efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот 1914.1902 » 14 апр 2025 08:10

Това като нищо ще бъде един най-слабите полусезони на Левски, след като се вижда и какво предстои в плейофите. Огромна подигравка и с феновете, които напълниха доста солидно стадиона вчера за тим, който не показва кой знае какво. Не се вижда някакъв изход от ситуацията, а гледат да избутат до края на сезона. Изгледите, че се гради нещо позитивно ги няма и преобладават отрицателните тенденции.

За огромен срам бих определил резултатите от мачовете срещу Ботев, Черно море и Славия на ''Герена''. Цялостно през сезона не сме впечатлили кой знае колко срещу отборите от топ 10, ще видим следващата седмица как ще бъде и срещу 11-ия Септември. Поради тази причина и умишлено качвам снимка преди всеки мач с всички резултати през кампанията, където се вижда какво са сътворили на ''Герена''.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2025 10:08

vvessel написа:
metodito написа:"Левски" игра скандално. Странно е колко слабо игра "морето". Реабилитацията на Джими е ключова грешка. Продажба на целия отбор е единствения път. До днес бях убеден, че това, че "Левски" продава мачове е внушение. До днес.

Левски игра, както иска треньора. Последните мачове ясно се забелязва стила който Хуйо иска да наложи и с всеки мач му се получава все повече.
Джими, както му викаш, остана поради лакомията на Сираков, който си вярва, че може да вземе пари от него, както и от Бала. Генчев беше абсолютно прав да иска махането и на двамата, които имат два свестни мача от началото на годината. Но Генчев беше непослушен и неудобен и се използва недоволството на феновете от неубедителната игра, за да докарат Хуйо, който си е един чиновник, който си тренира отбора и не се интересува от странични неща. За каквото и друго да го питат, препраща въпроса към ръководството или скаутското звено. Той няма визия за развитие на отбора, а гледа целите които са му поставили и цитира статистика. Сухар до степен счетоводител, който след загуба у дома обяснява, че от 10 години не сме били втори и че било успех. Смятай какъв тип води отбора.

Наречи ме конспиролог, но за мен този мач беше игран другаде. Поведението на "Левски" беше скандално след първия гол. Между другото не мога да си намеря мнението (не ми се търси назад), че този мач ще е двойка. Погледнах коефицента - 7. Какви стадиони обсъждаме тука, майна, какви пет лева. А може би Хулио е поставен точно с цел. Има нещо много покварено сбъркано в "Левски". Отвратен съм!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 апр 2025 10:25

Левски до преди няколко години не губеше на християнски празник. Не, че съм вярващ, но беше хубава традиция.
Вчера бях на имен ден, та слава богу не гледах това мъчение. Слушайки испанеца останах с впечатление, че за пореден път сме натискали, натискали и накрая с два удара 2 гола. Да, ама според статистиката мачът е бил доста равностоен. С умиление се връщам към моментите, в които не знаехме ще ни има ли - тогава поне нещата бяха истински. Сега всичко смърди!
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2025 11:04

groti написа:Левски до преди няколко години не губеше на християнски празник. Не, че съм вярващ, но беше хубава традиция.
Вчера бях на имен ден, та слава богу не гледах това мъчение. Слушайки испанеца останах с впечатление, че за пореден път сме натискали, натискали и накрая с два удара 2 гола. Да, ама според статистиката мачът е бил доста равностоен. С умиление се връщам към моментите, в които не знаехме ще ни има ли - тогава поне нещата бяха истински. Сега всичко смърди!

След вкарването на гола, спряхме да играем. Според мен и "морето" даже се учудиха. Головете им даже не бяха балъшки. Със странно поведение на халфове и защита при тях. Поведението на варненци не беше да са излезли за победа. Толкова плахи не съм ги виждал да излизат. Ако този мач не се разлежда от УЕФА, не знам кой. Лично за мен, това е скандал, сравним с казанската афера.
Поведението на Вутов беше без думи.Сега... чак пък толко... Айде, нема нужда.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 апр 2025 11:22

vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

Този все повече ми заприличва на Пепе Мурсия, ма оня поне го изгониха набързо

Оня въобще не си го спомням, само знам че докара двама добри играчи, които като цяло изнесоха сезона.

Колко да са го изнесли? 7 място. Аз не помня по-задно класиране на Левски откакто гледам футбол, а това са 45 години

Осми , когато Сираков взе акциите.
А Левски беше на две минути от вземането на купата срещу същите ботушари. Сещаш се за мача в Бургас.
Две седмици преди това ги разказахме във Варна, но на финала късмета ги покри. Или просто се възползваха от нашия малшанс.

Но няма да кажеш и дума за спестения ви червн картон и пресилените два жълти след това на Стенио,нали?Иначе кармата си знае работата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 апр 2025 11:45

Veso1913 написа:Но няма да кажеш и дума за спестения ви червн картон и пресилените два жълти след това на Стенио,нали?Иначе кармата си знае работата.

Мога да говоря много за спестени червени картони. Особено на Тича, особено за домакинстващия отбор. Мога да говоря и за спестена дузпа вчера. Но не говоря, защото играхме безобразно слабо и е факт. Факт е също, че преди финала ви пребихме на Тича, което изигра лоша шега на отбора и изцяло подцени финала, който взехте с късмет. А дали е имало червен картон за нас, дали вашия е бил пресилен, дали имаше дузпа за нас в продължението е дълга и спорна тема. Аз се придържам главно към фактите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 апр 2025 11:54

metodito написа:
groti написа:Левски до преди няколко години не губеше на християнски празник. Не, че съм вярващ, но беше хубава традиция.

След вкарването на гола, спряхме да играем. Според мен и "морето" даже се учудиха. Головете им даже не бяха балъшки. Със странно поведение на халфове и защита при тях. Поведението на варненци не беше да са излезли за победа. Толкова плахи не съм ги виждал да излизат. Ако този мач не се разлежда от УЕФА, не знам кой. Лично за мен, това е скандал, сравним с казанската афера.
Поведението на Вутов беше без думи.Сега... чак пък толко... Айде, нема нужда.

Според мен този мач беше загубен от ибериеца. След 57-мата минута Левски на практика остана без защита. Цунами трябваше да бъде сменен защото вече на беше пълноценен. Нежеланието му не е оправдание. Треньорска грешка. Вярно, че ръководи защитата, но Макун можеше да свърши същата работа. Отгоре на всичко е здрав и подвижен. Холандецът е слаб защитник, въпреки отбелязания гол. По времето на Хосе и Ноа търкаше пейката. От ляво и от дясно двамцата са непостоянни. С изключение на някои случайни проблясъци те са по-скоро колебливи в защита и неубедителни в атака. Когато ритнат накриво топката се получава и центриране, даже и гол може да влезе, но се случва рядко. Отстъпват и физически. Нападателите продължават да са длъжници. Моят любимец Марин отново беше въпреки. Може и да направи трансфер лятото, но ако така продължава нищо чудно през 26-та да го видим в Арда. Един като него пред време тръгна за Арсенал но се озова в Касъмпаша. Джавалето не знам какво искаше да покаже, но не му се получи. Истината е, че освен Цунами и Костадинов другите са на грешното място. Щипка в загубата сложи и съдията. А като знам каква слава се носи на онзи с прокъсаните джобове не изключвам и някоя и друга конспирацийка.
Слаб треньор, треторазрядни ритнитопковци, продажен "собственик". Единствено публиката беше на ниво. До кога ли?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2025 12:10

За мен този мач беше или продаден или вкупом саботираха Хулио. Джемили трябваше да бъде освободен. Супер футболист, калпав човек.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 апр 2025 12:53

Аз се извинявам на Станислав Генчев, който презрително наричах Генчо. Явно той беше прав и Джемили-то трябваше да го шкартират отдавна. Куршумът също е епизодичен играч и е пари на вятъра. Явно Станислав Генчев знаеше, че тези футболисти не стават за друго освен 3-5-2. В първенство, в което тирето е с треньор Белият зъб, Луноходец прави глупост след глупост, а Морето и Ботев ги бие всеки друг освен теб да не можеш да се бориш за първо място е срам!
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 апр 2025 13:03

Абсолютно дъно , припошко дъно , са тези подмятания , че сме го дали мача.

Върни се в “Левски”