Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в Лига Европа отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)

Мнениеот koisa » 29 май 2019 13:41

metodito написа:"Пристрастен"... ок. Относно центриранията му при корнери и фалове, ми просто не става, но е виновен тоя дето все го слага да ги бие. Ако нарочват все Тиам да ги бие, кой ще е виновен? Що се отнася до другото - нали помниш приказката за формата и класата? Единственият ...проблем на Давиде е, че той е учен на правилен футбол и като много такива футболисти е в калъп, от който трудно може да излезе, а е явно, че това се иска понякога от него. Тактически е много натокан футболист.

Да, направи не малко асистенции и вкара десетина гола, но

:lol:

Човече, моля те... :lol:

Какво го нарочват? Сляп ли си, че той сам се натиска да бие всичко? Ако Живко не беше скръцнал със зъби в Разград, сигурно пак той щеше да бие... Та те с Божинката за малко да се скарат за една дузпа, ти ми разправяш за нарочвания!
Няма какво да ми се молиш, трябва да си сляп, за да не видиш очеизвадни неща... Не всичко е само статистика!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2019 13:47

koisa написа:
metodito написа:"Пристрастен"... ок. Относно центриранията му при корнери и фалове, ми просто не става, но е виновен тоя дето все го слага да ги бие. Ако нарочват все Тиам да ги бие, кой ще е виновен? Що се отнася до другото - нали помниш приказката за формата и класата? Единственият ...проблем на Давиде е, че той е учен на правилен футбол и като много такива футболисти е в калъп, от който трудно може да излезе, а е явно, че това се иска понякога от него. Тактически е много натокан футболист.

Да, направи не малко асистенции и вкара десетина гола, но

:lol:

Човече, моля те... :lol:

Какво го нарочват? Сляп ли си, че той сам се натиска да бие всичко? Ако Живко не беше скръцнал със зъби в Разград, сигурно пак той щеше да бие... Та те с Божинката за малко да се скарат за една дузпа, ти ми разправяш за нарочвания!
Няма какво да ми се молиш, трябва да си сляп, за да не видиш очеизвадни неща... Не всичко е само статистика!

Щом казваш, вероятно е така...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2019 13:49

[offtopic]
drvasko98 написа:Гошо Христов влезе от пейката и вкара гол, който реши титлата или и даде сериозен тласък към Герена и тя е за жалост последната.
Гошо Христов вкара гол, подпечатал ни влизането в групите на ЛЕ.
Гошо Христов спечели дузпа в последен мач преди групите на ШЛ при 0-0 в първия мач.
Това само за 2 сезона. Само за много незнаещи Гошо Христов не се е справил в Левски. Същите, заради които изгониха Кокала....

Еми, същите, вероятно, които ще натирят и Костов.[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT

Мнениеот mikata » 29 май 2019 14:13

И Бекали не харесва Костов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2019 14:39

mikata написа:И Бекали не харесва Костов.

По-скоро вижда в него комисионна. Все пак е един от малкото ни конвертируеми футболисти (да не кажа единствения), за които може да се вземе някой лев.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 май 2019 15:59

Като гледам не е само той.

На мача с ЦСКА бях довел хора от Италия и Франция, за да го гледат. Останаха разочаровани от видяното.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 май 2019 16:02

metodito написа:
Определено ни трябва голмайстор и плеймейкър. Иначе пак ще берем ядове. В защита е ок, в средата може още. Но напред си плачем за реализатор.

:lol: :lol: :lol:

Интересно мнение. Защита допуснала 37 гола била ОК, пък нападение отбелязало 64, при това с голмайстора на първенството имало проблем. В интерес на истината, Левски има нужда от класни попълнения във всички линии. Нямаме резервен вратар. Има вариант да останем и без титуляр. Защитата е пълна трагедия. Най- слабото ни място. Холмар и Дидо, принципно добри играчи, са след такива контузии, че до Нова година не ги виждам на 100 %. Рейш е аналог на Д. Пиргов. Унтонджи е класен, но е с договор до 31 май. После КАН, а след това не се знае. Втори десен бек нямаме. Луи и Горанката се менкат от ляво, но и двамата свалиха нивото си. В средата сме още по- зле. В Юруков има хляб, но е още зелен. Напоследък се взе насериозно и това може да му изиграе лоша шега. Ако Хубчев успее да изстиска от Нашименто истинските възможности- добре. Райнов и Мариани стават, но за ... Арда или Монтана. Напред само Костов се отчита. Стаси все още не е готов, Паулиньо ще го запомним със сватбарските си удари и с това, че го фаулират и после швайца опропастява центриранията. Божи го държат основно заради владеенето на съблекалнята. Трябват нови хора. Ако ще се борим за нещо. Ако продължаваме в това русло, ей ги трите момчета от Септември, да си върнат Кабов, Боримиров, Димитров и Найденов и баража е наш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2019 17:21

За щастие и този сезон, който по моему беше един от най-слабите на Левски, си замина в историята. Аз искам час по-скоро да го забравя. Да, хубаво е, че се класирахме за Европа, само дето се оказа, че ако достигнем втори кръг, ще сме непоставени и ни чакат Рома, Андерлехт, Партизан, абе все такива "отборчета". Ама здраве да е - каквото-такова!
Никога повече не си пожелавам толкова тягостна и нервна атмосфера на трибуните, това един час да си гризеш ноктите и да палиш цигара след цигара, па после да нямаш нерви да се зарадваш и усмихнеш, не си е работа. Скапан сезон и гаден завършек - дано следващият да ни донесе повече радост и приятни емоции, което е и смисълът на тая игра.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 29 май 2019 17:36

TristaNNN написа:За щастие и този сезон, който по моему беше един от най-слабите на Левски, си замина в историята. Аз искам час по-скоро да го забравя. Да, хубаво е, че се класирахме за Европа, само дето се оказа, че ако достигнем втори кръг, ще сме непоставени и ни чакат Рома, Андерлехт, Партизан, абе все такива "отборчета". Ама здраве да е - каквото-такова!
Никога повече не си пожелавам толкова тягостна и нервна атмосфера на трибуните, това един час да си гризеш ноктите и да палиш цигара след цигара, па после да нямаш нерви да се зарадваш и усмихнеш, не си е работа. Скапан сезон и гаден завършек - дано следващият да ни донесе повече радост и приятни емоции, което е и смисълът на тая игра.

Сезона почна много обещаващо, поне в първенството. Последва пропуснатата дузпа за Купата и от там нещата оттекоха.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2019 17:46

atanasovt048 написа:
TristaNNN написа:За щастие и този сезон, който по моему беше един от най-слабите на Левски, си замина в историята. Аз искам час по-скоро да го забравя. Да, хубаво е, че се класирахме за Европа, само дето се оказа, че ако достигнем втори кръг, ще сме непоставени и ни чакат Рома, Андерлехт, Партизан, абе все такива "отборчета". Ама здраве да е - каквото-такова!

Сезона почна много обещаващо, поне в първенството. Последва пропуснатата дузпа за Купата и от там нещата оттекоха.

Meн не ме интересува много-много, кое как е започнало, а как свършва. И не, не съм съгласен - след Вадуц, не мога да използвам думата "обещаващо" в никакъв случай.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”