рекорд!!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 фев 2014 19:40

Грухтят и не помнят как правеха шпалир на футболистите на Ливърпул още от летището, палеха фойерверки и огньове, пееха песни и танцуваха в чест на отбора от острова. Тогава какво беше? От къде на къде за тях може, за другите- не?! Зависи кой как го разбира. Въпрос на лична позиция. Резултат от глобализацията, разбира се. Впрочем, НПК излезе с официална позиция и разясни истината официално в сайта си. Останалото са вариации на тема от червени журналя.

Потребителски аватар
Hug
Контакти:

Мнениеот Hug » 19 фев 2014 19:52

Всеки има право да ходи на каквито мачове иска.
Един подкрепя Лудогорец, друг Лацио, никой няма право да им държи сметка.
Народе???

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 19 фев 2014 20:18

Това е милионното доказателство, че отбора от Подуене е антибългарско сдружение. Сигурен съм, че в тяхното 100 годишно съществуване, няма нито един техен акт, който да е в полза и защита на България ! Само срам,омраза и завист! Сираков ви го каза в очите - лумпени и наркомани . А, вярно ! И доносници .

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 фев 2014 20:52

MAXIMUS написа:Това е милионното доказателство, че отбора от Подуене е антибългарско сдружение. Сигурен съм, че в тяхното 100 годишно съществуване, няма нито един техен акт, който да е в полза и защита на България ! Само срам,омраза и завист! Сираков ви го каза в очите - лумпени и наркомани . А, вярно ! И доносници .

Както си тръгнал още малко и фенове на цска ще ни наречеш... :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”