efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Мнениеот 1914.1902 » 17 мар 2025 09:44

Till.Lindemann написа:Защо Левски е ПФК Левски, а другите клубове са Арда, Лудогорец и ЦСКА-Сф?
Те не са ли ПФК?
Забелязвам, че всеки път така ги изписваш?
По каква причина ние сме ПФК, а те не са?

Защото така ми харесва най-много да ги пиша.

Иначе ето как се изписват всички отбори:

https://www.bfunion.bg/news/50817/9

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 мар 2025 09:48

Till.Lindemann написа:Имаш ли представа кои стоят зад Ман Сити?
Имаш ли представа колко петролни милиарди долари притежават?
Имаш ли представа, че Сити им е една брънка от веригата с бизнеси, които притежават?
Имаш ли представа, че хората-собственици на Сити, притежават клубове в Тайланд, Белгия, САЩ, Бразилия, Южна Корея и Япония?
И Сити им е емблемата на колекцията.
Като как си представяш Сити да се върнат там, където са били преди 20 год?
Парите пробиват и там, където свредлото не може.

Е, има и обратните примери. В Нюкясъл също се изливат немалко пари, ама едва вчера, с 300 зора, спечелиха една въшлива купа.
ПСЖ с всичките Неймари, Мбапета и Месита в Европа направиха една кръгла нула. Сега, с по-скромни момчета, може и да им се получи. Барса също свиха бюджета...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2025 10:05

Till.Lindemann написа:
W84me написа:
ikar написа:Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".
Какви очаквания! Какъв хоризонт! Какъв оптимизъм. Надежда всяка забравете!

По принцип треньора няма много работа да пипа по селекцията. Това го има и в големите отбори. Иначе ръководството е леш.

Викаш, Анчелоти не се меси в селекцията на Реал и всичко е на принципа кво'т дадат и кво'т докара Флорентино Перес?
Няма уважаващ себе си клуб, в който селекцията да се прави БЕЗ мнението на треньора. Запомни това.

Веласкес или който и да е треньор в БГ не е Анчелоти. Нашите клубове трябва да си следват дългосрочна стратегия и да вземат треньори, които отговарят на нея. Не да пазаруваме нов отбор през 6 месецеа, защото новият треньор имал други виждания за играта.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 17 мар 2025 10:14

Дон Хулио вече почна да издиша. Който е заложил, че ще го изгонят преди рождения му ден, вече брои пачките. Били сме най-добрия отбор последните 6 мачове. Стига бе, верно ли? Я да погледнем класирането спрямо моментната форма на отборите. Левски са на 5-то място. Еххаа, ние ли наистина сме били най-добрия отбор. НСПП, Боримирката и Йовов вън от Левски!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 мар 2025 10:16

И каква е дългосрочната стратегия на Левски? Някой да е чувал или прочел нещо за такава стратегия? Доколкото знам последно Генчев каза, че не е запознат с клубната стратегия/визия за бъдещето на клуба. Явно такава няма и няма как да има при настоящите ръководители, които са на принципа "Ден да мине, друг да дойде".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 мар 2025 10:22

Aronaks написа:Дон Хулио вече почна да издиша. Който е заложил, че ще го изгонят преди рождения му ден, вече брои пачките. Били сме най-добрия отбор последните 6 мачове. Стига бе, верно ли? Я да погледнем класирането спрямо моментната форма на отборите. Левски са на 5-то място. Еххаа, ние ли наистина сме били най-добрия отбор. НСПП, Боримирката и Йовов вън от Левски!

Не го знам кога има рожден ден, но няма да бъде изгонен преди да бъде провален сезон 2025/26. Някъде около септември-ноември... Може би само евентуално изпускане на класиране за ЕКТ биха накарали Мажоритаря да го смени през лятото.
Но не това е проблема, защото треньора е без значение, когато се избира от пълни аматьори и няма никаква дума при селекцията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 мар 2025 10:40

Eminem написа:То и жалко вече е слаба дума и описание.
А... "реалното" и другите нихилисти сигурно могат да кажат кога Левски е бил силен и е постигнал нещо, без българско ядро?
След това, отново може да ме иронизира за истината, която казах за берачите на памук!

За разлика от теб за мен са важни способностите на човека, а не цвета на кожата. Има негри, които са много по способни и умни от теб белия "елит". Не вярвам когато отидеш в магазина да си купуваш яйца само от бели кокошки или бели котки, които да ти ловят мишките у дома. Уж си умен бял, а разсъждаваш като "берач на памук" от преди 200 г. Няма фен на Левски, който да не желае да вижда само "сини млека" или българи в отбора, но има един много важен въпрос и това е финансовия. Белите миячи на чинии със способности като берачите на памук струват скъпо, а се продават евтино в чужбина за разлика от латиностите и негрите. Не е въпрос на нихилизъм, а на практичност, реалност и финансова грамотност. Освен това ако си забравил да ти напомня, че когато Черепа си тръгна играхме само с бели българи и класирането беше срамно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 мар 2025 10:43

Aronaks написа:Дон Хулио вече почна да издиша. Който е заложил, че ще го изгонят преди рождения му ден, вече брои пачките. Били сме най-добрия отбор последните 6 мачове. Стига бе, верно ли? Я да погледнем класирането спрямо моментната форма на отборите. Левски са на 5-то място. Еххаа, ние ли наистина сме били най-добрия отбор. НСПП, Боримирката и Йовов вън от Левски!

Започва все повече да ми прилича на Генчев. Когато играта не върви се обръщат към статистиката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 17 мар 2025 10:52

koisa написа:И каква е дългосрочната стратегия на Левски? Някой да е чувал или прочел нещо за такава стратегия? Доколкото знам последно Генчев каза, че не е запознат с клубната стратегия/визия за бъдещето на клуба. Явно такава няма и няма как да има при настоящите ръководители, които са на принципа "Ден да мине, друг да дойде".

Така се развива и тренировъчния процес "Ден да мине, друг да дойде". В спортал казаха, че футболисти на Левски са коментирали липсата на атакуваща стратегия в тренировките. Топката се дава на Бала, Джемили и се разчита на тях да измислят нещо. Чухте и Тунчев какво каза, че Левски хвърлят топката към Сангаре и това е. При Генчев поне разчитахме на голове от статични положение, сега не виждам смисъл да изпълняваме такива. Но начело с тримата глупаци, какво друго може да очакваме.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 мар 2025 10:55

ПФК Левски няма никаква стратегия от над 15 години. Дори и краткосрочна. Отбор, който постоянно сменя футболисти и треньори няма никаква визия за изграждането си като тим, който да бъде някакъв фактор във вътрешното първенство и да успява редовно да участва в евротурнири. Няколко ръководства имахме през тези години и какъв беше планът? Едно огромно нищо.

Феновете също имат вина - в началото на сезон 2013/2014 бяха писали, че ги е срам да гледат футболистите на ПФК Левски след един резил в ЕКТ. Какво се случи след това? В следващия сезон сините направиха хикс срещу Хасково, а аз споделих във форума, че това е срам, но ми се споделя, че още малко съм щял да напиша, че и тренировките са позор; няколко години след това изоставаме на 19/20 точки от ЦСКА-София и Лудогорец и се говори навсякъде колко велики сме били на футболния терен ние; на следващия сезон споделям, че или си първи, или си никой, а ми се отговаря, че това не е така. В този период имахме и някакви горди четвърти места, страшен кеф. 8-)

Като започвах да гледам футбол беше напълно нормално да виждам как ПФК Левски мери сили с Ливърпул, Славия Прага, Бешикташ, Галатасарай, Ювентус, Челси, Барселона, Вердер и също така организира приятелски сблъсък с Бремен насред Герена.

А сега хората вече започнаха да смятат, че няма смисъл ПФК Левски да се класира в Европа, въпреки ползите, които може да има.

Върни се в “Левски”