Като цяло съм доволен от играта ни. Нищо общо със старта на предишните, няколко шампионата. Особено физически. През първото полувреме, въпреки сгъстената и добре играеща защита на Етър, имахме няколко чудесни възможности да отбележим. И като че ли бяхме по-агресивни. През второто не, не толкова агресивни, но пък имахме по-чистите положения. Особено, онова на Алар и положението при "засадата".
А, това, че играем без "чист" централен нападател за мен е по-офанзивната тактика. Така повече хора и от повече зони излизат на положение.
efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа
vvessel написа:За такива мачове лекарството е статични положения и удари от далеч. Ние на корнери сме напълно импотентни от поне година а удар от далече не видях освен нещо смехотворно на Мариани.
Един дето да осъзнае за какво става дума. Мен затова ме дразнеше едно време Яблонски, че все вкарваше след корнери и статични положения. И точно това ви липсва в момента и ще страдате много занапред. В такива мачове не са важни положенията ...важното е да има класа да се вкара без положение, както искате така ме разбирайте

- ralka_levskarka
- Контакти:
ogrizko написа:vvessel написа:За такива мачове лекарството е статични положения и удари от далеч. Ние на корнери сме напълно импотентни от поне година а удар от далече не видях освен нещо смехотворно на Мариани.
Един дето да осъзнае за какво става дума. Мен затова ме дразнеше едно време Яблонски, че все вкарваше след корнери и статични положения. И точно това ви липсва в момента и ще страдате много занапред. В такива мачове не са важни положенията ...важното е да има класа да се вкара без положение, както искате така ме разбирайтеДемек корнер, разбъркване, далечен удар ей такива.... ама щом ще се мъчите да влизате с топката във вратата, още доста нулеви равенства ще имате ...пък иначе се радвайте, че играете по-добре и създавате по 2-3 положения при сгъстена отбрана ...
![]()
Яблонски тия голове ги вкара И благодарение на Гомез. И сам можеш да направиш справка колко има с него в отбора и колко без него.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT
Ralka, изобщо не смей да отваряш дума за Гомез. Ти знаеш ли колко пари вземаше този? Знаеш ли колко хора от форума и на стадиона му плащаха заплатата от техните джобове. Хората не ядяха с дни и се лишаваха, заради него
А той на всичкото отгоре беше все намръщен и се мърдосваше! Затова неговите центрирания, асистенции, дори головете му не се броят 
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Доволен съм от представянето. Абсолютно никакви шансове за Етър, опълченска тактика. Съдията откровено показа различен аршин за еднакви нарушения. Засадата на Горанов още на стадиона се видя, че е тотална измислена. Пак ни почват от първият кръг, дано се вземат мерки. Отборите се разбраха да играят честно, съдиите обаче явно ще си карат по старому.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
не съм чел предишните мнения, но се надявам да няма късане на тениски и големи драми. Очаквах тегав мач, но не очаквах чак такова опълчение от Етър. Нека.. ще има такива съперници и трябва да търсим варианти срещу тях. При все опълчението, обаче успяхме да направим 3-4 добри положения. Дори Мариани центрира няколко пъти успешно от корнер. Не виждам нищо драматично или трагично. Тук ни е нужен този така искан от Хубчев таран, който да разбива бетона и да насочва топки към бързите ни крила. Според мен мачът беше положителен от гледна точка на усилия и работа, която всички положиха.
110 години любов!
А едно време Наско вкарваше по три на мач. И сам си ги изработваше. Центрираше и тичаше да скача с глава. А пък Бардон какви ги правеше. И Цихмойструг. Докога ще ги дъвчем минали заминали?
- damyanov1963
ogrizko написа:vvessel написа:За такива мачове лекарството е статични положения и удари от далеч. Ние на корнери сме напълно импотентни от поне година а удар от далече не видях освен нещо смехотворно на Мариани.
Един дето да осъзнае за какво става дума. Мен затова ме дразнеше едно време Яблонски, че все вкарваше след корнери и статични положения. И точно това ви липсва в момента и ще страдате много занапред. В такива мачове не са важни положенията ...важното е да има класа да се вкара без положение, както искате така ме разбирайтеДемек корнер, разбъркване, далечен удар ей такива.... ама щом ще се мъчите да влизате с топката във вратата, още доста нулеви равенства ще имате ...пък иначе се радвайте, че играете по-добре и създавате по 2-3 положения при сгъстена отбрана ...
![]()
И това го казваш на отбор, който в последния мач с вас ви е бил с 5:1
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- bilyaletdinov
- Контакти:
Не лош мач за нас. Просто ми липсваше малко повече точност е завършващата. Много рано почнаха съдиите да свирят срещу Левски. Абсолютно измислена засада.
Каргас игра добре вчера. Беше далеч по-стабилен.
Каргас игра добре вчера. Беше далеч по-стабилен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
NOMER14 написа:В играта ни вече има голови атаки и трайно владеене на топката. Още в мача със Зенит се видяха наченки на това.
+1
........и все пак четири мача при голова разлика 8-1 нещо което не може да си спомним доста отдавна????