Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Мнениеот bastuna2003 » 06 апр 2014 23:27

alexdb написа:
BadBoy написа:Не е важно кой ще играе в Европа, а какво ще играе там.
Ловеч едва ли ще губят всички мачове до края на плейофите, така че не си правете сметки без кръчмар.

Абе като ги гледам най-много да вземат нещо от мачовете им с Лок. Пд. От другите с късмет най-много да стигнат до някой равен. Литекс са гига зле. Те събраха толкова точки и бяха с толкова предно класиране единствено благодарение на липсата на издънка срещу отборите от втората седмица и общо-взето разменените победи на отборите в топ 7. Не ги виждам в тройката.
Ако трябва да се гледат фактите обективно второто място ще е вероятно за Левски, а третото за Ботев. Факт е, че Левски въпреки доста трагичната си игра от преките конкуренти в последните мачове е събрал най-много точки. Изоставането им реално се дължи от много загубените точки от Лок. Сф и Берое по 5, а другите загубени сериозни точки за от ЧМ - 5 и АД-то 6. С другите отбори особено от вторите мачове актива си им е завиден. Така че с ЧМ вече се поправиха, като се поправят и с АД-то няма кой да ги спре за второто място.
А как ще играят в Европата е друг въпрос ;) Ако минат през измислените отбори в първите един-два кръга могат да изненадат много хора по-натам ;) ;)

Повярвахте си. Така ви искам. :mrgreen:
Дадоха ви два мача, взехте един в който не бяхте по-добрия отбор и вече сте сигурни...втори :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2014 23:30

BadBoy написа:Първия жълт картон, какво ще кажеш за него при положение, че ритна топката със сигнала на съдията?
В официалния форум на Левски са много по обективни от тук

А за оспорване на съдийско решение какви картони се показват? ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 апр 2014 23:36

alexdb написа:
BadBoy написа:Първия жълт картон, какво ще кажеш за него при положение, че ритна топката със сигнала на съдията?

А засада имаше ли? - ако го караме така до някаква изходна точка няма да се стигне
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2014 23:43

BadBoy написа:
alexdb написа:

А засада имаше ли? - ако го караме така до някаква изходна точка няма да се стигне

Ами гледах повторението от клипа по-горе и след няколко гледания на стоп кадър се вижда, че засада има ;) Още повече, че съдията е много добре пласиран.
Да не говорим, че засадите не са от компетенциите на главния съдия, който толкова сърцераздирателно плюеш ;) . А ако трябва да погледнем съвсем обективно нещата при ситуацията на Домусчиев в нак. поле гл. съдия нямаше никаква видимост, защото Чмош беше пред него, но при ситуацията с Цонев съдията имаше перфектна видимост и избутването с ръка е очевадно. Там оправданието, че не е видял не върви ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 апр 2014 23:49

alexdb написа:Е айде малко по-рационално де ;) Цонев и Мисяк са на по 18. Това са им първите мачове в истинския футбол. Естествено е да правят грешки - особено Цонев, предвид позицията на която играе. Обаче е направо потресаващо с какво темпо израстват и почват да градят самочувствие. Браво, дано продължават така и да се пазят от контузии. Сторокин го пусна като бек, защото Нунес е контузен. Ти се радвай, че не пусна Телето на тази позиция, че тогава :) Гаджев също е с контузия, а Божинов не може да изкара повече от едно полувреме плюс 10-15 м. Разбираемо - нито е играл, нито е тренирал повече от година. Рамос не игра зле, просто днес Крумов беше зле, но какво да се прави - няма футболист който да няма и слаби мачове. А Топчо няма чак толкова опции. Реално играе с това с което разполага.

Това, че се развиват е много добре, но трябва да се набляга на изчистване на играта им и при двамата имаше много ненужен брак, най-вече при нарушенията и на моменти детските отигравания. Защо не пусна Орачев на мястото на Нунеш, а пусна Старокин? Според мен Рамос нито помага качествено на защитата, нито беше ефективен във фаза атака, то за това играта на Крумов не спореше, с тази поддръжка от Рамос няма как да е по-друг начин. Гаджев като е сконтузия, що го пуска? Да каже че следващия мач не може да играе ли? За Божинов не съм сългасен - един нормален футболист като него, с опит в най-големите първенства, за два месеца, с нормален треньор, без проблеми ще си върне формата и физическа, и игрова. Т.е. до сега би трябвало да е вече в оптимална форма, ако е така защо го изкара, ако не е така, защо не е така? И в двата случая вината е в треньора, този или предния. Според мен и в двамата. И вкарването на Ангелов, това беше върхът на идиотизма - имаш такъв играч като другия близнак, а той вкара Пелето... Единствената що-годе нормална смяна беше Бастош, ама.... Т.е. нито състава му беше добре подреден, нито смените му бяха адекватни.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 06 апр 2014 23:50

А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2014 23:56

arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.

Само Бакари дето щеше да счупи глезена на Крумов, после Старокин изяде едни бутони, няма друго. Стига ли ти?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 апр 2014 00:10

arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.

Сигурно защото си гледал някой друг мач ;)
Всъщност крайно време е вие от АД-то да вземете единна и непроменлива позиция по няколко въпроса и то не само за днешния мач: ;)
1. АД-то добри ли са или са гола вода
2. Полягат ли другите отбори на Левски или съдията ги подпира - щото двете неща едновременно ми се струват доста малоумни :)
3. Толкова ли са силни другите отбори, че няма как Левски да ги бие без да му полегнат след като АД-то са толкова силни, но не могат да ги бият :) ;)

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 07 апр 2014 00:17

Момчета, както и ние така и червените вече сигурно не си спомняме какво е титла или купа, спрете да си чешете езиците за купуване на мачове, директиви и полягания,сериозно ли има някой който си мисли тези или онези купуват мачове, защото ако е така сме ужасно некадърни купувачи :).Коментара ми за мача е,че двата отбора токова си могат и самите играчи нямат култура за това как да влезнат за да отнемат топката и се получават ужасно глупави и спорни ситуации.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 07 апр 2014 07:23

Red_Neck написа:
sin4ec написа:Мен и друго ми е интересно-колко победи има ЦСКА над ЧМ този шампионат, та ги коментира? Легнали били, нема спуор! Литекс без удар във червената врата не са легнали, ама морето с няколко положения днес са легнали? Тц,тц,тц..Бравос! Не се спичайте толкоз, 5 точки сте напред! Хем сега ще изпердашим Лц да вържем интригата.

Литекс, щото легнаха и Гришата затова изгони Загорчич след мача ..... умник :)
Много интересно Сашо Станков и Мъри що не ги изгониха :)
Локото ги видяхте, когато решат да скачат какво става ....
Радвайте се на бебетата на Топчо и другите начини ..... догодина ще сте същите майстори.

може да са го изгонили,защото не е искал да ви ляга,но заповедите са си заповеди и няма как да не се изпълнят.

Върни се в “Левски”