Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:19

Blue_Lion написа:
milen.hristov написа:По традиция през последните години сектор „Б" пълни криминалната хроника. В същия ден, в който полицията разби депо за наркотици във фенклуба на Левски на столичната улица „Цар Симеон", група лумпени от „синята" агитка са нападнали от засада ученици от столичното 35-то училище.

Както стана ясно от МВР и медиите маскирани насилници са смазали от бой с ритници, боксове и ножове 16-годишния Андрей, приет в „Пирогов" с опасност за живота. По-късно на жертвата са извадени единият бъбрек и далакът. Родители и близки на потърпевшите разказаха, че шайка от малолетни престъпници вилнее от дълго време и напада в гръб беззащитни младежи. Предишният инцидент е станал на 7 ноември т.г., когато са бити четирима ученици от 35-то училище. Като тартор на бандата, основен виновник за терора и извършител на покушението срещу Андрей е посочен Валентин Стоянов, познат като активен участник в агитката на Левски.

По подобен начин преди повече от десет години убийци от сектор „Б" отнеха живота на привърженика на ЦСКА Младен Младенов в центъра на София, но и досега правосъдието не е наказало виновните. Опитите да се стигне до истината удрят на камък заради височайшата адвокатска защита на обвиняемите и уличния натиск от страна на нарко-средите в хода на разследването.

Освен трагичните последствия, криминалната тенденция около определени среди в сектор „Б" хвърля петно и върху нормалните фенове на Левски. Обществото и органите на реда отдавна са се убедили, че част от „синята" агитка е изпаднала в пряка зависимост от лица и групи от подземния свят. На ход е държавата, защото призракът на насилието и беззаконието вече дебне зад всеки ъгъл...

Ти нямаш право да си толкова неадекватен...сигурен ли си, че си от ЛЕВСКИ ??? И аз се чудя, кой те направи МОД ?

Автора на тази статия заслужава публичен разстрел, защото внася напрежение, а ти заслужаваш докато те бесят да те разстрелят, защото се водиш фен на ЛЕВСКИ и копираш неща, които нямат нищо общо с реалността ! В нито една медия (освен тази на ГА) не се споменава, че момчето е фен на ЛЕВСКИ, а се споменава, че е от футболна агитка - колко удобно нали ?
Сега да кажат, че е фен на ЛЕВСКИ, ок, но до вчера и досега никой такова нещо не е казал, но ти по презумция ще нападнеш феновете на ЛЕВСКИ !
Как може да искаш да живеем в Полицейска държава...та това си е връщане на Комунизма бе ! Никога не съм вярвал, че може да има толкова неадекватен човек като теб...

когато го пишех го потвърждаваха по бтв

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:28

genius написа:Лицето milen.hristov кой го е направил модератор в този форум? Няма по-провокативен антилевскар от него! Вече почти спрях да влизам тук защото ми е неприятно да чета тоновете помия които излива той и приятелчетата му върху любимия ми отбор. Призовавам потребителите за бойкот на форума докато не го изритат този комплексиран несретник!

По принцип не отговарянм на лични нападки,но темата е сериозна и ще си го позволя.
Много ли ти е приятно когато шепа наркомани,пласьори и убийци от стадиона на любимият ти отбор подкрепят техните братя по съдба.
Да ти припомня още как бяхме на крачка преди години да играем срещу Киево на чужд терен,заради изцепките на същитет тези които защитаваш,защото били от твоят отбор в мача с Сиони.
Онзи финландският терорист където изтрепа маса народ,ако е от Левски и него ли ще го защитаваш

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:33

istinskilevskar написа:Абе пубертети малоумни.
Нападате един човек ,който казва истината,че заради него Левскари нямало да пишат във форум !!!
А знаете ли колко Левскари не ходят на мач на Левски ,заради тази шайка наркомани ,които защитавате тук !!!
Знаете ли колко пребити Левскари има от тези наркодилъри София запад !?!
Те са главните виновници на мач на Левски на Герена в сектор "Б" да има по 200 човека !
Нещо ,което никога през годините не се е случвало !
Наркодилърите са виновни,че все повече хора мразят Левски-последните изцепки във Варна(наръганите момичета с ножове)!!!
И да, вчера по телевизията казаха,че момчето,което е с опасност за живота е пребито от фенове на Левски !!! Перфектен имидж за отбора на народа !!!
Кой спонсор ще си даде парите на нас ,като имаме такива престъпници ,като София запад,които са лицето на Левски ???
Всички знаем ,че са наркодилъри и престъпници,но нямало проблеми защото били направили много за сектора-напротив !Разбиха сектора и сега сме на нивото на Славия и Локо Сф с по 200 човека в сектора и по 700 на мач !!!Затвориха сектор "В",заради тези уроди !!!Кой нормален Левскар ще иска да иде на стадиона като знае какви отрепки има до себе си ?!?
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ и не се излагайте ,като си затваряте очите за неща,които вредят на клуба !!!

Подкрепями се подписвам под мнението ти,но пиши с нормален шрифт

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 ное 2011 22:34

milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:
milen.hristov написа:По традиция през последните години сектор „Б" пълни криминалната хроника. В същия ден, в който полицията разби депо за наркотици във фенклуба на Левски на столичната улица „Цар Симеон", група лумпени от „синята" агитка са нападнали от засада ученици от столичното 35-то училище.

Както стана ясно от МВР и медиите маскирани насилници са смазали от бой с ритници, боксове и ножове 16-годишния Андрей, приет в „Пирогов" с опасност за живота. По-късно на жертвата са извадени единият бъбрек и далакът. Родители и близки на потърпевшите разказаха, че шайка от малолетни престъпници вилнее от дълго време и напада в гръб беззащитни младежи. Предишният инцидент е станал на 7 ноември т.г., когато са бити четирима ученици от 35-то училище. Като тартор на бандата, основен виновник за терора и извършител на покушението срещу Андрей е посочен Валентин Стоянов, познат като активен участник в агитката на Левски.

По подобен начин преди повече от десет години убийци от сектор „Б" отнеха живота на привърженика на ЦСКА Младен Младенов в центъра на София, но и досега правосъдието не е наказало виновните. Опитите да се стигне до истината удрят на камък заради височайшата адвокатска защита на обвиняемите и уличния натиск от страна на нарко-средите в хода на разследването.

Освен трагичните последствия, криминалната тенденция около определени среди в сектор „Б" хвърля петно и върху нормалните фенове на Левски. Обществото и органите на реда отдавна са се убедили, че част от „синята" агитка е изпаднала в пряка зависимост от лица и групи от подземния свят. На ход е държавата, защото призракът на насилието и беззаконието вече дебне зад всеки ъгъл...

Ти нямаш право да си толкова неадекватен...сигурен ли си, че си от ЛЕВСКИ ??? И аз се чудя, кой те направи МОД ?

Автора на тази статия заслужава публичен разстрел, защото внася напрежение, а ти заслужаваш докато те бесят да те разстрелят, защото се водиш фен на ЛЕВСКИ и копираш неща, които нямат нищо общо с реалността ! В нито една медия (освен тази на ГА) не се споменава, че момчето е фен на ЛЕВСКИ, а се споменава, че е от футболна агитка - колко удобно нали ?
Сега да кажат, че е фен на ЛЕВСКИ, ок, но до вчера и досега никой такова нещо не е казал, но ти по презумция ще нападнеш феновете на ЛЕВСКИ !
Как може да искаш да живеем в Полицейска държава...та това си е връщане на Комунизма бе ! Никога не съм вярвал, че може да има толкова неадекватен човек като теб...

когато го пишех го потвърждаваха по бтв

Ти ли писа статията ???

И кой за Бога тук защитава София - Запад ? Всички сме на мнение,че ако тези хора са виновни трябва да бъдат наказани ! Сега разбра ли ме ?????
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:36

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Нищо няма да вземете, но тва " Справедливост за ИЦо и Любо ще ви седи винаги и всички ще си се смят и ще видят колко сте жалки! Но тъй като вие НЯМАТЕ глас в сектора, ще търпите! ;)

Много ни е трудно! Толкова взети знамена, толкова счупени ченета, толкова унижения над чужди агитки и в частност една много "вярна", това е много трудно за изтърпяване. Горките ние... :lol:

Божеее,каква гордост

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:39

Rivaldo10 написа:
istinskilevskar написа:
Абе хлапе заблудено,какви ченета,какви унижения ?!?
Унижението е празния стадион и отлива на Левскари !!! Не разбрахте ли,че читав собственик и спонсор няма да се появи,докато утайката на обществото не се разкара от Герена !И докато София запад е идол за такива малоумници като теб !
Както си тръгнал ще станеш поредния дилър на наркотици и ще гниеш по затворите !

Как реши, че София-Запад са ми идоли? Откъде пък знаеш как съм тръгнал, че ще ставам дилър? Хлапе ще викаш на сина си, ако не си самият ти хлапе! Ако решиш пак да ме обиждаш, гледай да не е по форуми, така правят мишлетата.
Такива като теб винаги си намират оправдания, за да не ходят на мачове и винаги друг им е крив. Аз си ходя от доста време в "Б" и нито съм наркоман, нито съм криминално проявен, нито съм бил бит, нито пък си бил някой от сектора, който не е единственият сектор на стадиона! Последното е много важно! Как така срещу Видима ви е толкова страх от София-Запад, а в евромачовете (основно) сме в пъти повече, тогава не ви ли е страх? Май проблема ще излезе друг, а? ;)

Просто има повече полиция,а хората въпреки всичко имат все повече доверие на нея

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 ное 2011 22:42

Rivaldo10 написа:
istinskilevskar написа:
Абе хлапе заблудено,какви ченета,какви унижения ?!?
Унижението е празния стадион и отлива на Левскари !!! Не разбрахте ли,че читав собственик и спонсор няма да се появи,докато утайката на обществото не се разкара от Герена !И докато София запад е идол за такива малоумници като теб !
Както си тръгнал ще станеш поредния дилър на наркотици и ще гниеш по затворите !

Как реши, че София-Запад са ми идоли? Откъде пък знаеш как съм тръгнал, че ще ставам дилър? Хлапе ще викаш на сина си, ако не си самият ти хлапе! Ако решиш пак да ме обиждаш, гледай да не е по форуми, така правят мишлетата.
Такива като теб винаги си намират оправдания, за да не ходят на мачове и винаги друг им е крив. Аз си ходя от доста време в "Б" и нито съм наркоман, нито съм криминално проявен, нито съм бил бит, нито пък си бил някой от сектора, който не е единственият сектор на стадиона! Последното е много важно! Как така срещу Видима ви е толкова страх от София-Запад, а в евромачовете (основно) сме в пъти повече, тогава не ви ли е страх? Май проблема ще излезе друг, а? ;)

И аз съм така :)

Просто има повече полиция,а хората въпреки всичко имат все повече доверие на нея[/quote]

О, Боже...поне като се излагаш, прави го от твое име ! Хората толкова много вярват на полицията и толкова я обичат - абе ти в някаква алтернатива България ли живееш ?
Последна промяна от Blue_Lion на 25 ное 2011 22:43, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2011 22:43

trayan16 написа:Всичко е заради Разград!И аз бях там,бях един от първите,които почнаха да го псуват тоя,никой не ни е давал тон,всичко беше спонтанно!

Щом си политически активен гласува на изборите или забрави.Абе важното е да се псува Бойко

trayan16

Мнениеот trayan16 » 26 ное 2011 09:16

milen.hristov написа:
trayan16 написа:Всичко е заради Разград!И аз бях там,бях един от първите,които почнаха да го псуват тоя,никой не ни е давал тон,всичко беше спонтанно!

Щом си политически активен гласува на изборите или забрави.Абе важното е да се псува Бойко

Гласувах на изборите още в 7 сутринта!Според теб тия,които изведнъж почнахме да скандираме против Бойко не живеем в България и не виждаме,че държавата ни се връща 30 години назад!Народа не може да бъде излъган!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 ное 2011 11:32

Странно как вие викате против Бойко, той ви търси спонсори. Явно не ви мрази чак толкова..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”