Още един пример за тема, която се припокрива донякъде с друга, но е полезна и би трябвало да си остане самостоятелна:
Представям ви съперниците на Левски в група С! и важната тема, заради която някой би се изкушил да я заключи Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ.
Просто да се мисли малко преди да се заключи. Полезна ли е (и фундаменталния въпрос за един форум "Би ли представлявала интерес за потребителите и ще генерира ли мнения") или е досадна!
Предложение за премахване на бутона "Нова тема"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Предложение за премахване на бутона "Нова тема"
Пепо написа:[offtopic]Sleepwalker написа:Пепо написа:А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци?
В работата ми се налага да оставям, но там се старая. Тука е форум все пак и смятам, че мога да "поохлабя юздите".Вече ми е писнало да си препрочитам готовите материали за такива грешчици.
Нищо, аз се направих на безотговорен редактор.[/offtopic]
[offtopic]Един главен редактор + коректор са ми достатъчно на работа. Сега обаче съм в отпуска, тъй че замествай ги!

Sleepwalker написа:
[offtopic]Един главен редактор + коректор са ми достатъчно на работа. Сега обаче съм в отпуска, тъй че замествай ги![/offtopic]
[offtopic]Аре, стига бе?!...

Стига спамили, а?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- BLUE CHAMPIONS
Подкрепям потребителите!!! И дано за в бъдеще модераторите да проявяват малко по-голяма креативност,то е достатъчно че гледам някой от потребителите висат цял ден пред монитора и само чакат някои да пусне някоя тема и се почва-са що я пусна тая тъпа тема,то има такава от преди 2години...заеби 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Ако ми бъде позволено да кажа-нека модератора поизчаква,интересът към темата сам ще покаже дали да се махне...Е,заглавия от сорта"Космата ли е п..ката на незнам си коя" са без коментар...Но наистина в стара тема с 150 страници не може да стане дискусия-днес от червения форум се подиграват,че темата за АИК станала 200 страници...Ето-вчерашната ми тема за размислите на 1 от 24 000 сини...беше сложена към темата АИК,а аз имах право на отговор на всички,които се подиграваха и съмняваха на темата ми"АИК ще бъде пометен на Герена...".Тъй де. 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Аз пък предлагам модераторите да спрат да си вършат работата за 3-4 дни и да видим тогава какви ще ги пишете тук и как ще обърнете лопатата.
Освен заключването на темите, модераторите вършат и още доста работа във форума, която остава незабелязана за вас. Това, че на някой нещо не му се е харесало, не означава, че модераторът проявява своеволия. Понякога просто се налага да погледнете и от другата страна, за да разберете за какво става дума. Нормалното общуване във форума се случва основно БЛАГОДАРЕНИЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ, колкото и на част от вас да не ви се иска да го признаете!
Освен заключването на темите, модераторите вършат и още доста работа във форума, която остава незабелязана за вас. Това, че на някой нещо не му се е харесало, не означава, че модераторът проявява своеволия. Понякога просто се налага да погледнете и от другата страна, за да разберете за какво става дума. Нормалното общуване във форума се случва основно БЛАГОДАРЕНИЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ, колкото и на част от вас да не ви се иска да го признаете!
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:Аз пък предлагам модераторите да спрат да си вършат работата за 3-4 дни и да видим тогава какви ще ги пишете тук и как ще обърнете лопатата.
Това е така, но и много прекалявате с тия ключове за темите... Понякога тъкмо става интерестно в дадена тема и в тоя момент когато се каня да пусна коментар и темата е заключена... Нали затова е форум. Всеки да пише, а не постоянно да се изтриват темите

stenly написа:Аз пък предлагам модераторите да спрат да си вършат работата за 3-4 дни и да видим тогава какви ще ги пишете тук и как ще обърнете лопатата.
Прощавай, но говориш афектиран и не казваш нищо конкретно. Много добре знам какво ще стане без модератори - това, което ставаше преди да ги има. Всеки псуваше всеки и всички роднини на всеки, докато пуснеш тема и тя беше осирана от тези, които сега са баннати или се свиват за да не бъдат баннати, трудно можеше да проследиш какво става с една тема, защото в определени моменти се пускаха повече теми от мненията в тях, общо взето форума беше една анархия. Това е ясно, затова написах:
Пепо написа:МОЛЯ! Да престанем с персоналните оценки и забележки. Коментираме конкретен проблем, а не кой какво направил. Проблема си съществуваше много преди Дъстли Мюлдер да е мод! На модовете (включително и на Дъстли Мюлдер) можем само да сме благодарни, че отделят от времето си, защото ако има хора, които не помнят какво беше във форума преди да има модове, нека да се поразровят в най-старите теми да видят за кво иде реч. Така че да не коментираме персонално модовете, още повече, че и правилата са такива, а ние опитваме да ги спазваме.Доколкото е възможно, де.
И все пак мисля, че е редно да потърсим къде е баланса, а не да изпадаме в крайностите! Точно това искам да провокирам с тази тема. Да подскажа, че модераторите могат и да убиват не само дискусиите във форума, но и желанието за дискусии, което е по-страшно и затова да помислят преди да заключват дадена тема. Казано простичко форума не може без потребители, както и без модератори. Знам че трудно се намират добри модератори, но моля не го обръщайте на "Дай си ми куклите, на си ти парцалките".
И лека за тази вечер!
-
- Контакти:
Напълно съм съгласна с автора на темата.
Много по-добре ще е да си има отделни теми, които не са за 1 и също нещо.
Пример:
За мачовете ни в групите на Ле, да си има тема за всеки предстоящ двубой.
Иначе става 1 лутане, за да си намери човек последното си мнение.
Пример:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Напълно съм съгласна с автора на темата.
Пример:
+1 не бива да се допуска теми от сорта за някой предстоящ мач да е обединена с тема за мач преди 1 месец........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]