Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
абе този дебелия Христо Ристосков няма ли да спира вече да свири защото вече става нетърпимо. Имаше чиста дузпа в полза на Черно море в 28-та минута на мача при нарушение на Горан Блажевич срещу Валери Домовчийски. Вратарят на Левски не играе с топката, влиза с бутоните напред, застрашава по някакъв начин здравето на Валери Домовчийски-ТОВА Е 100% ДУЗПА и не се учудвам че за пореден път на Герена се свири само в едната посока(в полза на Левски). Много ще ми е любопитно как точно съдийската комисия ще се произнесе по тази ситуация но няма да се учудя ако защитят решението на Христо Ристосков. Искрено се надявам съдийските отсъждания в полза на Левски да престанат(през миналия сезон станахме свидетели на цялата съдийска помощ ЗА Левски) и реферите да отсъждат това което трябва!
Готин шпалир за голчето на Димов. Поздравления!
THE G.A.M.E написа:Левски би, и само 23 страници ...![]()
Левскимразци, стегнете се бре.
Чакай, чакай.... само ЛЕВСКИ да не вземе следващия мач и 50 стр. не мърдат

Много слаб мач за нашите. Чист късмет си е, че ги бихме.
Блажевич за мен беше играч на мача. Спаси ни на много пъти. Покри грешките на защитниците и даваше увереност на съотборниците си.
Ако играем така и срещу Лудогорец, ще ни спукат от голове.
Ситуацията на Домовчийски за мен е дузпа, въпреки че имаше и момент на предварително падане. Има контакт, вратарят не играе с топката ---> дузпа.
Блажевич за мен беше играч на мача. Спаси ни на много пъти. Покри грешките на защитниците и даваше увереност на съотборниците си.
Ситуацията на Домовчийски за мен е дузпа, въпреки че имаше и момент на предварително падане. Има контакт, вратарят не играе с топката ---> дузпа.
- ralka_levskarka
- Контакти:
tevez написа:Много слаб мач за нашите. Чист късмет си е, че ги бихме.
Да бе, Блажевич е слаб

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Гонзо неразбира от футбол, в Пред банята заяви, че вчера е имало 100% дузпа за Черно море
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Гонзо неразбира от футбол, в Пред банята заяви, че вчера е имало 100% дузпа за Черно море
+ Антон Генов
Недадени жълт картон на Белаид и червен такъв на Старокин.
memnto написа:Недадени жълт картон на Белаид и червен такъв на Старокин.
Белаид получи жълт картон.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tи само Белаид ли видя от последните ми два коментара?
А и това нарушение, което показаха в пред Банята, за него му беше спестен картона, респективно червен.

А и това нарушение, което показаха в пред Банята, за него му беше спестен картона, респективно червен.