Трансферното недоразумение Матондо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Трансферното недоразумение Матондо

Мнениеот batmanlevski » 29 мар 2011 14:14

Матондо нее виновен,нее луд този който яде баницата,а този който му я дава.НО има и нещо друго ,Матондо беше добре в контролите,вкара и два гола,но не само той а и целия отбор е в апокалиптична форма,футболистите не Левски са най-добри като индовидуалности ,но като отбор са гола вода.И причината за това нее в тях,просто няма треньор който да направи от тези момчета отбор.Вече изтървахме Гочето,дано по-скоро от Герена се сетят ,че Бардон,Илиян ИЛиев и МЪри са готови да направят това за което цяла България копнее,а именно Левски-Шампион
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 мар 2011 17:13

Нека да не бързаме с оценките. Да не забравяме, че в някои мачове Матондо игра и на непривичен за него пост (отляво, на мястото на Жо), при положение, че левият му крак служи, за да не падне когато слиза от автомобила си. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 19:57

Captain Stottlemeyer написа:Нека да не бързаме с оценките. Да не забравяме, че в някои мачове Матондо игра и на непривичен за него пост (отляво, на мястото на Жо), при положение, че левият му крак служи, за да не падне когато слиза от автомобила си. ;)

Като на М.Петров-десния. :) :) :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 мар 2011 20:49

Не бързайте с оценките.Той няма и 5 изиграни мача.Нужна е адаптация.Вижте Торес,колко време му трябва докато заиграе добре в Челси.Ако Матондо навлезе във форма и заиграе много добре,какво ще кажете тогава ? Много бързате с крайните оценки.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 29 мар 2011 21:18

Първият ми коментар след идването на слори беше, че не става нищо от него. Но тук капацитетите се произнасяха, че не бил се адаптирал, че да изчакаме поне 6/шест/месеца, че ала, че бала.
Въздържах се досега за тоя "белгиец" , но пак "капацитетите" ми вдигнаха кръвното - пак да чакаме.
Да, до куково лято ще чакаме.
При първи допир с топката трябва да ви е ясно става или не.
И ми е чудно кой плаща такива некадърници да бъдат предлагани и съответно взимани в Левски. Явно и тук няма случайни неща. Явно и тук се перат пари. Друго обяснение нямам.Като перат, да ги парат поне за местни момчета!
Не ви ли прави впечатление, че на "Георги Аспарухов" стана много тъмно през деня и вечер независимо от луксовете на светлинното табло. Козята брада има голям дял за това.
П.П. И е на много повече години отколкото се представя, нали

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2011 10:29

metodito написа:Като Хееренвен, Аз Алкмаар и Фейенорд? Или като Твенте? Които допреди три-четири години бе там.
У нас на отбори като Славия и Локо Сф никога няма да им позволят станат шампиони. Няма смисъл да подобряват отборите си...
Грубо звучи, но си е така.
Комунизмът в А група не си е ходил...

Както казах, Рода, за разлика от тези 3-4 отбора, които си изброил, почти никога не завършва в първата половина на таблицата в Холандия. Според теб какви играчи играят там?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 мар 2011 11:41

Струва ми се че Слори беше по-добър от Матондо и то конкретно за крило. Просто наистина трябваше да му се даде време. Както и на Матондо, но едва ли ще стане. Мисля че позицията му е по-скоро зад нападателя, но за там имаме достатъчно хора. Ще изкара до лятото и освен ако не направи някой фурор, което е малко вероятно, ще събира багажа. На негово място ще вземат онзи от Миньор , които е известен (поне на мен) само с гола си срешу Локо Сф. Признавам си, направи страхотен пробив и вкара със самочувствие. В Левски ни трябват повече българи, защото чужденците са високоплатени и при показване на по-добра игра,в тая криза, веднага ще се продадат навън.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 мар 2011 16:53

Мисля,че все още е доста рано да се слага етикета "недоразумение",най-малкото че самият футболист дойде без да е играл близо година в официален мач,дойде към края на подготовката и е изиграл малко мачове било като титуляр или като резерва,ако си спомним и Жо не тръгна добре дори и Вили Вуцов искаше да го гони и то само 6 месеца след като беше дошъл от Бразилия,същото беше и положението и със Зе Суарес в първите мачове се спъваше във топката,но след адаптацията и след работа на треньорите с тях станаха основни футболисти.Тук обаче е добре да си зададем въпроса доколко Ясен,може да вдигне формата или поне да му помогне да достигне това ниво,което е бил Матондо в Рода,в което се съмнявам!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 19:20

LaRgO написа:Не бързайте с оценките.Той няма и 5 изиграни мача.Нужна е адаптация.Вижте Торес,колко време му трябва докато заиграе добре в Челси.Ако Матондо навлезе във форма и заиграе много добре,какво ще кажете тогава ? Много бързате с крайните оценки.

Адаптация е нужна за "отборната игра".За индивидуалната техника каква адаптация?Какво има да си "адаптира" спирането,финтовете,центриранията,пасовете?То е като карането на колело.Като си се научил веднъж,после "забравя" ли се?
Последна промяна от deepblue1963 на 31 мар 2011 08:11, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”