Кого защитават левскарите ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кого защитават левскарите ?
нито ги познавам нито ме интересуват и ако наистина се занимават с глупости да седят там където им е мястото.
- valkata_levski
- Контакти:
Винаги ми е било интересно защо не съм станал наркоман...
Да съм имал -възможност, имал съм.
Защо не съм станал пияница?
Да съм имал възможност-имал съм.
Защо не съм пушач?
Да съ имал възможност -имал съм.
Мисля че схващате какво имам предвид.
В никакъв случай не оправдавам Исуса и Младежа ако са замесени в разни наркоорганизации.
Поставете се на мястото на хората от СЗ.И аз да бях и аз бих вдигнал такъв трансперант!
Да съм имал -възможност, имал съм.
Защо не съм станал пияница?
Да съм имал възможност-имал съм.
Защо не съм пушач?
Да съ имал възможност -имал съм.
Мисля че схващате какво имам предвид.
В никакъв случай не оправдавам Исуса и Младежа ако са замесени в разни наркоорганизации.
Поставете се на мястото на хората от СЗ.И аз да бях и аз бих вдигнал такъв трансперант!
Последна промяна от valkata_levski на 31 авг 2010 20:04, променено общо 1 път.
Не знам кои са тези, но ако са виновни да изгният в затвора. Левски няма нужда от такива фенове.
- vrajdebec
- Контакти:
samocskasamo написа:vrajdebec написа:Ако не се лъжа , това са Ицо Исуса и Любо Младежа.....!
Не се льжеш.Исуса дьлги години бе популярен между феновете на Левски и хората от Люлин с прякора Ицо Стружката а Любо го знаят и като Чука
Поправка : Любо Младежа и Любо 4ука са съвсем разли4ни хора....

- Captain Stottlemeyer
По темата: Хората, които доказано са извършили нарушение срещу законите на България, следва да бъдат наказани с цялата строгост на законите на Р България, независимо от тяхната политическа, расова, клубна, и каквато щеш принадлежност.
Извън темата: А бе Гуу, ти с ръка на сърцето и заклевайки се в децата си (ако имаш такива) можеш ли да кажеш, че вашето Дуче и т.н. бизнесмени от Перник, дето са ви собственици в момента, са читави?! Ако си честен мъж отговори в рамките на 24 часа, ако не - просто се скрий от форума на "Гонг"!
Извън темата: А бе Гуу, ти с ръка на сърцето и заклевайки се в децата си (ако имаш такива) можеш ли да кажеш, че вашето Дуче и т.н. бизнесмени от Перник, дето са ви собственици в момента, са читави?! Ако си честен мъж отговори в рамките на 24 часа, ако не - просто се скрий от форума на "Гонг"!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
в люлин нормални нема това е ясно
чорбари ( lulin boys ) , левскари (sofia zapad) един дол дренки според мен И за едно и също място 

cokeman написа:в люлин нормални нема това е ясночорбари ( lulin boys ) , левскари (sofia zapad) един дол дренки според мен И за едно и също място
Да разтълкуваме написаното, без контекст и без предубеждение.
На лозунга пише:
"Справедливост за Ицо и Любо!
Вие винаги сте едни от нас!"
Не ги познавам не ми и пука за тях, но тук темата е за лозунга!
Чорбарското съзнание повратно е извратило темата, кого защитават и защо...
Един непредубеден човек, чете горния текст и си прави следния извод:
Група свободни граждани живеещи в свободна и демократична страна искат справедливост...
Простете, но няма нищо по-нормално от това.
Справедливостта не означава освободете ги или не ги осъждайте, а осигурете им обективност.
Това обаче са философски категории, които явно са далеч от червеното съзнание на постналия темата, особено в светлината на последващите му коментари в нея.
Ясно е, че цели да обвини феновете на Левски и цялостно да ги заклейми, като наркомани или най-малкото, като защитници на наркоманите.
Долно, но типично по чорбарски и комунистически!
Феновете на Левски, във форума, като нормални хора реагират нормално, но видите ли изправят се срещу своите...отново типично по комунистически.
Внасяме интрижки!
Простете, но ми се гади от тая тема и начина, по който манипулира мнението на феновете.
Модераторите могат да ме санкционират, но това е мое мнение мисля, че доста аргументирано го защитих.
Ще продължа...
Относно това, че група хора заявяват, че ще считат други хора като част от себе си означава, че приемат позицията им за клубна принадлежност, особено в светлината на издигането на стадиона по време на мач на любимия клуб.
Също не виждам нещо ненормално в това.
Предлагам да спрем по темата, защото ще започна да изнасям неща, които със сигурност знам за фенове на ЦСКА и ще Ви стане доста неприятно да четете и да се наричате цесекари.
Гуу, много правилно казано
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Гуу, много правилно казано
Виждам, че липсата на аргументи по написаното от мен, веднага ще извика фойерверк от клакиране!
Вече се започна.
Когато подкрепяш нещо се аргументираш, а не караш на комунистическия принцип - "Гласувайте, другари, а сега пляскайте! Отново гласувайте, другари, и отново пласкайте! Браво, другари, много сме силни сме! "
ЕЕеееее , ако бяха откраднали 50 000 000 от Кремиковци сега щяха да са си у дома и да си палят пурите със столевки
или щяха да са изпълнителни директори в цска

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !