Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Направо ми стана жал за Стоев. Толкова бесен и изнервен не го бях виждал...
Нашите нито приемаха, нито предаваха какво им се казва.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:Направо ми стана жал за Стоев. Толкова бесен и изнервен не го бях виждал...Нашите нито приемаха, нито предаваха какво им се казва.
Нали повечето са "деца" на Директора.

ЕМИЛ написа:wilge написа:Red_Neck написа:sin4ec написа:Нещо нашите не ми харесаха никак в този мач. Римейк на Благоевград. Аз нямам обяснение от спортно-техническа гледна точка за тези две загуби срещу откровени ботушари, играещи първичен антифутбол.
С "първичен антифутбол" Берое имаше поне още 3 чисти положения освен гола ...... а вие с модерна и красива игра, к'ва я свършихте в атака?
Комично е да говориш за "първичен антифутбол" при положение, че цял сезон играете "отзад 0:0, а напред каквото стане".
ПП: Стоев откровено излезе за 0:0. Факт.
Все повече червени приятелки гледат мачове на Левски. Друго си е А група.
Гледат ни щото сме слаби и се излагаме .Ако си бехме били Пирин и днес поне равен щеше да е тихо и мирно .
Истината е , че сме трагедия .Тези няколко поредни победи бяха прах в очите .И в Пловдив няма да бием .Нямаме хъс .Докато останалите отбори изорават тревата срещу нас .
Ами останалите отбори чакат да им дойде мача с нас

CHELSEA
glarus_ds написа:Red_Neck написа:sin4ec написа:Нещо нашите не ми харесаха никак в този мач. Римейк на Благоевград. Аз нямам обяснение от спортно-техническа гледна точка за тези две загуби срещу откровени ботушари, играещи първичен антифутбол.
С "първичен антифутбол" Берое имаше поне още 3 чисти положения освен гола ...... а вие с модерна и красива игра, к'ва я свършихте в атака?
Комично е да говориш за "първичен антифутбол" при положение, че цял сезон играете "отзад 0:0, а напред каквото стане".
Е как ще е излезнал за 0:0, ти сериозен ли си??? Виж гола на Берое, а и другите им положения бяха на контра-атака. Нашите почти през цялото време бяха напред... Аз даже се чудех, защо не се приберем малко, че като нищо ще ни пернат гол така... Така и стана...
К'ва контра при гола, като Божилов въртя половин минута трима ваши на тъча

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Жоро Бекъма написа:Гола вода сме.
Единственото правилно и обективно мнение по темата!!!!
Респект към Автора!
Иначе днес проблемите в дефанзивен план ни дойдоха от хората в центъра, които днес се пропукаха. Не бяха на обичайното високо ниво. И умората попречи на ефективна преса. За това трябваше да играем по-прибрано, щото хем сме напред и сме оголили защитата, хем не пресираме и последиците ги видяхме... Вратаря и четиримата защитници са си ОК. Трябват ни крила и нападатели, а и алтернатива за средата с по-дефанзивни функции 

CHELSEA
Red_Neck написа:glarus_ds написа:Red_Neck написа:sin4ec написа:Нещо нашите не ми харесаха никак в този мач. Римейк на Благоевград. Аз нямам обяснение от спортно-техническа гледна точка за тези две загуби срещу откровени ботушари, играещи първичен антифутбол.
Е как ще е излезнал за 0:0, ти сериозен ли си??? Виж гола на Берое, а и другите им положения бяха на контра-атака. Нашите почти през цялото време бяха напред... Аз даже се чудех, защо не се приберем малко, че като нищо ще ни пернат гол така... Така и стана...
К'ва контра при гола, като Божилов въртя половин минута трима ваши на тъча![]()
окей, но ако играем за 0:0 защитниците ни нямаше да са на 40-тия метър, а щяха да са 20-тия
CHELSEA
TristaNNN написа:Неприятна загуба за нас в може би най-слабия мач от началото на сезона. Нямаше и помен от спокойствието ни в отиграванията, от бързата обработка на топката, от правилното заставане на дефанзивните ни футболисти, никакво настроение в играта, просто нищо ...
Редно е обаче да отдадем заслуженото на момчетата от Берое, да ги поздравим за победата, тях и Хубчев. Просто треньорът им беше проучил добре силните ни страни, успя много прагматично да ги неутрализира и логичното се случи. Зелените състезатели цял мач бяха близо до нашите хора, зелен до синия на разстояние от метър, задушени флангове и играта ни рухна. И с повече хъс и агресия си взеха своето, това е, много е просто.
Не би трябвало да търсим съдийски грешки, не е редно да си вкарваме и конспиративни мисли в главите, нито пък да се реве за оставки и реформи, просто продължаваме напред. Да, загубата е неприятна и сдадохме първото място, но няма място за униване - Левскар глава не прекланя, добре запомнете това! Редно е да приемем това поражение с достойнство и да гледаме напред, все така да вярваме в момчетата и Стоев, а и да не забравяме, че ще има още много мачове до края на сезона.
САМО ЛЕВСКИ![]()
Има мозък в тая глава, дето написа това ! Коректно и обективно! Браво!
glarus_ds написа:Иначе днес проблемите в дефанзивен план ни дойдоха от хората в центъра, които днес се пропукаха. Не бяха на обичайното високо ниво. И умората попречи на ефективна преса. За това трябваше да играем по-прибрано, щото хем сме напред и сме оголили защитата, хем не пресираме и последиците ги видяхме... Вратаря и четиримата защитници са си ОК. Трябват ни крила и нападатели, а и алтернатива за средата с по-дефанзивни функции
Каква умора?

Те играят по 30-40 мача за ЕДНА година.
Професията им е футболисти.
Умора.
Вратарят ни е посредствен и щом той ви е любимец, смятай докъде сме стигнали.Позьор, но няма друг.
Защитници?
Карнер?Хахахахах.Минев?че той е на 101 години .При защитниците е като при котките.
Белаид се върна на старото си ниво.За жиката -направи 2 мача и вече го боготворите.
В средата няма какво да коментирам.А в атака-изобщо.
Благодарете за всичко това на Директора и неговият Началник Тонев.
Последна промяна от Мистри на 02 дек 2015 22:09, променено общо 1 път.

glarus_ds написа:Иначе днес проблемите в дефанзивен план ни дойдоха от хората в центъра, които днес се пропукаха. Не бяха на обичайното високо ниво. И умората попречи на ефективна преса. За това трябваше да играем по-прибрано, щото хем сме напред и сме оголили защитата, хем не пресираме и последиците ги видяхме... Вратаря и четиримата защитници са си ОК. Трябват ни крила и нападатели, а и алтернатива за средата с по-дефанзивни функции
Трябва ни скорост. Много скорост в атакуващ и защитен план. Не може да започваме контра и вече нападателя на противника, който е бил в нашето наказателно да застига играча с топката... Другото което ми прави лошо впечатление е ненужното задържане на топката, което води до безсмислено центриране към бавния Диаби. Днес Праз Зелев направи Карнер на луд, че и Живко. А Празчо го знаем що за пародия на футболист е...

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!