efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.
Не си ти, когато си на 5 ракии :mrgreen: Вечно дерби има само в празните тикви на наркосите и на БГЛ чичките - сам се определи от кои си. И ставаш точно като онези, за които дори припоците ни се смеят - като ги бием, били сме цска, като паднем, паднали сме от Литекс. Ай сиктир, Мето, и претендираш за морален стожер!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
tmanolov написа:metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.
Не си ти, когато си на 5 ракии :mrgreen: Вечно дерби има само в празните тикви на наркосите и на БГЛ чичките - сам се определи от кои си. И ставаш точно като онези, за които дори припоците ни се смеят - като ги бием, били сме цска, като паднем, паднали сме от Литекс. Ай сиктир, Мето, и претендираш за морален стожер!
Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата. Но ти явно си ѝ фен.
П.С. Не пия нищо друго освен бира.
metodito написа:tmanolov написа:metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.
Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата. Но ти явно си ѝ фен.
аз съм фен само и единствено на иситната, а тя е, че цска умре! Както е истина и че не им дадоха кристална дузпа, както и че трябваше да изгонят техния мини купър още в началото
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
"Истината"? Нямаш си понятие от нея или се правиш. Казвам ти едно име: адвокат Ангелов. Ти си, пич, като някакво дете, което си затавя очичките и казва: "Чудовището го няма". Не знам какво да кажа. Има неща, които си ги знаем, но не трябва да ги пиша. Няма да ги пиша!
metodito написа:Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата.
Между другото точно тези които прокарват cancel културата насърчават самоидентификацията като нещо друго, което не си. Реално Литекс се самоидентифицира като цска в случая.
Но те разбирам. Липсва ти вечното дерби . На всички липсва.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа:Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата.
Между другото точно тези които прокарват cancel културата насърчават самоидентификацията като нещо друго, което не си. Реално Литекс се самоидентифицира като цска в случая.
Най-логичното е да отидем в канализацията на историята. И вината е само нашата.
tmanolov написа:metodito написа:tmanolov написа:metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.
аз съм фен само и единствено на иситната, а тя е, че цска умре! Както е истина и че не им дадоха кристална дузпа, както и че трябваше да изгонят техния мини купър още в началото
Това за кристалната дузпа ме шокира.... Нападателя стреля и после се сблъскват - нормално е, все пак е физически спорт!!! Ако беше умен нападател да я чукче отстрани и да заобикаля е 100% дузпа!!!! Бутоните са долу ниско, няма абсолютно никаква дузпа - гледахме мача със съдия и той коментира, всеки нападател иначе ще стреля и ако пропусне ще търси контакт и за дузпа, нещо като да се застрахова. Виж за червения картон си прав, Сангаре стигна пръв до топката и Купър е последния в защита... Кристален червен картон.
- metodito
- Контакти:
Имаше нарисуван червен картон срещу сър Мустафа. Ама идиотът в черно не го свири защото мачът отиваше на разликка.
metodito написа:vvessel написа:metodito написа:Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата.
Най-логичното е да отидем в канализацията на историята. И вината е само нашата.
Да отидеМ? Кои да отидеМ и за какво имаме вина?
Иначе всичко рано или късно отива в канализацията на историята.
п.п. Само не разбрах картона дето си писал за Сангаре ли е или за нарушението срещу Сангаре.